![]() |
5 Mayıs golünü kim atar? 5 Mayıs'ta maç 1-0 üstünlüğümüz le biterse sizce golü kim atar? Ricardinho? Delgado? Bobo? ...? |
Nobre ya da oynarsa AKIN... |
Ricardinho atar... bugün ropörtajını okudum eziklere en iyi dersi atacağı golle vereceğini söyledi.... Rico Paşaya güveniyorum:) |
bence 1-0 değil 2-0 bitecek bobo ve rico ama içimden geçen eziklerin şerefli futbolcusu kendi kalesine bi gol atsın isterim:D o zaman seyreyle makarayı:D |
İlk gol Serdar'dan arkadaşlar. Bakın demedi demeyin:) |
BEŞİKTAŞ 2-0 Fenerbahçe Ricardinho Bobo |
ilk 11 çıkarsa ibrahim akın, o çıkmazsa paşa atar |
Alıntı:
|
besiktas 2:0 ezikbahce rico pasa burak yilmaz:) |
BEN ATMAYACAĞIMA GÖRE VE YENECEĞİMİZE GÖRE ELBET BİRİ ATACAK |
ibrahim akın |
nobre..:) |
aman yenelimde kim atarsa atsın isterse tigana demirören bile atabilir. ezik kalesini ablukaya almak serbest. haydi kartalım. |
kimlerin atcani bilmem ama ibrahim akin kesin 1 tane atar en aZZ |
bobo bobo bobo bobo atar |
buraktan gol bekliyorum.. hadi oğlum at golünü selamla taraftarını |
koray , i.akın , |
ewet bi arkadaşımın dediği gibi kim atarsa atsın BJK kazansında önemli değil ama gönlümden geçen giko paşa inşallah show yapar umarım |
Bobo ve/veya Delgado |
İnşaalah bakiatar ********ler kadıköyde adamı canından bezdirdiler. |
İnşallah BAKİ atar |
serdar ve rico paşa atar |
walla isterse yarım sıfır bitsin biz kazanalım ama gol atarsak nobrenin atıcaanı düşünüorm... |
Bence Rico Paşa atar..Çünkü hırs yapmış olabilir ona yapılanlardan dolayı ... Aslında kazanalım da oradan 3 puanı alan biz olalım da golü o 11 imizden herhangibiri atabilir ..Yeterki yenelim yani.... |
Valla arkadaşlar isterse runje atsın yeterki atsınlar. Hem ruunjeeeee runnjeeeeee diye bağırırız fenamı olur... :D :D :D |
mert takar, olursa bide Baki taksin :Ş |
ben ricardinho diyorum çünkü onun kim olduğunu fenerin görme vakti geldi oda atıcağına inanıyo zaten |
Rico atsa da onlara kapak olsa |
BOBO-NOBRE ** DELGADO-RİCOOOO |
ya 3 puan bizim hanemize yazılsında isterlerse kendi kalelerine atsın inşaallah tümer kendi kalesine atar |
Alıntı:
Tamamen katılıyorum....:) :) ;) |
Rico paşa öle bi gol atıcak ki gerçek beşiktaşlılar listesine adını altın harflerle yazıcaz |
4-1 biter ilk 2 gol nobreden inş |
2-1 bitecek maç. delgado atar. diğeri mustafa doğan. |
Eziklere golü mutlaka bobo atacakta goller olacağı için ben de ricoya güveniyorum. Kim atarsa atsın gerçi fener yatsın bence kafi:D:D:D |
Beşiktaş : 2 Fenerbahçe:1 Goller: Bobo,Ricardinho,Tuncay |
beşiktaş:3-0:ezikbahçe 1.gol: Bobo 2.gol: Nobre 2.gol: Rico Paşa |
nobre ve penaltıdan rico |
Gol atalım yenelim 3 puan bizim olsunda...kim atarsa atsın :) |
Bencede onemli olan 3 puan ama burak ın gol atmasını isterim buna cok ihtiyacı var.. |
Türkiye`de Saat: 04:48 . |