![]() |
OLMAAAAAAAAAAAAAAAAAZ BEN BU HABERİN DOĞRU OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM AMA EĞER YÖNETİM BÖYLE BİRŞEY YAPMAYA KALKIŞIRSA KARTAL YUVALARINI YAKARLAR HERALDE BİZ BEŞİKTAŞ TARAFTARININ SİYAH BEYAZA AŞIK OLDUĞUMUZU DAHA ANLAMADILARSA YUUUUUH YANİ DÜŞÜNMELERİ BİLE ÇOK ÜZÜCÜ OLUR, İNŞALLAH YALANDIR VEYA VAZGEÇERLER BİZİM YÜREĞİMİZE İŞLEYEN RENKLERİMİZE DOKUNMAYIN NE YILDIZ ALIN NE BAŞKA BİRŞEY AMA YETERKİ BİZİM KİMSEDE OLMAYAN BU GÜZELLİKLERİMİZE DOKUNMAYIN BEŞİKTAŞLI OLMAK FARKLIDIR YÖNETENLERDE ÖYLE OLMASI GEREKİR AKLINIZI BAŞINIZA ALIN BİZİ ALEME GÜLDÜRMEYİN ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ DEDİKYA ERKEK ADAM RENKLİ FORMADA GİYMEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZ....ALEMDE TEKSİN KARTALIMMMMM... |
böle bişi yaparlarsa yazık derim |
bence iyi fikir degisiklik olur hem |
Erkek Takım renkli forma giymez |
bence olabilir barca bunu yapıyor real yapıyor bizde farklı renk yapabilirz |
boşuna para harcamasınlar yazık günah siyah beyaz ın nesi var ki |
bencede kesınlıkle bole bişey olamaz,giydirmeyızz o formayıı bıze yakısmaz turuncu muruncu buna gelene kadar başka meselelere odaklanın..!!! |
Sabit fikirli olmamak lazım ancak, bizim takımımızın ruhunu taşıyan formalarımız olsa daha memnun oluruz. örneğin 100. yıl formamız (üstünde formamızı terletmiş 700 futbolcunun isminin bulunduğu) bence bi harika idi ayrıca nostalji formasıda güzel. Bence formamız belkide üstünde kartal pençeleri taşıan bize has bi forma olmalı (örneğin ajax'ın formasını kim görse tanır). Elbetteki burada yönetim hedefi forma satışını artırmaktır, sırf forma satışını artırmak için geçen sezon nba de Kobe 8 numaralı formasını bırakıp 24 numaralı bi forma ile sahaya çıkdı, neticesindede en çok satılan forma kobenin forması oldu. Ancak biz "Beşiktaş'lıyız" şayet forma değişikliği yapılacaksa bu da değerlerimize uygun şekilde yapılmalı. Bugünlerde çok da önemsenmeyen değerler! Beşiktaş'ı Beşiktaş'lılığın anlamı olan değerler!!! |
başka renkmi kalmadı ya turuncu forma nedir.. barça yapıyorsa bizimde yapmamız gerekmiyor geçen sezon ki gibi sadece siyah ya da sadece beyaz da olmasın formalar.. çubuklu formamıza noldu ya deplasmanda farklı forma giymek istiyorlarsa 100. yılımızdaki nostalji formalarını giysinler.. |
DOSTLARIM aşkımız renklere...bu renkler değiştikten sonraa...ne acaip bişii dir yaw bu hangi rahatsızın aklına geşebilirki...forma satısını artımak için denilebilir ama hangi beşiktaşlı alır ki bu komedi formaları:D:Pne turuncusu yaww...turuncuyu adanaspor giysin biz KARTALız SİYAH-BEYAZ dan başkası bize yakışmaz bence bu taraftara yapılan bi hakarettir...beşiktaşlılığa hakarettir...bu gönüller siyah-beyaz için çarparken ne bu şovmenlik...komik olmayın komik...yönetim zaten yapsa yapsa böle komiklik yapar,gider elin t.d sine laf atar...kendi iinize bakın kendi...AŞKIMIZ RENKLERE BAŞKA KİMSEYE DEĞİL..! |
Türkiye`de Saat: 16:37 . |