![]() |
fener gelecek sezon çok transfer yapacak bunu herkez görecek Tuncay başta gidecek ve sözleşmesi olan oyuncularında bazıları ayrıcalacak. bunların yerini transferler ile çözmek isteyecek ama zor olacak bu kesin. Para olabilir ama herşey para ile olmuyor ayrıca ya ne borcundan bahsediyorsunuz. 70 milyon YTL borç mu sizce. gs'nin 250 milyon dolar borcu var ve karşılığında parası bile yok bizde her sene 50-60 milyon dolara para girdimiz var. fulyamız var. bunlar boşamı. beşiktaş seneye 4 iyi transfer ve akıllı bir hoca ile rahatlıkla şampiyon olur. |
arkadaslar baskan istifa edicekte ne olacak...onun istifasi ne demek, herseye sil bastan yeniden baslamak demek..benim fikrimi sorarsaniz eger buna gerek yok suan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya tamam yaptik peki sonuc???sampiyonmu olduk basarimi geldi bende bunu anlatmaya calisiyorum...onun icin gerek yok |
Alıntı:
|
peki baskan adayi diye kimi gösterirsin? |
Alıntı:
|
senin düsüncen:)ben böyle düsünmüyorum...neyse cok konustum sustum artik:)herkes farkli düsünüyo |
ya gitse nolcak başka bi sahtekar gelcek...adam akıllı 6-7 kalite transfer şart ve iyi bir hoca..!gençleştirme istemiyoruzzzz iyi futbolcu istiyoruzz!!! |
Türkiye`de Saat: 15:07 . |