![]() |
SALDIRGAN BESIKTASLI YONETİCİYİ ARADI Beşiktaş Saldırgan, Beşiktaşlı yöneticiyi aradı Özel haber... Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası stadın altındaki garajda Beşiktaşlı Ricardinho'ya uçan tekme atan sadırgan Beşiktaş Yönetim kurulu üyesi Numan Ceyhan'ı telefonla aradı. 'Yancı' lakaplı Tolga isimli saldırgan bugün Beşiktaşlı yönetim kurulu üyesi Numan Ceylan'ı telefonla aradı. Beşiktaş camiasından özür dilediğini belirten saldırganın, "Beni Fenerbahçe yöneticileri ve futbolcular yönlendirdi. Aurelio olaydan önce Ricardinho'nun kendisine ve ailesine küfürler ettiğini, Fenerbahçe aleyhinde konuştuğunu söyledi. Beni sürekli doldurdu. Ben Ricardinho'dan ve bekitaş camiasından özür dilerim" dedi. Özürünü Ricardinho'ya ileteceğiğini belirten Numan Ceyhan, "Ancak Ricardinho senden ve Aurelio'dan şikayetçi oldu. Artık Ricardinho'nun seni affetmesi önemli değil. Çünkü bu olay adli bir sürece girdi" dedi. Sivas yolculuğunda Beşiktaş kafilesinde bu telefon görüşmesi konuşuldu. Beşiktaşlı yöneticiler, saldırganın Numan Ceyhan'ın telefon numarasını Fenerbahçeli yöneticilerden almış olabileceğini belirttiler. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
yola gelmişş |
teşekkürler paylaşım için siteden detayına bakacam. |
Haber İşte saldırgan Kartalhaber.com Ricardinho'ya saldıran 'yancı' lakaplı kişiyi deşifre ediyor. İşte saldırgan: http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Tolga isimli kişi Fenerbahçe tribününden.Fenerbahçe tribününde Yancı diye bilinen bu kişinin babası işadamı üstelik Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun yakın arkadaşı. Saldırgan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Gözen Air'de çalışıyor. 'Yancı' maçlara bedava giriyor. Fenerbahçeli yöneticilerin talimatı doğrultusunda maçları saha içinde seyrediyor! İsviçreli futbolculara yapılan saldırıda da bu kişinin bulunduğu iddia edildi. |
iyice deşifre olması iyi oldu;)şimdi korksun bence. |
Arkadaslar bence inönüye fener macinda gelip sahanin ortasinda diz çökerek özür dilesin |
Inanmam.... bizim basinimiz cok feci sallio |
Alıntı:
|
Ehehe hangi salak oyle bisey yapar gidip diz cokup ozur dilemek gibi. Sizce bagıslanırmı :D:D |
Alıntı:
-:D:D:D adami linc ederler |
Türkiye`de Saat: 18:22 . |