![]() |
Şimdi moda turuncu! Beşiktaş yeni sezonda büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Kara Kartallar deplasman maçlarına turuncu formalarla çıkmanın hesaplarını yapıyor. 17.07.2007 http://img131.imageshack.us/img131/1...i280000bl1.jpg Taraftar ne diyor? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme karşılaşmasına sayılı günler kala hâlâ yeni sezon formalarını görücüye çıkarmayan Beşiktaş’ta ilginç gelişmeler yaşanıyor... Umbro firmasıyla sponsorluk anlaşması bulunan Kara Kartallar’ın yeni sezondaki deplasman karşılaşmalarında turuncu forma giymeyi planladığı öğrenildi. Ancak yetkililerin, “Erkek adam renkli takım tutmaz” pankartını benimseyen taraftarların tepkisini de gözönüne alacağı bildirildi. Örnekleri mevcut... Ayrıca 2000-2001 sezonunda Beşiktaş’ın giydiği parlak kırmızı forma taraftarların tepkisini çekmiş ve Kara Kartallar kulübü telefon ve faks yağmuruna tutmuşlardı. Aynı durumun tekrarlanmaması için harekete geçen yöneticilerin önce tribünlerin nabzını tutacağı, daha sonra formaları piyasaya süreceği ifade edildi. Tıpkı Beşiktaş gibi Siyah-Beyazlı Valencia da bir dönem turuncu forma giyerken, bu sezon Bordo-Mavili Barcelona da aynı renk formalarla boy göstermişti. |
neden olmasın.bu kadar katı olunmamalı.rengimiz turuncu olmayacak ya .avrupada birçok takım bunu yapıyor. ama insanı sloganmız düşündürüyor. erkek adam renkli takım tutmaz. yine medya maymunlarının eline yem olarak verileceğiz. mahmod kesin bu konu ile ilgili yorum yapar. |
Siyah beyazın nesi var yaaaa? Buna gelinceye kadar yapmaları gereken bir sürü iş var onları yapsınlar. İSTEMİYORUZZZZ...BİZİ BOZAR TURUNCU... |
giydirmeyeceğiz asla ve asla |
valla formayla renklerin alakasını kuramadım turuncu giydik diye siyah beyaza halel gelmez en azından kırmızı giymekten iyidir hatırlıyorum bir gaziantep deplasmanında gaziantep siyah beyaz biz kırmızı siyah giymiştik ilk görüşte herkes şaşırıyordu kim hangi takım, turuncu da böyle olmaz |
İnşallah böyle bir uygulama yapılmaz. Göze hiç hoş gelmiyor. Bizim renklerimiz gayeet güzel. |
kardeşimm...bir tkım olarak dünyanın en güzel renklerine sahibiz...ne turuncusu yaa biz SİYAH KADAR KOYU BEYAZ KADAR SAF BEŞİKTAŞLIYIZ..!ne turuncusu...KESİNLİKLE çok kötü bi uygulama olur...ne turuncusuu yaa SİYAH-BEYAZ asalettir...siyah beyaz desturdur,siyah beyaz iyi ve kötüdür,siyah beyaz ölüm-yaşam dır SİYAH-BEYAZ BEŞİKTAŞtır...ona göre ne turuncusu...turuncuyu hollanda giysin :D |
inönü gibi bi mabede siyah-beyaz dan başka hiç bi renk yakışmaz...mümkünse maç izlemeye giderken bile taraftarlarımız siyah-beyaz dan başka renk giymesinler:D |
Yaa yine gazetenin uydurması işte.Zaten tek bir gazetede okudum bunu.Yönetim böyle birşeye kalkışmaz,kalkışamaz.Zaten yıldız transferi alacaz deyip,alamadıktan sonra büyük tepki gelmeye başladı yönetime.Bide böyle birşey yaparlarsa tamamen kredilerini bitirirler.Zaten turuncu forma giysek diğer takımlardan ne farkımız kalır yaa... |
Olmaz bu iş. Boşuna masraf etmesinler. |
OLMAAAAAAAAAAAAAAAAAZ BEN BU HABERİN DOĞRU OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM AMA EĞER YÖNETİM BÖYLE BİRŞEY YAPMAYA KALKIŞIRSA KARTAL YUVALARINI YAKARLAR HERALDE BİZ BEŞİKTAŞ TARAFTARININ SİYAH BEYAZA AŞIK OLDUĞUMUZU DAHA ANLAMADILARSA YUUUUUH YANİ DÜŞÜNMELERİ BİLE ÇOK ÜZÜCÜ OLUR, İNŞALLAH YALANDIR VEYA VAZGEÇERLER BİZİM YÜREĞİMİZE İŞLEYEN RENKLERİMİZE DOKUNMAYIN NE YILDIZ ALIN NE BAŞKA BİRŞEY AMA YETERKİ BİZİM KİMSEDE OLMAYAN BU GÜZELLİKLERİMİZE DOKUNMAYIN BEŞİKTAŞLI OLMAK FARKLIDIR YÖNETENLERDE ÖYLE OLMASI GEREKİR AKLINIZI BAŞINIZA ALIN BİZİ ALEME GÜLDÜRMEYİN ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ DEDİKYA ERKEK ADAM RENKLİ FORMADA GİYMEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZ....ALEMDE TEKSİN KARTALIMMMMM... |
böle bişi yaparlarsa yazık derim |
bence iyi fikir degisiklik olur hem |
Erkek Takım renkli forma giymez |
bence olabilir barca bunu yapıyor real yapıyor bizde farklı renk yapabilirz |
boşuna para harcamasınlar yazık günah siyah beyaz ın nesi var ki |
bencede kesınlıkle bole bişey olamaz,giydirmeyızz o formayıı bıze yakısmaz turuncu muruncu buna gelene kadar başka meselelere odaklanın..!!! |
Sabit fikirli olmamak lazım ancak, bizim takımımızın ruhunu taşıyan formalarımız olsa daha memnun oluruz. örneğin 100. yıl formamız (üstünde formamızı terletmiş 700 futbolcunun isminin bulunduğu) bence bi harika idi ayrıca nostalji formasıda güzel. Bence formamız belkide üstünde kartal pençeleri taşıan bize has bi forma olmalı (örneğin ajax'ın formasını kim görse tanır). Elbetteki burada yönetim hedefi forma satışını artırmaktır, sırf forma satışını artırmak için geçen sezon nba de Kobe 8 numaralı formasını bırakıp 24 numaralı bi forma ile sahaya çıkdı, neticesindede en çok satılan forma kobenin forması oldu. Ancak biz "Beşiktaş'lıyız" şayet forma değişikliği yapılacaksa bu da değerlerimize uygun şekilde yapılmalı. Bugünlerde çok da önemsenmeyen değerler! Beşiktaş'ı Beşiktaş'lılığın anlamı olan değerler!!! |
başka renkmi kalmadı ya turuncu forma nedir.. barça yapıyorsa bizimde yapmamız gerekmiyor geçen sezon ki gibi sadece siyah ya da sadece beyaz da olmasın formalar.. çubuklu formamıza noldu ya deplasmanda farklı forma giymek istiyorlarsa 100. yılımızdaki nostalji formalarını giysinler.. |
DOSTLARIM aşkımız renklere...bu renkler değiştikten sonraa...ne acaip bişii dir yaw bu hangi rahatsızın aklına geşebilirki...forma satısını artımak için denilebilir ama hangi beşiktaşlı alır ki bu komedi formaları:D:Pne turuncusu yaww...turuncuyu adanaspor giysin biz KARTALız SİYAH-BEYAZ dan başkası bize yakışmaz bence bu taraftara yapılan bi hakarettir...beşiktaşlılığa hakarettir...bu gönüller siyah-beyaz için çarparken ne bu şovmenlik...komik olmayın komik...yönetim zaten yapsa yapsa böle komiklik yapar,gider elin t.d sine laf atar...kendi iinize bakın kendi...AŞKIMIZ RENKLERE BAŞKA KİMSEYE DEĞİL..! |
degisiklik olur, ama turuncu olmasin |
olmaz diye bişey yok her sene aynı tip formadan sıkıldık ya değişiklik şart siyah beyaz bizim ruhumzda var zaten ama turuncu da olmaz hani:):) yeşil olsun zaten antep fıstığı gibi olduk celal sayesinde sus be kardeşim biraz işine bak yap transferleri de gerisine karışma |
2 sezon oncede boyle bir sey vardi resmi siteden formalar icin oylama yapilmisti yine turuncu renkli bir forma vardi Belki takimin renklerinde yok ama bur formada degisiklik olur |
illaki değişiklik yapacaklarsa bence parlak gri renk olsun gri ne de olsa beyaz ve siyahın karışımı bir renk lyonun umbrodan giydiği gri formalar var |
güzel olur, değişik renkte özellikle turuncu renkteki forma fikri güzel... |
ne alaka yaw erkek adam renkli takım tutmaz diyoruz bide turuncu mu giyecez yok artık ya umbro kendisi yapsın firmada giysinler |
bu yönetmden herşey beklenir..turuncuymuş delikanlı takımı turuncu bozar.. |
Turuncuda oLur içinde kırmızı bulunan formada olur. Komple kırmızıyı bende sevmem. Rengimizin siyah beyaz olduğunu dünya alem bılıyor arada değişiklikten zarar gelmez bence. |
diğer takımlar portakal die dalga gecer |
hayatta olmaz kavga cikar. |
|
İllaki deplasmanlarda farklı giymek isteniyorsa bu gri olamazmı turuncu bana hoş gelmiyor |
yaa sihay beyaz olsun ama artık cubukluyu bıraksınlar daha hos bi model olsun |
umbro ilk geldiğinde oylama yapılmıştı ama turuncu tercih edilmemişti die hatırlıorum |
iğrenç olur ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ |
onunde cola turka yazmasında ne renk olursa olsun alırım |
sloganımızda ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ diye bağırıyorsak ki özümüzde var işte o zaman TURUNCU formaya da hayır diye bağırıyorum hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
1-4'lük Ajax maçında da bir Mor Formamız vardı... |
valencia nın taklit edildiği açık arkadaşlar. valencia tangayla çıksa bunlar da öyle çıkacak. bu yönetim hasta eder adamı |
abi siyah beyazdan şaşmamalıyız erkek adam renkli takım tutmaz hadi kırmızı kendi rengimiz geçmişte ama turuncu ne alaka |
Türkiye`de Saat: 00:34 . |