![]() |
Alıntı:
|
:(:(:( |
vah vahhhh... ben her mactan sonra aglıyorum. nası olacak.??? |
Alıntı:
|
bende istikrardan yanayım ancak bir teknik direktör bu kadar inatçı olmamalıdır. 5 maçtır çekirge sıçrıyordu sonunda en önemli maçta inat ettiği hususlardan vuruldu tigana. 4 kazma stoperle oyuna başlaması, geçen yüzyıldan kalan ofsayt taktiği, boboyla başlamama hastalığı.... herkes gördü o göremedi yanlışlarını yada gördü ama inat etti. bana sorarsanız ikinci şık. bence artık şampiyonluk hayal olmuştur. kesinlikle istikrardan yanayım ama bence tiganayla yollar ayrılmalı ve yerli bir teknik adamla uzun süre çalışılmalı yeter artık yazık bu taraftara |
Başkanı sevmesem de üzüntüsünün samimi olduğunu biliyorum. Bitmesin dertler, ...ime kadar Beşiktaşlıyız ölene kadar Sen de olmasan bu dünyada Sevilecek kim var? |
Alıntı:
Yahu ya ben sana anlatamıorum derdımı yada sen anlamak istemiosun arkadasım...Benm agzımdan bjk super oynuo işte bu mac mantar biz bu macı rahat alırız die bişey cıkmadı ben sadece dunku mactaki şanssızlığımızdan yakındım ve şanssızlıktan kaybettıgımızı soyledım sen benm yazdıklarımı okumuosun sanırımm...... |
ağladıkçaaaaaa... |
çok talihsiz bi adam bu bizim başkan |
şanssız deveyi çölde..... :D:D:D:D içten adam bjkli adam ama olmuor işte... |
Türkiye`de Saat: 01:23 . |