![]() |
samet aybabayı is_te_mi_yo_ruz |
Alıntı:
|
ne biçim yönetim bu yaa yrn açıklıcaz dio açıklamıo hep böle oluo işte yönetimin ne kadar saçma sapan işler yaptıgı burdan anlaşılıo...doğru düzgün planlı bi iş yok..getirin bakalım kimi getircenz teknik adam olarak...ama bu sefer takım kötü gidince teknik direktör deil yönetimm gidecekkk yönetimmmm gidecekkkkkkkkk...!! |
Alıntı:
|
bence konunun Türk ya da yabancı hoca olarak tartışşılması doğru değil..önemli olan profesyonellik,tecrübe,duruş. bugün yapılan açıklama yönetimin zayıflığını tekrar gösterdi.ne konuşulmuş olursa olsun yönetimin bu kadar amatör davranması çok acı.kolot ceketini tarağını alıp gidebilir,bunu öne sürerek mi isteklerini dile getirio..başkan nasıl onca taraftarı oyalama cürretini buluo kendinde..o takımın sahibi demirören diil,biziz. ertuğrul un çıkıp açıklama yapması da ayrı bi amatörlük. ertuğrulla resmen anlaşıldı diyelim(ki ben böle olacağını düşünüorum) kolot arkasına bakmadan gidecek mi..ya da yönetimde ertuğrul u istemeyenler sırt mı çevirecek takıma.. kim sahiplenecek hocayı.. ben de istemiorum evet,ama gelirse sahiplenmekten başka çaremiz yok. başarısız olduğunda kaldırıp bi kenara atamayız.. ama bu yönetim o büyüklüğü de yapamaz. ertuğrul u getirirler,iki gün sonra da yerden yere vururlar.. bu yönetime ne kimse sığınabilir,ne de dayanabilir.. hakkımızda hayırlısı inşallah.. |
Alıntı:
|
arkadaslar helal olsun kolota nasi razi oluyosunuz ertugrula annamiyorum walla ya gercekten daha erken ertugrula da yazik olur besiktasa da ertugrul bizim ewladimiz ama pissin biraz daha cok genc keske lucescu gelse awrupa basari getirir ama unutmayin topcu olmazsa hoca napsin... almislar telloyu kim o ya allah askina bari genc olsada iyi futbolcu cikar deriz 30 yasindaki herifi iyi olsa bize birakirlar mi gene bize husran bu sene gokhan unalla mehmet topuzu alsak ta gene 2. 3. olsak... sunu da solemek isterim ben bu takimi sampiyon olunca tutmadim olamayinca da birakayim ben renkleeneri yensinlere sewdaliyim feneri tokatlasinlar yeter bana tek dilegim bu |
Koskoca Beşiktaşı Kolot gibilerin 3 kuruşu için rezil edenlerden birgün Hesap sorulur.. |
herşeyde bi hayır vardır..bana luce gelcek gibi gelio :):) |
Alıntı:
artık cıtayı yükseltmek lazım türkiye liginin ne halde oldugu malum liverpool pre ligi üçüncü tamamladı ama adamlar üç sene de iki final oynadı sampiyonlar liginde beşiktaşa gelecek T.d kesinlikle avrupa kupaları göz önüne alınarak getirilmesi gerekmektedir sonucta herkes gider geride başarı kalır bu taraftar artık hüsran yasamak istemiyor... |
Türkiye`de Saat: 13:28 . |