![]() |
sız alpayı alırken tümeri alırken sergeni,oktayı alırken noluyodu uslu ol usluu!!! |
ya dikkate alınacak bir adam değil. |
böyle gereksiz adamların gereksiz lakırtılarının forumumuzda ne işi var anlayamadım, konuşmaya bile değmez, sözü kendi içinde çelişiyor, ayrıca ne diyecekti, aklı sıra espriyle çok üzülmediklerini ispatlamaya çalışıyor ama nafile, onların yerinde olsam dağıttıkları mevkileri nasıl toparlayacağımı düşünürüm, daum döneminin sağü tarafında vazgeçilmezleri serkan ve m.yozgatlı, sol tarafta ise ümitle tuncay(bana göre türkiye'deki en iyi oyuncu) artık yok, türkiyeden takviye zor görünüyor, yabancı sınırlamasının kalkmasına muhtaçlar, bu gerçekleşse bile inanılmaz paralar harcayacakları da bir gerçek... sözün kısası gereksiz lakırtılara hiç gerek yok... |
vallaha arkadaşlar bu adamı günahım kadar sevmem ama sanırım bu sefer haklı. sanki nifpet yapar gibi aldık iyide oldu transferler ama haklılık paylarıda var bence |
tek kelime ile ezik ve salak mantıksız bi laf bi fblidede bu beklenir |
bir gün hiç fenerli kalmayacak :@:@ !!!!!!!!! çarşı ULaN |
ulan asıl herkes besiktaslı oluyor haberi yok :D:D:D |
Valla ben bundan herkesin bir gün beşiktaşlı olduğunu çıkardım.Bu nasıl böle birşey çıkardı anlamadım.13 yıllık fb li deninen adam bile geldi beşiktaşa.Bumu herkesin birgün fb li olacağın kanıtı.:smile: Geçen sene tümeri bunlar alırken çok iyi bir transfer yaptık diye geçiniyorlardı.Ama kaç maç oynadığını gördük adamın.Onun için ben bunu,nihat özdemiri,murat özaydınlıyı hiç takmam.Çünkü ne dediklerini bilmiyorlar.Eve gidince aaa ben demişim der bunlar.:smile: |
Aksine fenerliler bir bir Beşiktaşlı oluyo. Yarın birgün azize de BJK forması giyerse hiç şaşırmam.. :D |
ya bunlar harbiden salaklar yada bunlarn bi yerlerinde acıları var |
Türkiye`de Saat: 08:50 . |