![]() |
bilmiom kendimi bildim bileli siyaaaaaaaaaah beyaaaaaaaaaz :) |
sanırım annecigimin karnından ''musalla tası''nı söleyerek cıkmısım :) |
Alıntı:
|
çocuktum ufacıktım top oynadım acıktım taa o zamndan beri beşiktaş |
bende arkadaşlar beşiktaşlı olmadım ve beşiktaşlı olarak doğdum ve beşiktaşlı öleceğim bu bir ayrıcalıktır aşğım sana be beşiktaş |
eeee işte insanın genlerine kanına işlemiş olmasının sebebi bu olsa gerek. hakikaten sonradan beşiktaşlı olan çok az hep nesilden nesile geliyor, onun için asil hissettiriyor beşiktaşlılık |
Yaylada doğup, Bir çadır içinde beşik'i taşlar üzerine kurulu olarak bebekliğini o beşik ve taş üzerinde geçiren bir insan olarak herhalde Doğduğumdan beri beşiktaşlıyım demek çok ta tuhaf olmaz sanırım. Şimdi düşündüğümde gülüyorum ama hikayemle ve beşiktaşlı oluşumla gurur duyuyorum.......... |
küçükken beni fenerli yapmaya çalışmışlr yememşm fenerli ol diyenlre siz biliyrmsnz allah bile beşiktaşlı bikere dermşm ben bile zor hatırlyrm dedğmi okadar küçüktm yani |
doguştan kendimi bildim bileli |
annem dayılarım zorla fenerli yapmaya çalışıyolardı. o zamanlar futbola pek aklım ermese de, babamla beraber gittiğm beşiktaşın beş sıfı yendiği hafızam yanılmıyosa zeytinburnu maçından sonra tutmam gereken takımın beşiktaş olduğunu anladım. o zamanlar yıldız futbolcumuz yoktu ama sahada savaşan futbolcularımız yetiyodu. hayran olmuştum ve o günden sonra beşiktaş hayatmın büyük bi kısmını oluşturdu. |
Türkiye`de Saat: 09:12 . |