![]() |
Alıntı:
bu aralar yapılan yorumlar çok hoşuma gidiyor düşüncelerimi buluyorum arkadşlarımda sadece KATILIYORUM demek yeterli helal sana BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTASŞLI DOĞULURR!!! |
ben istanbul beşiktaş doğumluyum ve beşiktaşı uzun zamandır desteklemeyi bırakan babamı tekrar beşiktaşlı yaptım :) kardeşim çok güzel bi yazı olmamış duygularını paylaşıyorum. sloganımız SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK. |
Alıntı:
|
ben 8 yaşlarındayken futbolu hiç sevmezdim babam tam bir beşiktaş fanatiğiydi ewde sürekli maçları izlerdi. ee bende mecburen izlerdim yapacak başka bşiey yoktu. artık bende kendimi kaptırmıştım. maçı izlerken faulun ofsaytın penaltının vs. ne olduğunu hep babama sorardım babamda yanıtları bu şekilde futbolu öğrendim bi oynamadığım kalmıştı:D beşiktaşlı olmak bana ayrı bir heyecan ayrı bir gurur veriyordu. ama sonra bi baktım babamdan daha fanatik olmuşum..... İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM... TEŞEKKÜRLER BABACIĞIM |
metin-ali-feyyaz döneminde beşiktaşın galatasarayı yendiği bi maçtan sonra takım tutmam gerektiğini ve tutulacak tek takımın beşiktaş olduğunu anladım. ogün bugündür beşiktaşlıyım |
Ben o "Doğuştan Beşiktaşlı" dediklerindenim: Hayatımın ilk 12 yılını Beşiktaş'ta geçirdim ben. Hastaneden çıkar çıkmaz ciğerlerime ilk çektiğim havadır BEŞİKTAŞ. Ciğerime işlemiştir siyah ve beyaz. Hani kolumu kessem siyah beyaz akar derler ya... işte öyle bişey. Babadan Beşiktaşlıyım ben. İlk gittiğim maçta-o o zaman koltuklar yoktu- demirlerin üzerinde izlemiştim Beşiktaşımı. Bugün olsun kalksın o rahat koltuklarımız, soğuk betonun üzerinde bile izlerim...Ben BEŞİKTAŞLIYIM!! Gereksin her türlü çileyi çekerim... |
kedinimi bildim bileli besiktasligim |
benim ailemdeki herkes beşiktaşlı babam dedem dedemşn abileri falan yani hepimizin dedigi gibi beşiktaşlı olmadık beşiktaşlı dogduk |
bende BEŞİKTAŞlı doğanlardanım!!! taht babadan kızına geçti futbolu çookk seven ve herkesin doğuştan BEŞİKTAŞlı olduğu bir ailede futbol aşığı bir dişi kartal olarak dünyaya geldim;) |
Tüm aile eşrafının fenerbahçeli oldu bir ortamda 8 yaşımda aklımın ve beynimin idrak ettiği zamanda çocuk denilebilecek yaşta ALYINA İSAYAN ederek BEŞİKTAŞLI oldum. |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |