![]() |
TÜRKİYEYİ aşağılamak haddim olmaz zaten ben kupa için teneke diyorum lütfen olayı saptırmayalım.. |
ben o lafıda neden dedim peki demirören kalkıp yine başlayacak 3 senede 3 kupa aldım başarılıyım laflarına girecek hiç bişi başarı olmayan yönetime bu tepkim kimseye değil heleki TÜRKİYEME asla laf etmem ettirmem buda böyle bilinsin teşekür ederim |
17 milyon borç oldu 71 milyon 3 senede ikinci bile olamayan bi takım kalkıp diyoki biz başarılıyız kupa aldık falan muahbetlerine giriyor |
eğer yanlış anlaşıldımsada herkesten ÖZÜR DİLİYORUM |
Biz Alırız da şampiyonluk gitti elden... 2 kupa süperr olcaktı ... |
vedat kardeşim saptırma yoq ztn hep aynı tavrın sürüoyo anti yonetim,anti tigana,burak baki fln hep eleştriosun yapıcı deilsin braz dha beşiktaşlı durşuyla hareket etmeye çağırıyorum seni saygılar |
Alıntı:
|
kupayı alırız inşallah ama erciyes'te en az bizim kadar istiyordur. zor maç olacak bence |
o kupayı fenerbahçe 25 senedir alamıyor elendiklerinde bi ton ağlamadılar mı küçümsemeyin. ama tabi beşiktaşımız artık şampiyon olmalı bizi kesmiyor artık bu kupa |
turkiye kupasini asagilamak bence yanlis bir davranis en azindan o kupa sayesinde kasamiza para bile giriyor. Biraz daha yapici olalim bence |
Türkiye`de Saat: 19:33 . |