dionysusbjk | 01-06-2007 00:08 | Alıntı: themadpol´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 339232)
eğerki bu sözler gerçekse ve bu sözlere destek veren arkadaşların bjk liliğini gözden geçirmesini öneririm. gerçi orhan yıldırımında geçirmek lazımya. bugün zaten açıklandı borsaya bildirildi hoca ertuğrul. bütün bu haberlerlerde yalanlandı . | bu ne cürret ya? kimin ne haddine bi diğerinin Beşiktaşlılığını yargılamak?
bi insan ne tümüyle kötü ne de tümüyle iyidir. doğrulardan ve yanlışlardan oluşur bütün insanlar. önemli olan, sadece bi kaç doğrusu için o kişiyi çok iyi ya da yanlışları için çok kötü yapmak değil; yanlışlarının arasından doğrusunu takdir edebilmek,doğrularının arasından yanlışını eleştirebilmektir.
ben kendi adıma kolot a hiç destek vermedim bugüne kadar şuanda da destek verio değilim ama bu sözlerini takdir ederim,dorğu tespit çünkü.yani bana göre doğru. ki diyelim ki sonuna kadar destek veriorum,yerlere göklere sığdıramıorum..bunu Beşiktaşlılığımızdan şüphe duyacak kadar ağır bi şekilde eleştirmek kimsenin haddi olamaz.
bu platformda herkes düşüncesini duygusunu açıkça yazabilmeli ve karşı taraf da saygı gösterebilmeli. birbirimizin doğrularını ya da yanlışlarını tartışır hale gelirsek amacımızdan sapmış oluruz.
Beşiktaş aşkına saygıyla.. |