![]() |
Son Dakika!!!!!!!!!!!! arkadslar biraz once Lig tvde gorum spor haberlerinde samet aybaba .. anlasildi diye .. |
:S adnanda geliyormu yardımcılığına :S |
yok artık daha neler yaaaa |
Komikler yerine acmisin konuyu ama bu Gidisle gercek olacak |
bunun neresi komik anlamadım. bu şekilde rezil bir topiç açılırmı ya. ne yani samet aybaba gelince beşiktaşın başına komik oluyor öylemi. tigana gibi elin bir halltan anlamazları gelince baş üstünde tutuluyor sametle anlaşılınca komik oluyor. arkadaşlar kendinize gelin haddinizi bilin. bu adam beşiktaşa bileğinin hakkıyla 20 sene hizmet verdi. Adam gibi Adamdır Samet AYBABA |
en son bu adamın gelmesi lazım |
Alıntı:
|
kardesler yanlis yere acmis konu :S |
samet aybaba yı desteklemeyen adamlar yane neyini beğenmiyorlar anlamıyorum , adam başarılı bir teknik adam , del bosque geldi tatmin olmadınız mı , yeter artık... istiktar istemeyen de bu yabancı hoca isteyenler... bırakın ya bırakın şurada susun biraz... arkasında duracak hoca falan diyorlar... o zaman rızanın arkasında duracaktınız... neyse samet aybaba adam gibi adam , yenilsede adam son nefesini alana kadar kalsın takımın başında gelecek başarılar , hem adamın başarısızlığı yok, küme düşecek takıma getiriyorlar adamı şampiyon mu yapsın , adam bırak küme düşürmeyi üst sıralara bile taşıyo takımı... Lütfen sağlam düşünelim yerli teknik adam gelsin deneyimli... AYBABA BU GÖREVİ HAKEDİYOR... |
ne sameti yaa.. yok artık lubron james |
Alıntı:
Aynen bende katılıyorum kardeşim sana. Ömrü beşiktaşta geçmiş ama bir kez dahi olsun ona şans tanınmamış. Onun ise hayali beşitaş olmuş ve kendini beşiktaşa vermiş bir isim. Çoğu taraftarında gönlündeki isim ayrıca. bunda komik bişey bende görmüyorum. Bu arada Yabancıların(Del bosque- tigana) olaylı gönderilişi avrupa da bize karşı kötü bi imaj değilmi. Bu adamlar bu şekilde düyalarca para harcanarak gönderildi. bunu duyan diğer teknik adamlar yada futbolcular türkiyeye yada beşiktaşımıza gelirmi. Yabancı olacağına samet aybaba olsun. hiç olmazsa başarısızlıkta milyon dolarlarımızıda alıp gitmezzzz.... |
Oyuncusunu döven bir Teknik Direktör istemiyorum. |
samet hocaya ve diğer türk teknik adamlara sonuna kadar güveniyorum hayırlısı olur inşallah şu aşamada kesinlikle yerli olması lazım |
Ya Samet Aybaba gibi düzgün adama bu ön yargının sebebi ne anlamıyorum adamın teknik adamlığından zaten şüphem yok da bir de adam yıllardır BEŞİKTAŞ'ı bekliyor!...Lütfen şu adamı kardeşiyle değerlendirmeyin... |
Aybaba gesin,yabanci gelecek dünyanin parasini alacak yok takimi nanimiyorum yok ligi tanimiyorum yok öyle yok böyle......... Bazi arkadaslarin niye Samet Aybaba´ya bukadar kötü düsünüyor bilmiyorum!! |
FAREDİR FARE YAT UYU SEN |
Alıntı:
ya bunlar boş şeyler. oyuncusunu döven istemiyosun o zaman Milyonlarca dolar tazminatı alıp gidenimi istiyosun? Bıraksana yaa. |
Alıntı:
|
Oyuncusunu dövmeyen dizini döver:D |
böle bişi yok bende ligtv izliyorum sadece görüşüldü diyo..senn izledğin başka ligtv heralde:D |
Alıntı:
istmeyebilirsiniz ama bu kadarı ayıp |
keşke gerçek olsa. |
o geleceğine tayfur kalsın... |
hele bi gerçek olsun |
Arkadaslar hic bosuna düsünmeyin.Demirören Listeyi acikladi.On tane teknik Adam dedi.Siralama söyle:1.Mircea Lucescu,2.Louis van Gaal,3.Passarella,4.Samet Aybaba,5.Mustafa Denizli,6.Yilmaz Vural,7.Ertugrul Saglam,8.Falko Götz,9.Christoph Daum,10.Ziya Dogan. gercakten Karakartal.com - En İyi Beşiktaş Portali da okumustum adam acik acik söyledi budur LISTE |
samet aybaba gelirse daha 10. haftadan bu gelsin dien arkadaşları görücem ben .... |
illaha türk olucaksa samet osun ama illede luce olsun olmadı le guen olsun |
Van Gaal olsun türk olacaksa samet olabilir denizliden iyidir |
luce yada ertuğrul |
Alıntı:
seninde fikrini bekliyorum ona göre bir iddia yapalım ha ne dersin. |
ya samet gelsin diyenler lucescuya yaptıkları gibi samet gitsinde dicekler en fazla 5 ay dayanırlarrr |
YALAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN |
adam olacak çocuk kardeşinden bellidir. Bela olur başımıza daha da bişey olmaz . son nokta beşiktaşımda 3 şeyi sevmiyorum samet aybaba adnan aybaba kırmızı forma |
Nedir arkadaşlar bu Samet Aybaba düşmanlığı neden istemiyorsunuz elin yabancılarına milyon dolarlar kaprırılırken daha mı iyi yabancı hoca gelecek bahaneside hazır şimdiden takımı futbolcuları tanıma ülkeye alışma derken bir bakmışsın bir sezon geçmiş ortada ne hedef var ne başarı Birde istediği gibi transfer yaptıracak belkide takımın yarısını değiştirecek ondan sonra al başına bir sürü borç daha ama sonuçta yine kocamann bir sıfır olacak. Uyanın artık arkadaşlar bırakın bu yabancı hayranlığınııııııııııı |
aman bi geyik bi geyik. inadına tigana ondan sonra , inadım inat gö(z)üm iki kanat. nesi var samet hocanın. aslan gibi. olsun babalar gibi |
sanmet aybabanın vizyonu yetmez yerli olsaydı rıza başarılı olurdu bide bizde bu medya varken en küçük başarısızlıkda yerden yere vururken nasıl başarılı olabilir.. |
türk gelmeyecek buna emin olun eğer gelirse aynı lucescu gibi onuda yollarlar 3-5 ay sonra |
Alıntı:
|
gelmesin samet aybaba ya..olmaz..kesinlikle kabul etmiorum:) Türk hoca kalmadı mı başka memlekette,yılmaz hoca gelsin.. |
ya abi yönetimimize saygımız sonsuz da napıyolar bunlar yaaa samet aybaba yı niye getiriyolar ya kaç gündür kafa patlatıyoruz. avrupa futbolunu bilen adam getirsinler diye ya nerde o gordon mille ler..... illa Türk getirelim diyolarsa da ERTUĞRUL SAĞLAM var krallar gibi.yönetimimiz duyun sesimizi,Avrupa ya gitcez Avrupa ya uyan kartalım daha uçacaz |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |