![]() |
Sendemi Toraman http://www.sporx.com/images/1/29/283...Toraman007.jpgF.Bahçe'ye mi gidiyor? Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile Beşiktaşlı milli futbolcu İbrahim Toraman bugün İzmit'teki Kartepe Green Park Resort Otel'de görüşme yaptı.Bölgenin 1800 metre ile en yüksek kesimi olan Kartepe'deki Green Park Otel'e saat 11.45 sıralarında önce Ali Koç geldi. Daha sonra yanında menajeri olduğu belirtilen bir kişiyle birlikte İbrahim Toraman da otele girdi. Taraflar, kış sezonu sona erdiği için fazla yoğunluk olmayan otelin lobisinde yaklaşık 15 dakika görüştü. Bu görüşmenin ardından Ali Koç saat 12.20 sıralarında otelden ayrıldı. Bu görüşme Beşiktaş ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Toraman'ın Ali Koç ile transfer görüşmesi yapmış olabileceği şeklinde yorumlandı. Kaynak : DHA |
ya bu haberlere inanmayın yaaaaa |
toramanın 2010' kadar kapı gibi sözleşmesi yok muydu? daha yeni uzattık diye hatırlıyorum. basının sallama haberlerinden birisi. |
inanmak istemiyorum zaten |
Bende inanmadim ama tumerdede ayni oldu olmaz dedi herkes ama gitti fenere yakinda cikar gercek ortaya |
bütün kaptanlar fenere. helal olsun yönetim ve karton beşiktaşlı topçular. eğer doğruysa ibrahim, tümer gibi iyi rol kesmiş beşiktaşta.. |
Her habere inanmamak gerek...Ama olursa normal karşılarım... |
yalan bu yalan... hem de Ali Koç la !!! |
tapu gibi sözleşmesi var 1 ikincisi ibrahim toraman tümer gibi ezik değil adam gibi adamdır.. |
ama şuda var bizim yönetim bunuda elinden kaçırabilir koca kafa demirören varken herşeyde olabilir. |
yok artık daha neler |
inşallah doğrudur.bu sen en çok moralimi bozan adam bu oldu.uefadan elenmemizinde 1 numaralı sorumlusu bence toraman.tek kaybımız bayan taraftarımız yönünden olur yakışıklı diye reytingi var.iyi bir bonserviste alabilirsek yada takasta iyi bir oyuncu (ben olsam olcanı ve canı isterim) daha güzel olur.ama eziklerin böyle bir kazmayı alacagına inanmıyorum |
sallıoalr herhalde nere gidecek toraman ezik medyası işte |
BİZ RENKLERE AŞIGIZ |
Alıntı:
sanırım biz sezon boyunca değişik futbolcu izlemişiz seninle... bu haberin gerçeği yansıtmadığına adım kadar eminim toramanı uzun zamandır takip ediyorrum..bjk için bu kadar özel,güzel sözler söyleyen 2. kaptanımız takımımıza böyle bişeyi yapmaz.. |
ibrahim toraman yapmaz böyle bişey ya. düşünmek bile istemiyorum. neden hep yapmaması gereken oyuncular bunu yapıyolar. |
ilhan güzel kardeşim ben dediğimin farkındayım. yorumculara gelince en az onlar kadar futboldan anlarım.bu adam sag kanatta oynadı takımı mahvetti stopere gecti biraz düzeltti sonra son adam iken toplar kaybetmeye başladı. ne kadar tırnak yediğimi ben bilirim. gelelim verim alınan futbolculara o örnek verdiğin yorumcular kadar olmasada artık idare et 1-en verimlisi bobo tartışmaya gerek yok sonra 2- rico paşa (çoğu macı kazandıran isimdi) 3- gökhan zan ,serdar kurtuluş,nobre bir ölçüde olsa faydaları oldu takıma |
ilhan% ibrahim bir dişi kartal olduğunu simdi farkettim o yüzden yorumumu degiştiriyorum. yakışıklı olmasına lütfen aldanma |
ancak gülerim :D:D |
Alıntı:
o saydığın verimli futbolcuların yarısını saydılar desem yeridir sadece bobo ve toramanı hatırlıyorum... |
yorumunu iyice okudum degişik futbolcu izlemişiz seninle demenden dolayı seninde o yorumcuların yanında olduğun manasını çıkardım.toramana gelince kişiliğine bir diyecegim yok ama bizdeki futbolu beni kesmiyo. takımımızın en önemli yerinde oynuyor birgün macın adamı secildiğini hatırlamıyorum (unutmadan bu adamın ugursuz olduğunada inanıyorum gs ye 2 gol sakaryaya 1 gol attı 2 sindede 3 puan alamadık) |
şok iddaa Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu İbrahim Toraman, bugün İzmit’teki Kartepe Green Park Resort Otel’de görüşme yaptı. http://www.internetspor.com/v3/resim...manibrahim.jpgBölgenin 1800 metre ile en yüksek kesimi olan Kartepe’deki Green Park Otel’e saat 11.45 sıralarında önce Ali Koç geldi. Daha sonra da İbrahim Toraman, yanında menajeri olduğu iddia edilen bir kişiyle birlikte otele girdi. Ali Koç ve İbrahim Toraman, kış sezonu sona erdiği için fazla yoğunluk olmayan otelin lobisinde yaklaşık 15 dakika görüştü. Bu görüşmenin ardından Ali Koç, saat 12.20 sıralarında otelden ayrıldı. Bir süre sonra da İbrahim Toraman oteli terketti. Bu sürpriz görüşme sonrası Siyah-Beyazlı ekibin Kaptanı İbrahim Toraman'ın Fenerbahçe'ye anlaşacağı iddiaları ortalığı karıştırdı. |
Alıntı:
|
RENKLERE AŞIĞIZ |
|
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile bugün İzmit’teki Kartepe Green Park Resort Otel’de görüşme yaptığı iddia edilen Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, Maraton.Com.Tr'ye konuştu... Bu sabah 10.00'da arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için Kartepe'ye gittiğini vurgulayan Toraman, "Sanırım birileri reklam için beni kullandı. Bu olayın tek açıklaması bu; kullanıldım" dedi... Kahvaltı yaptığı yere Ali Koç'un ya da başka bir Fenerbahçeli yöneticinin kesinlikle gelmediğini vurgulayan Toraman, "Bunlar çok ayıp... Sanırım birileri benim kahvaltı olayımı kullanıp, böyle bir haber yaydı... Birileri kendi söyledikleri yalana inanıp bizi kullandılar... Sadece arkadaşlarımla kahvaltı ettim ve hiç bir şekilde Fenerbahçeli hiçbir yöneticiyi görmedim ve görüşmedim." şeklinde konuştu... Milli futbolcu Beşiktaş'la sezon başında sözleşme yaptığını ve 3 yıllık imza attığını da hatırlatıp, her hangi bir kulüple transfer görüşmesi yapmasının mümkün olmadığını vurguladı ve şöyle dedi: "Uyduracaklarsa başka bir yalan uydursunlar. İnanılmaz kırgın ve kızgınım. Kullanıldığımı düşünüyorum. Bunu yapana yazıklar olsun..." MARATON.COM.TR ÖZEL HABER |
uzatmamak ta haklısın herkesin yorumu kendini baglar. bende son kez yazayım. geldiğinden beri 3 golü var hatırladığım kadarıyla iyi defans oyuncularının ileriye çıkıp olarak gol atıp katkı yapması en önemli özellikleri arasındadır.tıkanan yerlerde onların sahneye çıkması lazım işte o yüzden zago ve ronaldo aklıma geliyo. ronaldo forvetlerimiz kadar gol atmıştı zagonunda bir tıkanan elazığ macını hatırlıyorum. iste bu yüzden toramanı degilde daha iyisini istiyorum |
Alıntı:
|
Kimine gore iyi kimine gore yetersiz ama Bir oyuncu bir takimda oynarken sozlesmesi oldugu halde rakip bir takimla gorusmesi etik degil tabi haber dogruysa takimda herkes onu seviyor takim kaptanligini verdiler onunda kalkip fenerle transfer gorusmesi yapmasi dogru degil sozlesmesi bitince oturur konusursun olmazssa istedigin yere gidersin bu kadar basit |
öyle bi hata yapmaz |
İbrahim Toraman'dan açıklama Beşiktaş'ın genç oyuncusu İbrahim Toraman, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'la görüşmediğini açıkladı. İbrahim Toraman basın yayın kuruluşlarına şu yazılı açıklamayı yaptı: "Beşiktaş'ta kaptanlık onurunu yaşayan bir futbolcu olarak, Fenerbahçe Kulübü veya yetkilileri ile herhangi bir görüşmem olmadı, olması da kesinlikle söz konusu değildir. Bir arkadaşımın kahvaltı daveti üzerine bu sabah gittiğim Green Park Resort Otel'de Sayın Ali Koç ile ne konuştum ne de karşılaştım. Beşiktaş forması altında kaptan olmanın sorumluluklarını her zaman hisseden ve bu sorumluluğun şartlarını yerine getiren bir oyuncuyum. Benim nasıl bir Beşiktaşlı olduğumu taraflı tarafsız tüm kamuoyu biliyor. Ayrıca 2010 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmem var ve Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duyacağım. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım." İbrahim Toraman Kaynak Kartalhaber.com |
ben sivas lıyım toramanla aynı yaşıt ve kendisini iyi tanırım fenere giderse hiç şaşırmayın şuan da beşiktaşlı ama geçmişi öle demiyor |
İbrahim Toraman içini Başkan Demirören'e döktü Perde arkası... Kartepe Oteli'nde Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'la buluşktuğu iddia edilen İbrahim Toraman, içini Başkan Demirören'e döktü. Kartalhaber.com özel haberi... İzmit'teki Kartepe Green Park Resort Otel'inde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ile bu sabah görüştüğü şeklindeki haberlere tepki gösteren İbrahim Toraman bu haberi yalanladı. Haberin yayılmasının ardından Başkan Yıldırım Demirören yıldız futbolcuyu aradı. İbrahim Toraman, Başkan Beşiktaş Başkanına, "Büyük bir gazetenin Beşiktaş muhabirinin davetlisi olarak bu sabah Kartepe Green Park Resort Otel'e gittim. Sabah kahvaltı yaptık ve ben de bu gazeteci arkadaşa röportaj verdim. Ancak öğle saatlerinde yalan ve iftira dolu bir haberle benim orada Ali Koç'la bir araya geldiğim yazılmış. Yanımda Beşiktaş muhabiri olan gazeteci arkadaş vardı. Bir ara yanımıza otel yetkililerinden birileri geldi ve gitti. Galiba otel yetkillileri reklam olsun diye bazı basın yayın kuruluşları arayarak böyle bir yalan uydurmuş. Böyle bir durumla karşılaşacağımı inanın tahmin edemezdim. Kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha anladım" dedi. Başkan Yıldırım Demirören ise "Ben sana inanıyorum. Ama sen de Beşiktaş kaptanısın. Daha dikkatli olmak zorundasın. Moralini bozma" sözleriyle genç futbolcuyu teselli etti. Kaynak Kartalhaber.com |
toramanın bir suçu yokmuş uzatmayda gerek yoık zaten..geçmiş olsun kaptan! |
2010 kadar sözleşmesi var ya ne eziklere gitmesi sallama haber |
Besiktas resmi sitesinden aciklama http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=toraman31.01 Toraman’dan Açıklama 16.05.2007 14:54 Bugün Doğan Haber Ajansı tarafından yapılan ve çeşitli gazetelerin internet sitelerinde yer alan, İkinci Kaptanımız İbrahim Toraman’ın İzmit’te Kartepe Green Park Resort Otel’de Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ile görüştüğü şeklindeki haber yalandır ve iftiradır. İbrahim Toraman’ın konu ile ilgili açıklaması: “Beşiktaş’ta kaptanlık onurunu yaşayan bir futbolcu olarak, Fenerbahçe Kulübü veya yetkilileri ile herhangi bir görüşmem olmadı, olması da kesinlikle söz konusu değildir. Bir arkadaşımın kahvaltı daveti üzerine bu sabah gittiğim Green Park Resort Otel’de Sayın Ali Koç ile ne konuştum ne de karşılaştım. Beşiktaş forması altında kaptan olmanın sorumluluklarını her zaman hisseden ve bu sorumluluğun şartlarını yerine getiren bir oyuncuyum. Benim nasıl bir Beşiktaşlı olduğumu taraflı tarafsız tüm kamuoyu biliyor. Ayrıca 2010 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmem var ve Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duyacağım. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” İbrahim Toraman |
"Görüşmem olmadı" İbrahim Toraman, F.Bahçe ile transfer görüşmesi yaptığını yalanladı. Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ile görüştüğü yönündeki haberleri yalanladı. İbrahim Toraman, kulübün resmi internet sitesindeki açıklamasında, ''Beşiktaş'ın kaptanlık onurunu yaşayan bir futbolcu olarak, Fenerbahçe Kulübü yetkilileri ile herhangi bir görüşmem olmadı, olması da kesinlikle söz konusu değildir'' dedi. Siyah-beyazlı futbolcu, bir arkadaşının kahvaltı daveti üzerine İzmit Kartepe'deki otele gittiğini belirterek, şunları söyledi: ''Otelde Sayın Ali Koç ile ne konuştum, ne de karşılaştım. Beşiktaş forması altında kaptan olmanın sorumluluklarını her zaman hisseden ve bu sorumluluğun şartlarını yerine getiren bir oyuncuyum. Benim nasıl bir Beşiktaşlı olduğumu taraflı tarafsız tüm kamuoyu biliyor. Ayrıca 2010 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmem var ve Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duyacağım.'' Bu arada Fenerbahçe Kulübü de resmi internet sitesinde bir açıklama yaparak, Ali Koç'un İbrahim Toraman ile görüştüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. |
yalandır hiç inanasım gelmiyor...ibo sen bari yapma şunu!!! |
Yapmaz öle şey |
FLAŞŞŞ.....Arkadaşlar toramannnn atasehirde oturuyor bende yakın oturuyorum ona oturdugu markette çalısan arkadaşlar birebir şahit olmuslar toraman fenerbahcenin tüm maçalrını haberlerini antremanlarını hiç kacırmadan izliyormuss muhabbeti sırasındada sölemişş giderse şaşırmöayın bencedee |
Türkiye`de Saat: 19:13 . |