![]() |
haklısın efe navarro bizim için can atıyordur tamam büyük kulubuz ama abartma ya navarro bizim için can atacak kendimizi milan real le falan kıyaslamayın helguerada bize tamam demişti ama daha teklif bile yapmamışsız inanamayın bu tür haberlere gelirim anlaşabiliriz demiştir ama bizde oynamak için can atmasına inanmak yanlış olur keşke beşiktaşta oynasam falan büyük takım avrupada herkes tanıyor diyecek hali yok öyle olsa diğer futbolcularda gelirdi ülkemize tek akıllı navarro değil ayrıca para için gelecekse bize ne fadası olacak para kazanıp gidecek frank de boer den farkı ne olabilir o da geldi berbat oynadı gitti o zaman hiç gelmesin yüreğiyle oynayacaksa gelsin kendi kendinize tuzağa düşmeyin ya |
Alıntı:
Sizde Gelmiş Burda Başkan Böyle Söyledi Die Eleştiriyorsunuz Basitce.. Navarro'nun bize Gelmek İstemesi Kadar Doğal Bişi Yok.. (Bu Şartlarda) |
ronaldinho 33 yaşındada gelmez efe gecen sene ze roberto örneğini unuttun sanırım :) hatırla istersen hele hiçbir zaman can atmaz biraz daha destekli sallasan bence daha iyi olur ya bak arkdaşım bu ilk yaptıgı iş değil 13 takım yabncı saysının artmasını istiyor oda çımış tek başıma fenerle savaşıyorum diye ortamı geriyor yani ben istiyorum veya istemiyorum diyemezmi nie ortamı geriyor yabancı saysısı artarsa fb ye yetişemeyecek bunun o da farkında ondan böyle konusuyor gecen senede böyle açıklamalra yapıyrodu bizim yönetim çıkıp bu tarihiğ yazın şampiyonm olacağız die açıklama yapıyor bu iddaa değildir eminliktir iddaa olabilmesi için şampiyon olacağımıza inanıyoruz demesi gerekir o açıklamayı yapıyor sonra basında beşiktaş hakemleri etkiliyor iş bitti şike var diye adımız lekeleniyor fb medyası bizi karalıyor sonr yönetici çıkıp teşvik primi normaldir diyor hemde şampiyonluga giden maçlarda bu kadar saçma açıklamalr yapılamaz sonra takım zan altında kalıyor şampiyon olsaydık hile şike bilmem ne diye basın ortalıgı ayaga kaldıracaktı bu kadar anlamsız açıklamalar bizi lekeliyor hala pembe hayallerdesinz ya helal olsun ya |
bence başkan haklı başkana çok yükleniyosunuz arkadaşalr |
ya arkadaşlar başkanımızın konuşmalarına inanmyabilirsiniz ama saygı sınırlarını aşmayalım o sonuçta gönül verdiğimiz takımımızın başklanıdır. Acaba başkanın dediği gibi Navarro gelmek istiyorsa gerçekten o zaman ne diyeceksiniz. |
biz gelmek istemiyor demekdik gelebilir ama can atmıyorduk beşiktaş olmazsa futbolu bırakırım beşiktaş için şunu yaparım demiyordur |
navarro transfer edılırse bence yılın en iyi transferi olur. |
Paran yoksa param yok de be kardeşim... |
Artık türkiyede,avrupada ve hatta dünyada forma aşkı diye birşey kalmadığı için futbolcular para için her kulübe gidebilirler.O kulübe gitmek için canda atabilirler.Yani para varsa bir kulüpte her futbolcuyu alabilir.Artık böyle işliyor valla.Navarroyada bizden başka kimse o parayı vermeyeceğine göre navarroda bize gelmek için can atar tabii.Hatta geldiğinde ben doğuştan beşiktaşlıyım derse şaşırmayın derim.:burnout: |
her türlü destekliyoruz başkan bu adamlarla savaşında |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |