![]() |
optik başkanı kaybettik haberi almamla beraber sok oldum su an neden öldüğünü bilemiyorum Allah rahmet eğlesin |
dogrudur başkanımızı kaybettik... Ölüm adın kalleş olsun...toprağın bol olsun başkan... |
Forza forumu yastan dolayı kapalıydı. Neyin yası olduğunu anlayamamıştım. Demek buymuş... Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun.. |
Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm adam yeni gelmişti askerden... ailesinin ve tüm Beşiktaşlıların başı sağolsun |
allah rahmet eğlesin |
Daha yeni gelmemiş miydi. Ölüm nedenini bilen var mı? Allah rahmet eylesin. |
Allah rahmet eylesin... |
tuylerim diken diken oldu yaa..basımız saolsun..ölüm nedeni onemli deil onemli olan maalesef onu kaybettik..:( :( |
Allah rahmet eylesin... |
allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin allah |
Alıntı:
http://www.carsiankara.com/forum/baskan.jpg http://img512.imageshack.us/img512/4...kbaskanhl4.jpg |
seninle agladık senle gulduk biz sevdamız ugruna canlar verdik biz siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz besiktaslılık...:'( |
uLan azraiL bi hindi babayı çok gördün ya bize ! |
allah rahmet eylesin |
Allah rahmet eylesin |
Hepimizin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin... |
ALLAH RAHMET EYLESİN |
"Optik Başkan"ımız Mehmet Işıklar'ı kaybetmiş bulunuyoruz. Cenazesi; 26.07.07 Perşembe günü Ikindi Namazına mütakip Fatih Camii'nden kaldırılacaktır. Başımız Sağolsun. |
tüm beşiktaş aleminin ve (sevenlerinin) başısaolsun Allah rahmet eylesin :( :( :( |
tüm bjk camiasının başı sağolsun |
allah rahmet eğlesin... |
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama n eden olmüş birisi bişey yazsın bilen varsa |
allah rahmet eylesin... beşiktaş camiasının başı sağolsun... mekanın cennet olsun büyük beşiktaşlı ruhun sad olsun... |
kalp krizi diye biliyorum arkadaslar hepimizin basi sagolsun |
toprağın bol olsun optik başkan.. hepimizin başı sağolsun........ |
arkadaslar abilerimiizn söylediğine göre optik baskan kalp krizi nedeniyle ölmüş abbas ağa parkında bulmuşlar |
çok üzüldüm gerçekten başımız saolsun.ALLAH rahmet eylesin bjkemre nin dedigi beni cok duygulandırdı abbas aga da karsılanmıstı optik baskanımız ruhu şad olsun.:(:(:(:( |
Henüz bi yerde göremedim umarım doğru değildir:(Allah rahmet eğlesin. |
mekanı cenent olsun.Allah rahmet eylesin. |
Tüm başiktaş camiasının başı sağolsun, ben şahsen tanımıyordum ama çok sevilen sayılan biri olduğu belli adını yüzlerce kere duydum. Ruhu şad olsun. |
hepimizin başı saolsn arkadaşlar |
allah rahmet eylesin :( |
hepimizin basi sagolsun arkadaslar, allah rahmet eylesin |
allah rahmet eylesin.:( |
forumun giriş sayfasına yas ilanı talep ediyorum.... ilgililere duyurulur |
efet bncede anasayfaya yas ılanı olursa iyi olur,Allah rahmet eylesin... |
optikk hindi baba oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy................ |
Başımız sagolsun arkadaşlar 1980 yılıydı kapalıda otobüs camı gibi gözlükleri ile şirinmi şirin bir cocuktu mehmet sımsıcak birdostluk ögünlerde kurulmuştu arkadaşlıgımız babasının cagaloglunda ki kitapcı abdullah amca oldugunu ögrendigimde dahada sıkılaşmış 12 -13 sene boyunca aramıza ercünün katılmasıyla devam etmişti. 12-13 sene deplasmanlar sabahlamalar la gecti . yollarımız ayrılmış ama dostlumuz hep sürmüştü. olamadı be mehmet olmadı be optik kardeşim hani bir gün buluşup kapalıda üçlü cektirecektik. hani sessiz sedasız bir mac seyredecektik. RAHAT UYU. TOPRAGIN BOL OLSUN ALLAHIM SENDEN RAHMETİNİ ESİRGEMESİN RAHAT UYU.............................................. ABONMAN ALİ Bu ismi sen takmıştın bana |
başımız sağolsun allahtan rahmet ailesinede sabır dilerim |
hepimizin başı sağolsun acı bir kayıp daha BJK camiası için onun yüreğindeki o BJK sevgisi onu hep hatırlamamızı sağlayacak BJK tribünleri onun boşluğunu her zaman hissedecektir huzur içinde yatsın.... |
Türkiye`de Saat: 07:00 . |