![]() |
ÇİRKİN SALDIRININ EN NET GÖRÜNTÜLERİ !!! İZLEYİN İZLETTİRİN !!! İŞTE ARKADAŞLAR ATV KAMERASINDAN OLAYIN HER BOYUTU. KULÜBÜMÜZÜN BU GÖRÜNTÜYÜ RESMİ SİTEMİZE DE EKLEMESİNİ TALEP EDİYORUM. SALDIRGANLAR 1 DEĞİL 2 TANE !!!! HEM DE KİMDEN EMİR ALIYORLAR DİKKAT EDİN !!!!! TIKLAYIN!!! İZLEYİN!!! |
tam diyecektim ki zaten sunuma eklemişler.oyuncumuza tekme atanlar sonrada başkanlarına olayı anlatıyor.ayıp ötesi bir durum.biz duruşumuzdan ve şerefimizden ödün vermeyelim.90 dakika boyunca inmönüdeki maçta takımımızı destekliyelim.ben orada olacam ve buna katkıda bulunacam. |
bende simdi bu konuyu acaktim vallahi, bunlara etek giydirmek lazim, adam otobuse giderken sen gel arkadan vur sigar mi bu erkeklige bide orda biri ucan tekmeyi vuruyo simdi bu serefsizler ne cea verecekler merak ediyorum, bunlar kim bu adam’a vurucaklar. Ricardinho’ya moral vermek lazim arkadaslar adam ne olduguna sasirdi, son haftalar’da hafif bir dusus var bide adam iyice cokmesin son haftalara girdik |
federrasyonun vereceği kararı merakla bekliyom diğer adamda azize yapmığı........ anlatıyorrrrrrrr diğer taraftada yöneticileri artislik yapıp konuışuyo |
Zaten bu aurelio denen zibidiyi turk vatandasi yaptiklari yetmemis gibi bide milli takimda oynattilar.korayi,serdari milli takima cagirmayan zihniyet bu yamuk kafali ahlaksizi milli takima cagirdi.sanki makaleleyi turk yapmisiz gibi hemen atladi fatih terim. gorgusuz adami milli yaparsan boyle bi taraflari kalkar iste. |
BU VİDEO FB Yİ UEFALIK YAPAR |
ya bırakında aurelloyu kac kişi saldırmıs ricordinho ya. yabunla elbet gelecek inonuye |
BEYLER HADİ BU VIDEOYU KULÜBÜMÜZE DE YOLAYALIM. RESMİ SİTEYE KOYUP YAYINLASINLAR. HERŞEY ORTAYA ÇIKSIN. CEZA ALMASI GEREKENLER EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN. |
Eziklerin yaptığı tam kepazelik. Bu kadar küçüleceklerini düşünmezdim. |
azız yıldırımın yanında saldıran kisiler ve bunu hiç bi medya gostermedi atv hariç yazıklar olsun hersey siyaset hersey polıtıka bu fenerbahcyı bu kadar nasıl kolluyolar anlamıyorum |
FBNİN PUANLARI NASIL SİLİNİR? HERKESİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM.... RİCRDİNHOYA NEREDEYSE LİNÇ GİRİŞİMİNİ VİDEOSUNU GÖRDÜK BEN BAŞKA BİR KONUDAN BAHSETMEK İSTİYORUM... FBNİN PUANLARI SİLİNEBİLİR..... DÜŞÜNSENİZE BİR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÖRNEĞİN RONALDİNHO YA BÖYLE BİR ŞEY YAPILSA............KUPADAN ATILABİLİR....DİKKAT.....PUANLARI SİLİNİR......DİKKAT...BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BUNUN ÖRNEKLERİNİ BULUP KOYSUN.....TARİHİ BİR FIRSAT....YÖNETİCİ UEFA BAŞKANINA HAKARET ETSE......... BİZ DE İNTERNETTE BUNU ARAŞTIRIP BUNA BENZER CEZALI BULMALIYOZ HERKESİ GÖREVE DAVET EDİYORUM..... NOT: BU ARADA İŞ MAHKEMELİK OLMUŞ RİCO AURELLOYU MAHKEÖEYE VERMİŞ.... http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0427195107.jpghttp://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0427195107.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0427195107.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0427195107.jpg |
aziz yıldırımı mahkemeye versın bjk yonetimi |
evet tum besıktaslılar herkes bu konuyu incelesin.hersey var bunlarda her yol tesvık sike bıde bıze suc attılar ....sımdı butun herkes bu olayı arastırsın lutfen aziz yıldırıma dava acalım tum bjk lılar |
Allahın ezikleri ne yapcaklarını şaşırdılar yaaa |
aurelionun büyük ceza alması lazım bence ayrıca ricardinhonun da büyük morale ihtiyacı var. |
allahım ya gelde deli olma ricardinho nun nasıl morali bozulmusdur derbiye gidecek arkadaslar noolur ayrı bi jest yapın ya.eziklere diicek bişe bulamıyorum zaten... |
bunlar warya takım halinde o..... sülelecek hepsi o.. hiç bişi demıorum yazık eziklere verelim kupayı hediye edelım bari sunlara |
zorlarına gittii |
AZİZENİN YANINDAKİNE BAKIN AZİZENİN KÖPEĞİ.. BALIK BAŞTAN KOKAR ZATEN.. LANET OLSUN HEPİNİZE ŞEREFSİZ EZİKLER.. |
Alıntı: Forzablackeagle´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif -Aurelio ise saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi.. , HABERE BAK SANKİ RİCADİNHO YUMRUK ATMIŞ...SANKİ KARŞOLILI YUMRUK ATILMIŞ..RİCARDİNHO YA CEZA VERDİMEYE ÇALIŞIYORLAR..AURLLO KESİN ALACAK DA.. Alıntı: Forzablackeagle´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif -Beşiktaşlı Ricardinho, yumruğa cevap vermesi nedeniyle ve yine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş ve Vedran Runje’de maç sonrasında saha içinde meşale salladıkları için tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildiler.. YUH ARYIK RİCO NEREDE YUMRUĞA CEVAP VERDİ....YERE YIKILMAK CEVAP VERMEKSE....GERİSNİ SİZ DÜŞÜNÜN... NEREDEYSE LİNÇ EDECEKELR BİR DE RİCOYA CEZA VERİLMESİ OLASILIĞI VAR... AYRICA ÖRNEĞİN MARATON.COM.TR HABER BAŞLIĞINI FB VE BEŞİKTAŞA AĞIR CEZALAR ŞEKLİNDE VERMİŞ....ALTTAN ALTTAN BEŞİKTRAA A DA CEZA VERİLMESİ GERKTİREN BİR ORTAM AHZIRLANIYOR..FB MUTLAKA CEZA LACAK DA FBNİN GÖNLÜ OLSUN DİYE BEŞİKTAŞA A A CEZA VERMENİN SİNSİ YOLLARI ARANIYOR....TABİ YERSEN...... İŞİN ÖZÜ: ŞU OLAYLAR FBNİN BIRAKIN SAHASININ 6MAÇ KAPATILAMSINI PUANALRININ SİLİNMESİNE YOL AÇAR.....BÖYLE BİR REZALET OLUR MU?BEŞİKTRAŞA 52 SN DE CEZA VERİYORSAN AYNI MANTIKLA KAÇ DAKİKA KÜFÜR VARSA ONUN CEZASINI VERMEN LAZIM...52 SN BİR MAÇ CEZA İSE...... BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ EĞER HAFİF BİR CEZA GELİRSE UEFAYA GİTMLİ...BAKIN ORDA RİCARDİNHO LİNÇ EDİLSEYDİ...BIÇAK YESEYDİ...MAÇ KAPATMAK PUAN SLMEK İÇİN İLLE DE BİRNİ HASTANELİK OLMASI MI LAZIM...AYRICA RİCARDİNHO GİBİ DÜNYA YILDIZI BİR OYUNCUYA YAPILANLAR YÜZÜNDEN TÜRKİYEYE BAŞKA YILDIZLARIN GELMEMESİ DURUMUNU DÜŞÜNEREK FB YE BİR İBRET CEZASI VERİLMELİ.... İTALYADAKİ ÖRNEKLERİ HAIRLAYALIM BİR KİŞİ ÖLDÜ İYE NELER OLDU..YA RİCO |
asil suclu kisi aziz yildirim cevap vermeli ucan tekmeyle ricardinyoya saldiran bu serefsizle 20 dakika sonra nasil boyle samimi bir ortamda bulunuyor.bu adam kim?cevap verilmesi gereken bu?saldiriyi yapiyor onca polisin insanin onunden kacip tekrar ayni yere geliyor ve herkes seyrediyor. |
o...cocu...ları alayınızı s.... inönüde |
Alıntı:
türkiyede öylemi. şunu kabullensek iyi olacak bu ezikler ağlamasını çok iyi biliyor abicim bu ağlamayla artık şampiyonluğu garanti alma peşine düştüler. bu federasyonda emziklerini verir bu sezon böyle kapanır gider gibime geliyor |
ş.refsizler sahada yenilince işi çirkefliğe götürdüler ne demişler korkunun ecele faydası yok şampiyon beşiktaşım olacak istediğiniz kadar kıvranın durun |
bu p...in ayagini kirmak lazim mac esnasinda deyil bir köse sikistirip kirivermek lazim ayaginiki birdaha sahalara giremesin o...nun evladi |
arkadaşlar bunlar bizi kışkırtıp inönüde ceza almamız için uğraşıyo. Ama biz bu tuzağa düşmeyecez. Son maçta ki gibi küfürsüz ama etkili olucaz ezik tümeri nasıl oyundan düşürdüysek bu aurelio şefersizinide düşürücez... Az önce görüntüler için tff ye de (nekadar etkili olur bilmem ama) mail attım... Belki bi işe yarar... Herkese iyi geceler... |
arkadan vurmak nasıl olur inönüde görücek aureli ooo cocugu arkadslar simdiden inönüdeki maca hazırlanın ve planları yapın bu bunlara 1 kişiye 3-4 kişi girmek ve arkadan vurmak nasıl olur göstericez şimdiden sabırsızlanıyorum.. |
söylecek laf yok sen avrupa takımı olmaya yaklaşıyon ha L.n sizden köy takımı bile olmaz be mademki sen fenersin aurelioyu sınır dışı edersin bu kadar basit fenere çok büyük cezalar vermeyecekse bu federasyon şimdiden onlarında allah birbir türlü belasını versin... |
bulsunlar belalarını ellerine vardşk gene kupayı haftayada ligi verecegiz baska taraflarına inönuye gelsinler bir |
BJK tvde gördüm Aurelio ayıp etmiş vallahi milli takımımızda yer veryoruz bizde bu adama:mad: |
YONETİM bu goruntulerı yonetıcılerımız en uygun sekılde ılgılı makamlara ulastırmalı bızzat elden vermelı yoksa onlar kılını kıpırdatmaz |
suç duyrusu yapılmalı bu görüntülerle aranızda bi hukukçu yokmu arkadaşlar. bu adamı gördüğünüz yerde katli vaciptir. |
Bu şerefli gecinen başkanlarının yardakcıları gene iş başı yapmış.Be adi zinay-ı Veletler hiç inönündeki maçı düşünmüyolarmı bu beyinsizler ordusu.O muhteşem dedikleri başkanlarıda gelsinde görelim bakalım.Şu tekmeyi atan arkadaş bi gelsinde ona nasıl tekme atılır bi öğreteyim.Bi takımın sabrı bu kadar zorlanır.Madem siz istediniz bizler uyarız oynanan oyuna.Hadi gelin İNÖNÜ ' ye de çifte tellei oynatalım sizlere. |
ya arkadaşlar birisi bu görüntülerin hesabını hukuk yoluyla sorsun lütfen dikkat hukukkkk özelikle ibret alacak kararlar çıkmalı ne demek bu ya |
olum bu aziz yıldırımın soyu serefsiz her bok beklenır bundan allah belalarını verecek hangi yüzle inönüye gelecekler |
ya bunlar ezik oğlu ezik.bence bu görüntüleri uefa ve fifa ya göndermek lazım bakalım ne ceza alacaklar.bunların topu ********.11 puan geriden gelip şampiyon olduklarında tff başkanı kimdi? |
türkiye kupası tümerle aurolio p..çine girsin |
ben diyorum bu maçtan sonra en az 3 maç ceza almazlarsa türkiyede adalet denen bişii kalmamıştır |
artı olarak aurelio lugano ve tümerinde ayrı bir ceza almaları gerekir.wermeyenin.... |
bunlar avrupada olsa idi.. feneri kümeye gönderirler.. o babası belirsiz o.. çocuğunun da lisansını iptal ederlerdi.. ek olarak tuncay adlı babası belirsizin de ağır ceza alması, yanı sırada ulusal takımdan uzaklaştırılması gerçekleştirilirdi.. .. bu fb. den boşuna nefret etmiyor ulusumuz..!! saygı ve sevgiler Beşiktalıma..!! |
Türkiye`de Saat: 01:22 . |