![]() |
biti mi? LIG BITI MI ? |
AYNEN OYLE |
malesef bitti |
ne demek bitti arkadaşlar 2 lik de şampiyonluk kadar önemli bir sonuç, şampiyonlar ligi çok büyük bir kazanç ona katılamazsak işte o zaman başarısız olmuş sayarım ben bu takımı, şampiyonluk yarışında her şey olabilir kötü oynarsınız kazanırsınız iyi oynarsınız kaybedersiniz ligi 1. bitirmek biraz şans işi ama en azından 2. olabilirsek seneye şamp. ligi hedefi doğrultusunda vizyonumuzu belirleyebiliriz... |
asla bitmedi. ama ben feneri yenerek şampiyon olalım isterdim. geçen sene gs ye şampiyonluğu biz verdik şimdide gs ve trabzon feneri ezmeli bizde geriye kalan maçlarımızı yenip biraz buruk şamöpiyonluğu yaşamalıyız. |
yok be bu futbolla şampiyon olunaksa hiç olunmasın hakedenler olsun tabi ki hakeden fenerbahçe de deil!!!!! |
lig bitti bizim için...... yani ben trabzonn feneri yenecegini düşünmüorum gs de yenemz........gule oynaya sampion olurlar......bizde fortisle idare ederiz :( :( |
Alıntı:
|
sampiyonluk cok zor bence bu saatten sonra,gerci matematiksel olarak var am mantiksal hicbisey sansimiz kalmadi bana göre |
gercekçi olalım bende fenerin şampion olmasında yana deilim ama gercekte bu yabi bugun yenicektik adamlar bizim stadımızda sevinemicekti .....böyle maclarda yenemiosak ne zaman yenicez :( |
Türkiye`de Saat: 03:30 . |