![]() |
İbrahim Toraman İsyan Etti! İbrahim Toraman isyan etti Karşılaşma kadrosuna alınmadığını öğrenen İbrahim Toraman isyan etti. Soyunma odasında "Kadroya nasıl giremem?" diye serzenişte bulunan başarılı savunma oyuncusunu Ümit Karan zor sakinleştirdi. http://img.sabah.com.tr/im/2007/06/0...7BA7E76E3r.jpg |
Servet Nasıl Oynadı Gördük Gökhan Zan - İbrahim Toraman İkilisini Bozmasaydı Sinyor Terim! Belkide Bunlar Olmayacaktı... Toraman Kalitesindeki Bi Oyuncu Yedek Kalamaz.. |
toroman en kötü haliyle servet ten iyi oynar en azından top havadayken topa bakıp heycanlanıp yere düşmez |
Bu anteranörler milli takımamı gelince salaklaşıyo yoksa öncedende mi böyleydi.... |
toraman nasıl oynamaz gerçektende anlamıyorum. o servet odununun yerine oynamalı bence hamit----------i.toraman-----g.zan--------deli ibo defans bu şekilde olmalı |
ibrahim toroman - gokhan zan oynasa savunmada sorun olmayacak off fatih terim off |
Servet gs a transfer olduğu için ilk 11 oynadı. F. terim denen zatı muhterem gs ye transfer olan yada gs de oynayan her oyuncuya milli takımda şans verir. erhat ı milli takıma almasının nedeni de buydu, servet i oynatmasının nedeni de bu. Adam at gözlüğü ile bakıyor ve sadece gs de oynayan ya da gs ye transfer olanları görüyor. Birde Hakan Şükür, Rüştü gibi dinazorları. Bunun nedeni ise F.terim geçmişte birlikte başarı kazandığı oyunculara vefasızlık etmiş olmamak için hep tutuyor, şu andaki formlarına bakmaksızın. |
BAKİ bile servetten daha iyi |
erhat değil; En zor maçlarda Ferhat'ı milli takıma almasının nedeni de buydu olacaktı. |
song uda cagırı yakında tomas ı falan:)beyinsiz herif. |
niye ibrahimi oynatacakmış. bir kere ibrahim toraman beşiktaşlı. servet ise yeni gs li. bunu bilmek için profosör olmaya gerek yok arkadaşlar. Hüseyin cimşirin olduğu bir kadroda koray avcı nın olmaması tuhaf değilmi sizce. fatih terim ne zaman beşiktaştan kendi takımında oynamayan futbolcuları alıyor ha. ama gs olunca hemen alıyor. anladınız siz onu.......... |
Milli takımımızda şu form durumuyla Hakan Şükür oynuyorsa olay bitmiştir tartışmaya bile gerek yok neyi tartışıyoruz ki yazık oldu çok yazık oldu |
walla dun amcı ızlerken sastım yane toraman gıbı adamı kadroya almamıs... |
terim bütün torpilli adamlarını oynatıyo sahtekarr..! |
servetin yerine ibrahim toramanı koymalıydı.Hem gökhan zanla ii anlaşıolar daha başarılı olurlardı.Dün akşam servetin yaptıklarını gördük |
isyanında çok çok haklıııııııııııııııııı |
Tüküren ve dahi sümküren (öğğğğhhh) bi lama oynadı yahu. Mide bulantısı geçirdim resmen. VEEEEEEE dk.89. İyi tükürdü |
Pardon 45+2 diyecektim. Ulan akıl bırakmadılar |
Alıntı:
|
yani nede olsa fatih terim bi gsli milli takıma fatih terim beyler zaten en çok gsli futbolcu çağırıyo geçmiş kadrolardada her şey belli..demekki amaçlar farklı..bundan bu çıkar. |
toraman gbi adamı kadroya almaz artık gsnn bile hayır beklemediği hakanı alır işteee saf yaa tormanla gokanın nası iyi bi ikili oldugunu herkes biliyo |
niye alinmadi niye oynamadi? cevabi kolay servet seneye gsde ya ondan |
Bir Serdar Kurtuluş Orta Sahaya Dinamizm Getirirdi... Bir İ.Toraman Defansı Toplardı Sağlam Basardı En Azından.. Bir Koray Avcı Hüseyin Çimşirin Yerine Çokta Savaşcı ve Akılcı Paslarıyla Oynardı... Torpilin Zamanı Değil Yunanistan Lider Oldu Sinyor Terim !!! Ersun Yanal Dünya Kupasına Götüremedi Sende Avrupa Şampiyonasına Götüreme Bak Bakalım Senin Kariyerin Felan Kalıyormu Ay-Yıldız Bu Başka Şeye Benzemez! |
zaten be nanlam veremiyorum servetten önce hatta gökhan zandan bile iyi bi oyuncu ve katkısıda açık bence. |
bu fatih terim komplexlerinin kurbanı olacak |
yaaa sinyor terim den başka ne bekLenir ki....herkes kadroda revizyon oLcak die bakarken gitti tugay ı biLe ikna etti bi daha çağırdı...tugay zamanında çok doru bi karar vermişti gençLerin önünü açmak için...bide bu kaLas hakanLa rüştü de nerde o kafaaaa...... |
yerine oynayan serveti gördük toraman-zan bu ikili bozulmamalı! |
haklı bnce |
toraman oynamalıydı bizim vazgecilmezimiz bnce |
Egerki Fb veya Gs Formasi giyseydin yedekte olsan Terim seni her zaman ilk 11 e alirdi |
allahım bizi bi terime muhtaç etmicek baska bi teknik direktör yolla .hiç mi adam yokdur memlekette.ooooooof of. |
servet gibi bi kazmayı oynatırsan öyle olur tabii ...toraman gibi bi adamı klübeye mahkum ediosun ve yerine sheva'nın mal ettiği bi adamı koyuyosun sonuç ne olabilirdi ?? tabiki servet'i yine mal ettiler ... terim adam kayırmayı bıraksın artık |
fatih terimi şiddetle kınıyorum ibrahim toraman gibi bir oyuncu kadroya nasıl almaz yazıklar olsun terime adından birde hemşerim |
nedir bu bjk düşmanlığı bin kat daha ii oyuncularımz war bizim... serwet nedir ya kazuletin ta kendisi...toraman gibi adam yedek kalırmı... maçdan önce ego larına yenildi sinyor...anlamışdır şimdi fosilllerle oynamamayı...2. gol serwet,3.gol rüştü hediye etti...maç yapmamış kaleciyi kaleye almış... |
bırak serveti tr de en iyi stoper bence toraman ama nedense terim serveti oynattı.anlaşılır gibi deil.ama kendi kuyuusnu kazıyor |
fatih terim gs hastası gs de kim varsa cağrıyoo |
Alıntı:
|
Servet kadar kötük bi oyuncu görmedim, bizim Baki oynasa daha iyi oynardi. Rezil olmazdik hic olmassa. Bazilari Baki Milli takima cagirilmayi bekliyorum derken gülüyordu. Yani sizce Baki Servet'en daha kötü oynayabilirmiydi? Ibrahim T. oynasaydi böyle olmazdi bu kesin. Ama benim anlamadigim bu adam nasil olurda Rüstüyü böyle önemli bir macta kaleye koyar? Hakan'i 90 dakika oynatir. Yok onlari kazanmaya calisiyormus.. delimi ne? Onlari kazanmak Milli Takim antrenörün görevimi? Onlarda artik anlamali ve genclerin önünü acmali. Anlayan anladi :D |
serveti alırsan bu hallere düşersin |
Boşverin arkadaşlar futbolcularımız sakatlanmaz en azından:p.Ben olsam çağırsalar bile gitmem butür ayrımcılıkların yapıldığı bir takıma.Beşiktaş futbolcularına karşı bu tutum hep var.Koray' ı en iyi zamanlarında çağırmadılar.Butür zihniywtli insanlar o kutsal formaya zarar veriyorlar.Maçlarını bile izleyemez hale geldim!! |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |