![]() |
Baskani ve Yonetimi Burdan Istifaya Cagirmaya Baslayalim! arkadaslar besiktasli kardeslerim bizi bu hallere dusuren yonetimin sonu artik gelmeleridir o koltuklarda sefalarini surerlerken biz burda surekli cefa cekiyoruz tiganayi basimiza getiren ve ruhsuz futbolcularin alinmasina goz yuman hep bu yonetimdir.. Yonetimin istiya etmesini isteyen herkes burda toplanmali ve ankaraspor macinda bu tepkimizi koymaliyiz ne olur kayitsiz kalmayalim.. |
kardeş az önceki diğre konuna da bunu yazdım zaten.ben herzaman bu hususta buradayım.gerekirse istanbula bile gelirim. |
ne diyelimki daha herşey ortada genç dediler uzun vade dediler olmaz büyük takım kaldıramaz birden gençleştirmeyi herşey yalan oldu yönetim dahil tüm teknik heyet değişmeli yerleri artık yok bu yüce mabette... |
ilk önce tiganayı başımıza musallat edip milyonlarca dolar para ödediği için en büyük suç demirörende yeni yönetimin pek büyük kabahati yok yeni geldiler umuyorum başkan bundan sonra adam gibi bi teknik adam getirir ve aynı yanlışları tekrarlamaz seneye sağlam bi kadro oluşturulmalı kadroya ve oynanan futbola baktığımız zaman bu takım şampiyon olur demeliyiz bu sene piyangodan çıkan umutları da tigana tüketti... |
Biride cikip soylesin bu yonetim basarili diye kac yildir gorevdeler ne yaptilar sportif basari olarak anca laf olsun diye konusuyorlar Bu yil sampiyonuz diye her sezon onca oyuncu toplaniyor birde hoca takliti bulmuslar oyunculara gelince para deyince dort goz oluyorlar oynamaya gelince tik yok bu kadar sampiyonluga yaklasmisken olurmu bu eger bu yonetim ve bu oyuncular kalacaksa avrupaya gitme hakkinizi baska birine devredin bari yine bahane hazir tigananin bir kac oyuncu sucluyacak oyuncular uzgunuz diyecek yonetim yine bir seyler uyduracak yine morali bozulan taraftar olacak bunca kacan sampiyonlugun hesabini kim verecek he kim verecek 19 bin komine sattik demekle olmuyor taraftar olarak gorevini yerine getirip kombinesini almis adamlara bu futbolumu izlettireksiniz ey ruhunu kaybetmis oyuncu taklitleri |
Alıntı:
|
3 yıldır istifa diye bağırıyorum. Hatta bir süre imzamda da yazıyordu. Başta Demirören olmak üzere Yönetim İstifa!!!! |
Alıntı:
|
demirören gitmedikçe beşiktaş düzelmez bu adamın görevde kalan her yıl beşiktaşın gelecek yıllarınıda götürüyor. |
olaya tek futboldan bakmayalım dier branşlardada halimiz fena küme düşmeler bile var bende bu yönetimin gitmesinden yanayım... |
eger bu yonetim kalirsa yine ayni oyuncular ve onlara bezeyenler transfer edilrse birde kendini hoca sanan bir alinirsa yine bu yil gibi olur ama bu aradada yurekli birileri cikip yonetime talip olmalilar oyle sagda solda konusmakla olmaz cikip cesurca biz talipiz dememliler |
siz istedeğiniz kadar yırtının sayın başkan şu an amerikada keyif yapıyordur. çok umurundamı sanıyorsunuz. boşunada ümit etmeyin bırakır diye bu borçla kimse talip olmaz başkanlığa. |
Alıntı:
|
su an korna seslerini duymamak icin kulakliklarimi taktim hepsi senin eserin demiroren al alacagini git bu klubten kandirma daha fazla bizi!!! |
bu yıl kendimizi kandırdık. fener ve g.saray bu kadar kötü olmasa biz yine 30 puan gerideydik. gelecek sezon iyi olurlarsa yine 10.hafta havlu atarız.. çünkü biz bu yönetimle daha iyi olamayız |
bnce gerek yok arkadaslar... |
Bu yönetim gitse alternatifi kim olacak, başı boş kalır kulübün, çünkü aday yok. Muhalefet hangi cehennemde belii değil. Sadece konuşuyorlar. Yönetimin İstifa etmeleri şimdilik çözüm olarak görülmüyor ama Beşiktaş a verdikleri zarar ortada. Bu hafta Demirören i ve yönetimi protesto etmek için sim siyah giyinerek maça gidelim. |
koca kafa demirören sende biras gurur haysiyet varsa şimdi bırakırsın |
Öncelikle bırakın hava cıva atmayı arkadaşlar bundan 2-3 ay önce nerde idi diğer genel kurul üyeleri neden biri çıkıpta ben başkan adayıyım diye çıkmadı. Şimdi boşa konuşuyorsunuz. Kimse bu dakkadan sonra yönetimi değiştiremez buna kimsenin gücü yetmez değişecek tek şey teknik direktör ve bazı futbolcular başka bişey olacağını sanmıyorum. Bence Beşiktaş başarılı neden çünkü sezon başında şampiyon olacağız diye kurmadılar uzun vadede üst üste şampiyon olacak bir takım diye yaratıldı ama sonra biz bir gaza geldik şampiyonuz sandık. ama iş öyle değildi. Tigananın hatası var mı ? var ancak şuda var ki 1.5 senede 3 kupa kazandırdı bunuda görmemezlikten kimse gelemez. BENCE BEŞİKTAŞ BAŞARILI. ama dahada başarılı olabilir Lucescu gibi bir hocası olur ve 3-4 iyi takviye ile süper olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SEREFSIZ TIGANA YAKTIN BIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
SEREFSIZ TIGANA YAKTIN BIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Beşiktaşımızın kurtuluşu kesinlikle bu yönetimin istifasıdır.Y.D.çok iyi bir taraftar olabilir,ancak Beşiktaş başkanı olmaya yetecek özellikleri karakteri ve de vizyonu yoktur.BEŞİKTAŞ başkanı olmak febe başkanı ile deyim yerindeyse sidik yarışı yapmak değildir.Bu kafadaki bir yönetim ile kendilerinin hep söyledikleri gibi Beşiktaşımız dünya kulübü olmaz.3 yıldır bu şekilde bize acı çektirdikleri yetmemiş gibi Beşiktaşlılık değerleri de hiçe sayılmıştır.Dünya futbolu nasıl yönetilirse yönetilsin Beşiktaş hiçbir zaman sadece parayla yönetilmedi,Beşiktaş başkanının herzaman ayrı bir duruşu olmuştur....Y.D'e kadar.Bu duruşu sergileyemeyecek kişiler derhal en azından Beşiktaşlılık duruşu adına istifa etmeyi bilmelidir.Her eleştiride kafamıza kakılan Fulya projesi arkasına sığınıp 3 yıllık başarısızlığını görmezden gelmesin.Beşiktaşlıysa gerçekten Beşiktaş için adam gibi bırakıp gitsin.Kimse bizim kadar acı çekmiyor.Beşiktaş,onun adını kullanarak kendine rant sağlayan bu işadamlarından kurtulmalıdır. |
Çok geç kalıyoruz çoookkk... |
İstifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
çarşı senide bekliyoruz.haydi artık sende davet et başkanı istifaya....kartal elden gidiyor.3 snede aleme maskara olduk yeter artık ..canımıza tak etti.daha düne kadar her başarısızlıkta yönetimi istifaya çagıran larıda artık görmek istiyoruz.çarşı artık bırak demiröreni bak ondan beşiktaşımıza fayda yok.tek gerçek beşiktaş gerisi traş.ne para ne şöhret tek gerçek beşiktaş aşkı. |
Beşiktaş Başkanlığı Beşiktaşlılık duruşu gerektirir. O makam başkanın kendisini tatmin ettiği yer değildir. Beşiktaşı geriye götüren adam başarılı değildir, parasını ya hibe etsin ya da alsın gitsin. Elbet yönetecek niteliklere haiz birisi çıkar. |
Kulübü kendisine ipotek ettirirse kimse adaylığını koyamaz tabi. |
Alıntı:
|
ne yüzle duracaklar zaten. gerçi bu kadar borçla kim gelir o da muamma. ama yeter artık. eziklere şampiyonluk hediye ettik. daha ne olsun. |
yaw duracaklari bir halmi kaldi,acaba ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kardeşler ben soruyom size başkan kahin mi adamın getirdikleri maya problemi yaşıyorsa ben napayım başkan naapsın hocalara bakın topculara bakın carew dir delgadodur ne bilim bunlar kendi takımlarında canavardı ayrıca türkiyeden de ahmed hassan okan koç ne bilim veysel baki zafer demiray dır niyazidir bunlar hep kendi takımlarında başarılıydı hocalara gelince del boski kötü hoca mı ? veya o dönemde rızadan daha iyi hoca bulabilcekmiydik bence demirören sadece şanssız iyiniyetli adam ama şanssız |
Türkiye`de Saat: 12:49 . |