![]() |
Evet Rüştü Top Arkanda..! Evet Rüştü top arkanda! Aylar sonra sahalara dönen tecrübeli kaleci, bitime bir dakika kala yaptığı büyük hatayla mağlubiyetin mimarı oldu.. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın tecrübeli kalecisi Rüştü, 15 Kasım'daki İtalya karşılaşmasından sonra sahalara yine bir milli maçla döndü. O tarihten bu yana futboldan uzak kalan Rüştü, Bosna karşısında muhteşem bir dönüş yapmak istiyordu. KENDİSİ DE İNANAMADI Yediği ilk golün ardından "Eski Rüştü olsa bunları yemezdi" dedirten Rüştü'nün üçüncü goldeki hatası ise affedilir gibi değildi. Kornerden gelen topta boşa çıkan ve kalesini boşaltan tecrübeli file bekçisi, yenilginin altına imzasını koydu. Pozisyon sonrası dönüp arkasına baktığında ağlara giden topu gördü ve yaptığı hataya kendisi bile inanmakta güçlük çekti. http://img.sabah.com.tr/im/2007/06/0...9A2864CC8r.jpg |
Rüştünün Oynaması Başlı Başına Bi Hataydı Fenerde bile 3.kaleci Olmuş Pas tutmuş mac oynamamaktan Bakıyoruz Rüştü Kalede Sonuç Tabiki Böle Top Arkasında!. Fatih Terim Yeter Hakanlardan Rüştülerden Vazgec Ölene Kadar Top Oynamayacak Bu adamlar.. |
Ülkede Türk kaleci sıkıntısımı vardı da kaleye Rüştü'yü soktu Fatih Terim.. Yazık yazık şov yapmaya devam et sen Fatih.. Bu elimize geçen fırsatı böyle ikram ederiz rakiplere işte. Yazık gerçekten yazık... Eziklerin kalecisi Serdar ile Erciyes'in kalecisi Orkun'u hiçmi göremedin bütün Türkiye görürken.. Birde neymiş efendim Nuri 19 yaşındaymış Ümit Millilere gönderelimmiş.. Al sana işte gönderdinde noldu... |
üff rüştü yaa. bu fenerli kalecilerden çektiğimiz nedir arkadaş. maçı izleyemedim. youtubeden şu s.lakın yediği gole bakıyım bari.. |
rüştünün artık vadesi doldu |
fatih terim sahip çıkmak için oynattı |
Bu terim deli ediyor beni... |
yaa kaç aydır oynamayan adamı oynatırsan böle olur... |
Alıntı:
|
fatih terimden bu saatten sonra bi b.k olmaz kazanmamız için hiçbirşey yapmadı resmen milli takımımızı sabote etti |
Türkiye`de Saat: 03:15 . |