![]() |
YONETİM bu goruntulerı yonetıcılerımız en uygun sekılde ılgılı makamlara ulastırmalı bızzat elden vermelı yoksa onlar kılını kıpırdatmaz |
suç duyrusu yapılmalı bu görüntülerle aranızda bi hukukçu yokmu arkadaşlar. bu adamı gördüğünüz yerde katli vaciptir. |
Bu şerefli gecinen başkanlarının yardakcıları gene iş başı yapmış.Be adi zinay-ı Veletler hiç inönündeki maçı düşünmüyolarmı bu beyinsizler ordusu.O muhteşem dedikleri başkanlarıda gelsinde görelim bakalım.Şu tekmeyi atan arkadaş bi gelsinde ona nasıl tekme atılır bi öğreteyim.Bi takımın sabrı bu kadar zorlanır.Madem siz istediniz bizler uyarız oynanan oyuna.Hadi gelin İNÖNÜ ' ye de çifte tellei oynatalım sizlere. |
ya arkadaşlar birisi bu görüntülerin hesabını hukuk yoluyla sorsun lütfen dikkat hukukkkk özelikle ibret alacak kararlar çıkmalı ne demek bu ya |
olum bu aziz yıldırımın soyu serefsiz her bok beklenır bundan allah belalarını verecek hangi yüzle inönüye gelecekler |
ya bunlar ezik oğlu ezik.bence bu görüntüleri uefa ve fifa ya göndermek lazım bakalım ne ceza alacaklar.bunların topu ********.11 puan geriden gelip şampiyon olduklarında tff başkanı kimdi? |
türkiye kupası tümerle aurolio p..çine girsin |
ben diyorum bu maçtan sonra en az 3 maç ceza almazlarsa türkiyede adalet denen bişii kalmamıştır |
artı olarak aurelio lugano ve tümerinde ayrı bir ceza almaları gerekir.wermeyenin.... |
bunlar avrupada olsa idi.. feneri kümeye gönderirler.. o babası belirsiz o.. çocuğunun da lisansını iptal ederlerdi.. ek olarak tuncay adlı babası belirsizin de ağır ceza alması, yanı sırada ulusal takımdan uzaklaştırılması gerçekleştirilirdi.. .. bu fb. den boşuna nefret etmiyor ulusumuz..!! saygı ve sevgiler Beşiktalıma..!! |
Türkiye`de Saat: 16:26 . |