![]() |
Alıntı:
Aynen bende katılıyorum kardeşim sana. Ömrü beşiktaşta geçmiş ama bir kez dahi olsun ona şans tanınmamış. Onun ise hayali beşitaş olmuş ve kendini beşiktaşa vermiş bir isim. Çoğu taraftarında gönlündeki isim ayrıca. bunda komik bişey bende görmüyorum. Bu arada Yabancıların(Del bosque- tigana) olaylı gönderilişi avrupa da bize karşı kötü bi imaj değilmi. Bu adamlar bu şekilde düyalarca para harcanarak gönderildi. bunu duyan diğer teknik adamlar yada futbolcular türkiyeye yada beşiktaşımıza gelirmi. Yabancı olacağına samet aybaba olsun. hiç olmazsa başarısızlıkta milyon dolarlarımızıda alıp gitmezzzz.... |
Oyuncusunu döven bir Teknik Direktör istemiyorum. |
samet hocaya ve diğer türk teknik adamlara sonuna kadar güveniyorum hayırlısı olur inşallah şu aşamada kesinlikle yerli olması lazım |
Ya Samet Aybaba gibi düzgün adama bu ön yargının sebebi ne anlamıyorum adamın teknik adamlığından zaten şüphem yok da bir de adam yıllardır BEŞİKTAŞ'ı bekliyor!...Lütfen şu adamı kardeşiyle değerlendirmeyin... |
Aybaba gesin,yabanci gelecek dünyanin parasini alacak yok takimi nanimiyorum yok ligi tanimiyorum yok öyle yok böyle......... Bazi arkadaslarin niye Samet Aybaba´ya bukadar kötü düsünüyor bilmiyorum!! |
FAREDİR FARE YAT UYU SEN |
Alıntı:
ya bunlar boş şeyler. oyuncusunu döven istemiyosun o zaman Milyonlarca dolar tazminatı alıp gidenimi istiyosun? Bıraksana yaa. |
Alıntı:
|
Oyuncusunu dövmeyen dizini döver:D |
böle bişi yok bende ligtv izliyorum sadece görüşüldü diyo..senn izledğin başka ligtv heralde:D |
Türkiye`de Saat: 00:17 . |