![]() |
Gitmesi gereken oyuncular Arkadaşlar büyük Beşiktaşımızın seneye başarılı olabilmesi için takımdan teşekkür edip uğurlamamız gereken oyuncular sizce kimler olmalı ?? Bence; 1.Baki Mercimek: İyi bir stoper olduğu kesin ancak iyi top dağıtamıyor hep taca weya rakibe oynuyor topu..Bu tip oyuncular daha düşük sewiyeli klüplerde başarılı olabilir. 2.Burak Yılmaz:En azından 1 sene anadolu klüplerinden birine kiralık werilip kendini toparlaması lazım.Kötü oyuncu değil ama tecrübe eksikliği yaşadığı ilk yılında çok yıprandı 1 sene kendini toplamalı yoksa kendine yazık olur. 3.Mustafa Doğan:Kendisi zaten bir stoper sağ tarafta oynatılması performansının düşmesine yol açıyor.Ancak bizim bu kadar yaşlı bir stopere ihtiyacımız yok. 4.Serdar Kurtuluş:Kendisi çok koşan,canla başla mücadele eden bir futbolcu ancak şut kabiliyeti, pas werme özelliği, orta açma, werkaç, uzun pas gibi bir ön liberonun sahip olması gerekenlere sahip olmayan bir genç arkadaşımız. Bunlara sahip olmaması kendisinin aslen bir sağbek olmasından kaynaklanıyor.Büyük takımlarda oynayan liberolar Lampard,Essien,Gerard,Diarra,Emerson,Xavi,Koray,Ap piah vb. gibi hem defans hem ofans yeteneği olan oyuncular olmalı..Ancak eğer istenirse sağ tarafta Ali Tandoğan'ın yedeği olabilir. 5.Mert Nobre:Nobre bu sene Beşiktaş'a hiçbir şey katmadı o kadar koşup mücadele etmesine rağmen.Zaten eğer iyi bir forvet olsaydı Fener atmazdı çöpe. Bobo'nun yanına Carew gibi dikili bir forvet koydunuz mu forvet hattı tamamlanır. 6.Mehmet Sedef:Ben bu arkadaşın ne defansif ne de ofansif hiçbir yeteneğini görmedim.Daha sağlam bir yedek alınsa daha iyi olur. 7.Gökhan Güleç: Bu oyuncu için yorum yapmama gerek yok herhalde. Bu gidenlerin yerine sağlam elemanlar aldığın sürece bunların gitmesi seneye tabiki adam gibi bir teknik direktör warken beşiktaşı şampiyon yapar..Bazı oyuncular için sen delirdin mi onlar gider mi diye tepki gösterirseniz yakında eleştirilmeye başladıklarında şaşırmayın.. |
1 baki 2 m.doğan 3 burak 4 m.sedef 5 . ali güneş 6. g.güleç hatta serdar bile |
ABARTMAYIN YA HER SENE 10 15 ADAM ALMANIN NE FAYDASI OLUR BIRAKINDA BİRAZ İSTİKRAR SAĞLASIN ARKDAŞLAR |
dogru..... |
arkadaşlar zaten zamanında 15-20 futbolcu aldığımız için göndermemiz lazım..Eskiden yapılmış pisliği temizliyoruz ne yapalım bu Baki ile Burak ile mi istikrar sağlayacağız ?? |
serdar için katılmıyorum. bence iyi dahada iyi olacak. biraz zaman lzm. diğerleri için keinlikle haklısınız. en basta baki'nin gitmesi lzm tac atmaktan bile aciz bi adam. bizim ihtiyacmz yok bole bi adama |
SERDAR KURTULUŞ ismi yanlış arkadaş............ |
Tabi herkesin kendi görüşü ama Serdar Beşiktaşa faydalı olmak istiyosa daha fazla şut we orta we de ara pas we hatta uzun pas çalışması lazım. |
1.baki 2.mustafa doğan 3.burak yılmaz 4.mehmet sedef 5.g.güleç 6. ali güneş bu kazmaların gitmesi şart..!!bizim gibi takımda böle topçuların ne işi var anlamıyorumm..! |
zamanında parayı bol bulup da hatır gönül işine alırsan olur tabi.. |
Serdar Kurtulus gitsin diyenlerin futbol anlayisindan suphe ederim.. Bu cocuk daha 19 yasinda bu sezon ilk defa super ligde hem de BJK gibi takimda ilk 11 oynuyor. Asil mevkiisi sag bek olmasina ragmen Tigana onu onliberoya monte etti. Gik cikarmadi canini disine takti calisti ve takimin degismez elemani oldu. Fizik gucu cok ustun, kondisyonu harika ve "%80 pas isabet oranı"yla oynuyor.. Her gecen gun futboluna bir kat daha koyuyor. Burda sacma sapan Serdar gitsin diyenler Delgado'ya gelince niye sesini çıkartamıyor onu anlamıyorum!.. |
1- Kleberson* 2- Ali Güneş* 3- Baki Mercimek 4- Burak Yılmaz 5- Mustafa Doğan 6- Gökhan Güleç 7- Fahri Tatan |
bence nobre gtmellıı takımaa uyumm saglayamadıı onun yerınee daha yırtıcı bı santraforr almalıyız sewıllalı kanoute gbı. |
serdara katılmıyorum ama burak git artık lütfenn.. |
ricardinho- ali güneş- tigana- diğer gençlere gerek yok pişerler daha zaten fazla bi parada almıyorlar. |
1.baki 2.mustafa doğan 3.burak yılmaz 4.mehmet sedef gitmeli bence özellikle bakiiiii |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1-Baki,2-Mustafa Doğan,3-Mehmet Sedef....... |
Bence her sezon 10-15 oyuncu almaya yeter bıktık be abi.en iyisi lazım mevkilere 1er oyuncu eldekilerde az çok tecrübe kazandı yedek kalsınlar. |
serdar kalmalı en azından adam kosup cabalıyo canını dişine takıyo yabancılar gibi umrumda deil ben paramı alırım demiyo.. |
tigana gitsin yerine gelecek teknik direktör kimin gidip kalacağına zaten karar verecek o yüzden bu gitsin bu kalsın demiyorum |
1)baki mercimek: iyi bir stoper ve gayet te iyi top dagıtıo dikkatli izleyin biraz evt hata yapmıyomu yapı ama geyet te isabetli basları var stoper de oynarken 2 hafta oncesine kadar ibrahim uzulmez sakatlandıgında helal olsun baki buyuk asama kaydettin dien biz diilmiydik 2)burak yılmaz: muthis bi futbolcu fizigi var ama sag kanat oyuncusu diil ve ustune ustuk ilk 11 oyuncusu hic diil dun tiganaya soruolar burak icin cok rahat adam gecen ender oyunculardan biri dio valla ilginc ben pek gormedim bu adamın ya kira ya verilmesi lazım yada macın skoruna gore son 20 dk da oyuna sokulması lazım 3)mustafa dogan: artık miyadı dolanlardan hem sag bek hem stoper oynayabilen bi oyuncu ama artık o kanatta bire bir kaldıgında cok aksıo benim icin bitmis oyunculardan 4)serdar kurtulus:bu oyuncunun antrenmanlardan sora ozel olarak sut ve pas calısması yapması lazım bunu yaparsa gelecegi en parlak oyuncular arasında 5)mert nobre: biz bu adama kızıoruz ama dikkat edin en kritik maclarda gol atan oyuncu oldu karambolde afettmio duracagı yeri bilio cok pres yapıo amabizim oyun sistemimiz daha dorusu tigananın oyun sisteminde karsı takımı baskı altına almak olmadıgından işe yarama gorunuo bu sistemde iyi yedek olur ama kanatları iyi kulanan yada rakip takımı sahasına kapatıcak bi besiktasta kral olur 6)fahri tatan: bu oyuncuyu ben eklemek istedim performansı ile milli takıma secilmis bi oyuncuyu klubeye hapsedip hic sans tanımamamk bi kere her seyden once ayıp ve saygısızlık mehmet sedef, aligunes, gokhan gulec, kleberson, bu oyuncularda ben hic bi ısık goremedim aligunesin sozlesmesi bittiginden dolayı takas olamsı soz konusu diil ama dierlerini takas ta kullanmak lazım ve sunuda ekliyim her sene yaptıgımız gibi 10 oyuncu gonderip 10 oyuncu almanın bi mantıgı yok 3-4 tane gonder 3-4 tane kaliteli al hic olmassa yedek klubende guclu olur benim nacizane dusuncelerim bunlar herkese saygılar sevgiler |
bu sene yedek klübemiz çok zayıf kaldı,sonradan girip maç alacak bir yıldız olmadı hiç klübede |
burak yılmaz...mehmet sedef gokhan gulec satıılamazzz!!! kiralanır sadece cunku potansiyeli olan oyunuclar sadece braz oyun zekasına ihtiyacları var o da tecrubeyle olur!!.. serdar kurtuluş hakkında olumsuz düşünenleri anlamıyorum cok ilginçsiniz yavv oadam nasıl begeniilmezz valla bravo :mad: :mad: |
serar kesinlikle sağbek e çekilmeli oraya kaliteli gunti tarzı appiah tarzı bir veya 2 transfer yapılmalı gitmesi gerekenler baki mustafa d. ali g. mehmet s. gökhan g. (kiralık olabilir) rico paşam ----------------------------runje---------------------------- ------------------gökhan z.-------ibrahim t.------------------ serdar------------------------------------------ibrahim ü.---- ------------------xxxxxxx(koray)------xxxxxxx------------ mehmet t.--------------------delgado----------------xxxxx ---------------------------bobo----------------------------- bunun dışında gökhan ünal- colin kazım-volkan yaman ve bekir alınmalı ön liberolar iyi seçilirse hem ofans hem defans yapacak cinsten olursa süper oluruz |
Nobre gitsin büyük takım futbolcusu değil Pascal gibi yırtıcı bi adam gelsin. Bi de tecrübeli bi stoper gelsin Zan-toraman ikilisi çok aksıyor...Solbeke bi adam alınsın Volkan yaman mesela.Ne üzülmez ne baki oranın adamı değiller... |
serdar gitsin diyenler cok yanlıs yapıyorlar adam cok calıskan lutfen biraz mantıklı olalım defansif yonu iyi bir oyuncu baki m.dogan gokhan gulec gonderilebilir. burak mutlaka kiralık olarak bir takıma verilmeli 1*2 sene kiralık oynamalı ondan sonra bakılmalı durumuna.. |
----------------------------runje---------------------------- ------------------gökhan z.-------Coloccini------------------ serdar------------------------------------------volkan yaman ------------------xxxxxxx(koray)--------------------------- -----------------------------------Rico----------------------- ------mehmet topuz-----------------------------delgado---------- ----------------Colin Kazım-----------bobo------------------ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ilk olarak su nobrenin sezon sonu beklenmeden gitmesi lazim.adam ne katki sagladi.ilk maclarda gostermelik biraz kostu okadar.adam dun sahada yoktu her topu katbetti.top oynamyi beceremiyirsa bari pres yapsin. diger gitmesi gerekenler. kleberson m.dogan baki ali gunes |
genc oyuncuların hiçbiri gonderilmemeli.Mdogan,ali guneş dışındakiler kalmalı.Serdara gitsin diyenler macları izlemiyor heraldde serdar bu takımın en iyisi.. |
mevcut kadroyu korumamız lazım. sag kanada mehmet topuz, defansa oyunu yönlendirebilen tecrübeli bir futbolcu + forvete leblebi gibi gol atan bir isim alınırsa yeterli olur. her sene 10 futbolcu göderip 15 futbolcu almakla ne hale geldiğimiz ortada.!!! |
Serdar Kalmalı Bence Serdar'ın Beşiktaş için ne kadar faydalı olduğunu izlemeyenler bilmez. Serdar oyunun hücum tarafını iyi beceremese de savunmaya binen yükü engelleyecek yegane isimlerden biri. Rico ve Delgado'nun savunmaya yardım etmemesi yüzünden Serdar onların açığını kapatabilmek adına inanılmaz mücadele ediyor. Bunu yaparken de zaman zaman hatalar yapıyor. Ama hakkını verelim gerçek mevkisi olan sağbeke geçecekse Beşiktaş tıpkı Giunti gibi oyunu iki tarafını iyi oynayabilen bir ön libero almalı. Baki konusunda da sizlere katılmıyorum Baki de en çok mücadele eden oyunculardan, Tigana'nın yanlış defans anlayışı yüzünden bazı maçlarda hatalar yaptı. Genelde iyi başladığı oyunları iyi götürüyor. Sol kanattan yaptığı bindirmelerle de rakip defansların dengesini bozabiliyor. Burak bence kiralık verilmeli düzelirse ne ala ! Ancak ümitsizim çok egoist, ve hiç takım oyuncusu değil Fener maçında altıpasa çıkarsa Nobre orada bekliyordu. Kahramanlıklar yüzyılında değiliz futbol bir takım oyunu.. Delgado bence gitmeli bu takıma bir katkısı yok. Sergen bile şu haliyle üç tane Delgado eder. Lucescu gelecekse Timoşçuk gibi bir ön liberomuz olacaktır. Defansif ve ofansif orta saha oyuncularını harmanlayacaktır. İki kanat için Ali Tandoğan kalmalı Akın'da öyle fakat yedek şart Ali Bilgin ne yapıp edip alınmalı. Tabi gönlümüz Totenham'lı Aaron Lenon gibi alıp götürebilecek oyunu karşı kaleye yıkabilecek bir sol kanat oyuncusu fakat bu borç yüküyle zor. Şimdilik görünen şampiyonluk şansımız çok az. Ama yine de belli olmaz. |
wallaha arkadas hepsini anladım ama serdar olayını anlamadım... bizim yasımızda cocuklar sonucta...biz burada net basında sadce yorum yapıyoruz...onlar orada kosturuyor ediyor..hataları elbet olacak...18 yasaında gecnleriii hemen ezdigimiz icin Turkiyeden biii yıldız cıkmıyor işde... cok fazla abartmaya gerek yok bu olayları... |
1.baki 2.mustafa doğan 3. gökahn güleç 4.burak yılmaz 5.mehmet sedef 6.ali güneş bunlar gitmeli bizim takımda bunların işi hiçççç yokk..! |
Gokhan gulec bu takımda kalmalı nobreden 50 kat daha ıyı topcu ama tıgana tarafından bı turlu sans bulamıyo uefada gruplara kalmamız gokhan gulecın akıl dolu golu sayesınde olmustur unutmayın |
gitmesi gerekenlerden ziyade kalması gerekenleri yazsak daha az yer tutar .takımın yarıdan çogu gitmeli |
1 gulec 2 mustafa dogan 3 yilmaz burak 4 nobre 5 kleberson 6 ali gunes 7 fahri tatan gelmesi gereken futbolcular 1 gokhan unal 2 mehmet toppuz 3 Huntelaar 4 ali bilgin 5 gokdeniz 6 |
Türkiye`de Saat: 19:46 . |