![]() |
ya hayatta tekrarlanmaz |
fener bir taraftan bursa bir taraftan ayağa kalkar bizim yönetim yine pasif kalır olan bize olur |
oto boka itiraz edenler nerde. itiraz edilse karar tekrar olarak çıksa beşiktaş bursayı yense gs feneri yense biz puan kaybetmeden 2 maçı geçsek fenerin yüreğine ne oturur heralde bu sefer kalpden giderler. tarihte ilk olur şampiyonluğunu kutladıktan sonra şampiyonluktan olamak heralde :) |
daha öncede yazdıgım gibi tekrarlanırsa şampiyon oluruz ama tekrarlanmaz |
Alıntı:
|
bu basiretsiz yönetim hiç bişi yapamaz başları bize akıl veriyo nerde bu yönetim nerde bu yönetim nerde |
buraya yazıyorum maç bi daha oynansın bursa yine alır genç takım kurduk güya hiçbiri koşmuo |
yok böyle bir saçmalık ya... ne kural hatası ya adamlar şampiyon oldu tebrik edelim gelecek seneye bakalım artık... beşiktaşın böyle ucuzluklara ihtyacı yok |
soylendiği gibi kural hatası yokmus ¤ Maraton | iddaa ¤ bu linkte resimlerle detaylı bir inceleme bulunmaktadır |
biz şampiyonluğu inönüde eziklere yenilerek kaybettik masa başında almaya çalışmak bize yakışmaz çünkü biz BEŞİKTAŞ lıyız çünkü biz KARAKARTAL lıyız |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |