![]() |
başlarım ricosuna felan sergen aşkı bambaşka bendeki. kenarda otursun yeter. abi lazım abi takıma. rico oynadığın zaman onada bir abi lazım oluyor. |
gelsin abi gelsin takımıgençleştirecez dediler hepsi ihtiyar gibi top oynuyo sergenin neyi eksik bunlardan |
ya disiplin kazanmışken 90 dakkika mücadele eden bir akım varken disiplini bozmaya ne gerek var sergen büyük futbolcuyDU artık geçti ondan tayfur gibi yardım için gelcekse gelsin başka türlü olmaz sergen tümer cordoba gitti disiplin geldi takıma son 3 senede böle 90 dakika koştugumuz maç kaçtane neyse seker sporda bile 10 maç oynayamadı bence gereksiz olur sergen geçti artık onu cok seviyorum bende formaları var hatta foruma videoları bile koyan bendim ama artık beşitkaşata bence gerek yok |
bencede gelsin. yedek beklesin yeter. ben onu görünce mutlu oluyorum. neyi bozucakki sergen anlamıyorum. sergenin kişilerle bir problemi yok. herkesle iyi geçiniyor o. |
ne sergen i delgado ricardinho varken hangisi oynayacak |
tabiki beşiktaşın kapısı ona herzaman ona açık ama artık futbolcu olarak zor ilerde teknik adam olarak görürüz inşallah... |
Alıntı:
Aynen katılıyorum sana arkadaş... |
luce gelirse aldırır sergeni |
oynayacaksa gelsin |
oynamak için değilde teknik ekipte yer alsın koşamıyo artık kilosundan :) |
Türkiye`de Saat: 22:00 . |