![]() |
Adamalar ayni yerde yemek yemisler hemen dedikodu hazir |
gazetelerin yalanı ya. maçlar bitti artık full yalan okuruz. |
ÜÇ KAĞITÇI MEDYA. fenerin bazı oyuncularının sözleşmeleri bitiyorya. bu haberlerle iki takım yöneticilerini gaza getirerek reytingleri arttırmak. kim kimin futbolcusuna kanca attı muhabbeti işte |
fener medyasının beşiktaşı karıştırmak için uyguladığı bir taktik bunu yazan gazeteleri okumayın almayın aldırmayın BEŞİKTAŞLININ BEŞİKTAŞLIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR. |
o ali koçla bu işi yaptıysa ibo gelmesin inönüye! ama ibo delikanlıdır yapmaz öle bişi bence.. |
bırakın bu ayakları İbrahim Toraman bırakın Türkiye'de bir takıma gitmeyi kimseyle görüşmez bile. onu sakın tümerle karıştırmayın,ben tümer in 3 sene önce biliyodum fenere gideceğini çünkü malesef memleketlim kendisi ve kuzeni lisede sıra arkadaşımdı ordan biliyodum.zaten zonguldakta onu kimse sevmez inanın fenerliler bile. önemli olan burda İbo büyük kaptan gitmez bi yere.Avrupa da oynamasını saygıyla karşılarım çünkü yakışır kaptanıma |
zaten açıklama yaptı beşiktaşlı kendisi zaten eziklerle işi olmaz adam gibi adamdır.. |
ya arkadaşlar saçamalyın..herkes namert tümer mi?ibrahim toramanla ezik tümer bir mi ya?toramnı fenerde istemesine rağmen bjkyi seçmemiş miydi |
tümerle iboyu bir tutmayın.ibrahim karakteri sağlam biridir. |
büyütmeyin bu olayı. yalan olduğu da anlaşıldı. ibrahim toraman böyle bir şey yapmaz. mümükünse yönetici arkadaşlar konuyu kapatsın. olayı daha fazla tartışmak kimseye fayda getirmez. |
Türkiye`de Saat: 11:50 . |