![]() |
TİGANANIN YERİNE KİM GELMELİ BANA GÖRE YABANCI GELECEK OLURSA SADECE LUCESCU YERLİ OLURSA DA YILMAZ VURAL |
Yılmaz Vural |
ertugrul saglam , sifo mehmet ikilisi |
olabilir adamda ruh var en azindan ve mac cevirmeyi cok iyi biliyor |
bnce tekrar lucescu gelsin....:) |
bence ersun yanal |
Lucescu olmaz çünkü siz bu 2004 senesinde ne dolaplar döndüğünü bilmiyorsunuz. Beşiktaş sizce o sene nasıl kaybetti lanet şampiyonluğu ?? Lucescu'nun gelmesi yönetimin gitmesine bağlı. Herneyse eğer birgün Luce tekrar gelirse Beşiktaşa işte o zaman uefa'da final oynarız ama bu sene için konuşursak zaten şampiyon olamıyoruz bir türlü 2 senemizi feda edelim Ertuğrul Sağlam gelsin başımıza 2 sene büyük takım antrenörlüğü tecrübesi kazanana kadar bırakalım..Ondan sonra kurduğumuz güzel kadro we teknik direktörle hem ligde hem avrupada kupalara ambargo koyarız.. |
yabancı luce yerli ertuğrul sağlam |
artık bizim taraftarı mourinho veya capello paklar gelecek teknik direktörüde en fazla 1 sene dayanırlar |
LUCESCU...!!!!!!!!!!!!!1 |
lucescu |
lucescu... tam ona göre bi kadro var su anda |
Tigana gitti de yerine adam düşünüyoruz. Önümüzde bir kupa var, 3 tane lig maçı var. Onları düşüneceğimize Tigana'nın yerine kim gelsin?? Medyanın attığı oltaya ne çabuk yakalanıyorsunuz hayret ediyorum?? |
onur arkadaşım senin söylediklerini söylemekden dilimde tüğ bitti |
ERTUĞRUL SağLam!.. |
Bu takımı şampiyon yapamayan adama lanetlere ederim ben.. İsterse önümüzde 20 maç olsun ama fenerbahçe ile beşiktaş arasındaki ezeli rekabetin farkında değilse bu adamın yerine binlerce teknik direktör getirir götürürüm.... nese arkiler sorunuza gelince bencede luce çünkü adam türkiye ligini taniyo. herşeyin farkında ama gelir mi bilmem.. |
luceyi yonetim tekrar aalmaz!!!! ertugrul saglama güvenirim ben yardımcısıda metin tekin olsun en azından içimizden cıktılar..ve beşiktaş duruşunu en iyi yansıtan adamlar taraftar bagrına bascaktırr ertugrul hocayı |
Mustafa Denizli gelsin. Bundan böyle yabancı teknik direktöre karşıyım. |
ben bile ondan daha iyi yönetirim |
aq delgadoyu maçtan alanın aq mustafa doğanı oynatıp ali tandoğanı oynatmayanın aq kesin yemimiz gereken maça tek santraforla çıkanın aq bobo ile maça başlamayanın aq beşiktaşlı olmayan ve bjkliyiz diyenlerin... bence ölene kadar MİRCEA lucasku |
Ziya Dogan Türk olarak yabanci olarak Lucescu veya Luuis van Gaal. |
kafamda bir isim yok ama,gelecek olan kişi mourinho kadar yetenekli olsada gelmesini istemem. öncelik Türkiye ligini ve burda oynayan futbolcuları iyi tanıyan. türkiyenin en büyük klübünü çalıştırırken baskılara,zorluklara ve eleştirilere karşı durabilecek bir teknik direktör olmalı |
Yerli hoca gelmeli. Ertugrul saglam veya Mustafa denizli |
ziya doğan bencede |
yabancı gelcekse tek isim Lucescu ama yerli gelirsede samet aybabayı isterim |
ersun yanal |
89 yaşındaki nenem bile ondan iyi kadro çıkarır bu arada nenemde beşiktaşlı |
tiganamı vedatın nenesimi_? alın size anket |
ne ziya doğanı yaa bi o eksikti sametaybaba ve ertuğrul sağlam ikisini birden getirelim derim. |
vedat forza nenen... tiganadan iidr :) |
yilmaz vural gelsin...soyunma odasında iki tokatlasın bunları baq nasıl çatır çatır top oynuolar :D |
nenem bastonunu vursun bakalım yılmaz vuraldan daha iyi değilmi :)) |
SAMET AYBABA bir şansta ona lütfen hakediyor bu kadarını |
Alıntı:
|
MUSTAFA DENİZLİ |
Ertugrul Saglam derim ama belki onun icin biraz erken olabilir bu adi medya onuda harcaya bilir. Zaten son dönen dolaplardan adiliklerden kusacagim geldi, nerde temiz medya nerde centilmenlik nerde spotrmenlik. Türkfutbolunu seyretmem BESIKTAS ASKI yüzünden:mad: |
yabncı gelecekse eğer luce olsun... eğer yerli olacaksa net bi fikrim yok |
vallaha yabancı gelecekse catır catır top oynatacak biri gelsinde kim gelirse gelsin Türk teknik adam konusu muallak E. S ağlam olabilir ama medya 3 macta yer adamı arkasında durulacaksa olabilir |
Kesinlikle beşiktaşlı bir hoca gelmeli bence Ertuğrul Sağlam bu goreve yakısır |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:12 . |