![]() |
Bu futbolla şampiyon olabilirmiyiz ?? Arkadaşlar ben bugün Sivas maçını izledim şu anda da Fener maçını izliyorum arada ister 4 puan fark olsun ister 40 isterse biz önde olalım önemli değil. Sizce biz bu futbolla feneri yenip şampiyon olabilirmiyiz ? Veya Feneri yensek bile kayseriyi,ankarayı yenebilirmiyiz ?? Bir de bu futbolla şampiyon olursak geçen sene Galatasaray'ın Fenere tüm derbilerde yenildiği için yaşadığı ezikliği bu kötü futbol yüzünden biz de yaşarmıyız ?? Görüşlerinizi merak ediyorum allah yolumuzu açık etsinn.. |
waLLa biz feneri kaLecisiz 10 kişiyLe de yendik bence bi sorun yok....ama kayseri ve bursa maçı beni korkumuo da deiL... |
Alıntı:
|
feneri yenmek yenmemme meseleside değil arkadaşlar. bu futbolla şampiyonluğu hakediyormuyuz yada 104 yıllık tarihimizde bukadar kötü oynayıp şampiyonluk mücadelesi vermişmiydi. |
kötü oynuyoruz ancak artık dirileceğimizi düşünüyorum takımın yorgunluğu da vardı. ancak fb maçında daha iyi oynayacığımızdan eminim. zaten o maçı alınca gerisi de gelir. |
walla futbol kötü ama şans bizden yana... |
abi ama abartmayin, tabiki kötü oynucaklar, daha 1,5 gün evvel hepsi dayak yigerek, tekmelenerek yorgun bir sekilde cok zorlu bir maca ciktilar. Ama dünkü olaylardan ibaret. Yani kupadaki FB galibiyeti, dünkü galibiyet ve fenerin denizliye 2 puan birakmasi, kafalarinda cok sey degistirdiklerini inaniyorum. Eger 5. mayista yüzümüzün akiyla cikarsak, ve de cikacagiz, cünkü cuma günü dogum günüm benim, ve ne isteyecegimi biliyorsunuz ;-) |
şampiyon olurmu değil oldu bile kolları sıvayın bu derbiyi alacaz allahınn emrii trabzon berabere bitse galatasaraylada berabere bitse yendik anasını satayım bişe klamadı yaa 3 puan garanti zatan birdefada berabere kalsınlar tamamdır bu iş allah yalvarıyorum sana biraz sabredelim beyle olacak fenerin ağlayanı yok ayrım porsiyon bir takım onlar yaa kalan maçları na bi baksanızaa :D |
Beşiktaş takımı bu futbolu bilinçli bir şekilde oynuyor. Çünkü ihtiyacımız iyi futbol değil 3 puan şu an.Ve çok disiplinli bir şekilde, mümkün olduğu kadar az pozisyon verip, az ama öz pozisyonu bulup, atıp kazanıyoruz. Bu takım 6 haftada 1 gol yemiş. Biraz da bundan bahsedelim. Fenerbahçe Denizli önünde kaç tane pozisyon buldu ne oldu, disiplinsizlikleri yüzünden 2 gol yediler, gitti 2 puanları. Tigana'nın 1-0'lık Antalya galibiyetinden sonra gelen kötü futbol eleştirilerine şöyle bir cevabı vardı : "Siz iyi futbol mu istiyorsunuz, yoksa şampiyonluk mu? İlk yarıda 4-4 biten Antalya maçında, bol gol atmıştık; ama 4 gol de yemiştik. Ve maç sonunda benim burada olmamam gerektiği söylenmişti. Şimdi ise böyle oynuyor ve kazanıyoruz. Ve ben de burada kalacağım." Buna nebze göre şerbet denir. Ne istediğimizi bir bilelim derim ben öncelikle... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:37 . |