![]() |
Alıntı:
|
Futbolda büyük-küçük takım ayrımı kalmadı Klişe bi laf olacak ama gerçek bu Trabzon Galati'ye nasıl yenildi. Neticede İstanbul'daki ilk maç çok değerli. Gol yemeden atacağımız iki gol bizi bir üst tur için rahatlatır. Avrupa'daki kötü performansımızı düzeltebilmek için önce Sherrif'i arkasından kim gelirse yenip-eleyip ŞL'ye kalmalıyız. Şampiyonlar Ligi para demek prestij demek bakalım Ağustos ayı zor bir ay olacak Beşiktaşımız için. Allahtan hayırlısı. |
Rakibi küçümsemeyelim kardeşler, tarihe baktığımızda hem bizim, hem gsnin hem fbnin, hem trabzonun yaşadığı facialar var. Temkinli olup işi sıkı tutmakta yarar var. |
Alıntı:
Sherrif tiraspol'u iki maçta da darmadağan etmek lazım. |
ben rakibi küçümsemek istiyorum bir maçta da ya, artık bu takıma karşı da küçümsememiz lazım, dikkatli olmalıyız diye konuşmayalım yaw, futbolcular farkında değil mi bunun, küçümsemek istiyorum, atın toplam 8-9 tane gelin ya, şuraya bak... |
arkadaslar bu takimdan da korkacaksak ... devler liginde isimiz yok ! bence cok rahat geceriz teker teker takariz golleri hem istanbulda hem de moldaviada ! Gercek Besiktas bunlari batirir !! |
hadi bakalım hayırlısı,kolay tur olucak inşallah |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |