![]() |
asil suclu kisi aziz yildirim cevap vermeli ucan tekmeyle ricardinyoya saldiran bu serefsizle 20 dakika sonra nasil boyle samimi bir ortamda bulunuyor.bu adam kim?cevap verilmesi gereken bu?saldiriyi yapiyor onca polisin insanin onunden kacip tekrar ayni yere geliyor ve herkes seyrediyor. |
o...cocu...ları alayınızı s.... inönüde |
Alıntı:
türkiyede öylemi. şunu kabullensek iyi olacak bu ezikler ağlamasını çok iyi biliyor abicim bu ağlamayla artık şampiyonluğu garanti alma peşine düştüler. bu federasyonda emziklerini verir bu sezon böyle kapanır gider gibime geliyor |
ş.refsizler sahada yenilince işi çirkefliğe götürdüler ne demişler korkunun ecele faydası yok şampiyon beşiktaşım olacak istediğiniz kadar kıvranın durun |
bu p...in ayagini kirmak lazim mac esnasinda deyil bir köse sikistirip kirivermek lazim ayaginiki birdaha sahalara giremesin o...nun evladi |
arkadaşlar bunlar bizi kışkırtıp inönüde ceza almamız için uğraşıyo. Ama biz bu tuzağa düşmeyecez. Son maçta ki gibi küfürsüz ama etkili olucaz ezik tümeri nasıl oyundan düşürdüysek bu aurelio şefersizinide düşürücez... Az önce görüntüler için tff ye de (nekadar etkili olur bilmem ama) mail attım... Belki bi işe yarar... Herkese iyi geceler... |
arkadan vurmak nasıl olur inönüde görücek aureli ooo cocugu arkadslar simdiden inönüdeki maca hazırlanın ve planları yapın bu bunlara 1 kişiye 3-4 kişi girmek ve arkadan vurmak nasıl olur göstericez şimdiden sabırsızlanıyorum.. |
söylecek laf yok sen avrupa takımı olmaya yaklaşıyon ha L.n sizden köy takımı bile olmaz be mademki sen fenersin aurelioyu sınır dışı edersin bu kadar basit fenere çok büyük cezalar vermeyecekse bu federasyon şimdiden onlarında allah birbir türlü belasını versin... |
bulsunlar belalarını ellerine vardşk gene kupayı haftayada ligi verecegiz baska taraflarına inönuye gelsinler bir |
BJK tvde gördüm Aurelio ayıp etmiş vallahi milli takımımızda yer veryoruz bizde bu adama:mad: |
Türkiye`de Saat: 16:26 . |