![]() |
Yeni Bir Yıldız Doğuyor, Yakışıkır KARTALIMA Bilmem farkında mısınız Sherrif maçında bir yıldız doğdu adeta inönüde.. O mabede yakışır bir futbol oynadı o kişi.. Belki genç belki küçük ama o doğmaya, heryeri aydınlatmaya hazırlanan bir güneş gibiydi... Çok etkilendim maça gidemedim ama maç izlediğim yerde herkes maç sonunda SERDAR ÖZKANı ayakta alkışladı.. Belki genç,belki tecrübesiz ama futbolu beni öyle heycanlandırdıki bu zamandır bu adamı oynatmayanlara kin duydum. Bu takıma kimleri yakıştırmadıki sayın taraftarımız, ronaldoları, messileri işte ronaldo oradaydı, işte messi oradaydı sanki tek bir bedende birleşmişçesine. Yırtıcı,sakin,heycanlı,teknik,çalım atmaya doyamayan biri vardı bazen solda bazen sağda. Hele öyle bir şutu vardiki sol taraftan füze gibi kaleyi nişanlayıp. Orda okadar çok gol olmasını istedimki o topun. Ama yinede futbolun hayran kaldım beşiktaş oynadığı içiğn gurur duydum. Belki yanlız ben,belki hepimiz.... Yok yok farkındayım yeni bir yıldız doğuyor, yeni bir volkan alevleniyor lavlarını yavaşca fışkırtarak, Yeni bir güneş yükseliyor Dolmabahçeden herkesi aydınlatmaya hazır, Hayır rüya görmüş olamam ama bir rüya meydana geliyor bunun tek adı var SERDAR ÖZKAN.......... |
ins daha da katlayarak buyuk futbolcu olur |
valla benim arkadaşlar süper gençler falan filan oralarda oynadığı için yıldırım bosna nın BJK maçlarında zaten ben onun yeteneğini yeterince görmüştüm adam topu alıp herkesi ayağında oynatıyordu. 3 senedir ha çıktı haçıkacak die beklerken ikinci ligde geçensene iyi bi tecrübe kazandı Ertuğrul un ona kazandırdığı güvenle kendine gelmiş korkusuzca topu kontrol ediyor. Çok iyi olacak Serdar bu arada diğer Serdar ımız da bugün çok iyiydi. Sağ kanat çok sağlam olmuş. Solda da Tello durgunluğunu atarsa kanatlar bu sene görevini yapcak gibi duruyor. Nobre lazım nobre :D |
Yavaş, şimdiden daha aşırıya kaçmasın. Devamı gelmezse hiçbir işe yaramaz. |
zaten yeterince yavaş geldi abi her sene kampa alınıyor adam sonra kiralanıyor e yeter artık çıkışa geçsin :D |
Ertuğlul hoca böyle korkmadan devam ederse böyle gençleri kazanabiliriz.Bugün herkes bakiyi korayı beklerken kaşın oynaması ertuğlul hocanın cesaretiydi.Ertuğlul hoca onlara güveniyor onlarda kendi cevherlerini biliyorlar.İnş. zamanla parlayacaklardır.Hepsi için geçerli tabi bu sadece serdar özkan için değil.Aydın karabulutta mesela çok iyi. |
maçın yıldızıydı,maçtan sonraki röportajında da bu gerçek serdar değil çok daha iyi olacağım dedi,umarım daha iyi olur |
süperdi.. |
Lucescu'nun futbolcu olacak dediği adam... Gerçekten de süperdi bugün. İnşallah devamını kendine bişeyler katarak getirir. Kiralık oynaması bence iyi olmuş daha kuvvetlenmiş. İncecik bişeydi. Çok mevkide oynayabilmesi en büyük avantajı. Mehmet Topuz'un oyun stiline çok benziyo. İnşallah daha daha iyisi olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ibrahim akın burak yılmaz sendromu yasamıyalımda tekrar |
valla ben diğer insanları bilemem de ben zaten bu maçtan önce de Serdar dan çokca söz etmiş bir insan olarak gayet rahatım :D bi dolu maçını seyrettim ve inanın bugün yaptıkları hiç bir şey deil onların yanında :D Serdar son vuruşlarını geliştirirse dünyada adını duyurabilir... |
ins kardesim |
SERDAR ÖZKAN ARKADAŞLAR SHERİİFF MAÇINDA SAHANIN EN İYİSİ KESİNLİKLE SERDAR ÖZKAN YAPTIĞI HAREKETLER ATTIĞI PASLAR HARİKAYDI.BJK DE UZUN SÜRE TOP KOŞTURACAĞINI BELİRTTİ BU ARADA VE SERDAR KIRTULUŞLADA ÇOK İYİ ANLAŞTILAR SAĞ KANADIMIZDA ALLAHA ŞÜKÜR SORUN KALKMIŞ OLDU BJK YENİ YILDIZI SERDAR ÖZKANA SAHİP ÇIKALIM ARKADAŞLAR OYUN STİLİ gs ardaya |
bu konu zaten acılmıstı.... |
serdar beni çok şaşırttı. bu çocuğa şans vermek arkasında durmak lazım.. messi olmuş resmen yakışır genç kartalıma helal olsun |
maçtaydım bugün ve bu adamı seyretmekten boynum tutuldu artık. kesinlikle sahanın en iyisiydi çok koştu çok çalıştı. biraz heyecanını yenerse formayı kaptırmaz gibi gözüküyo |
yememiş içmemiş çalışmış bu çocuk. helal olsun ben bir ara ciğerleri dışarı çıkacak diye korktum. ceza sahasında attığı çalım ve adam eksiltip dıardan attığı şut mükemmeldi. böyle devam ederse beşiktaşın 10 senesini kurtarır. bu arada kimse batuhandan bahsetmiyor ancak yapılan her ortaya müdahele edebilmesi yürekten tekmeye kafa sokuşu adam kovalaması mükemmeldi. ibrahim kaş ın zamana ihtiyacı var. bugün beşiktaşın geleceği garanti altında dedirttiler çok mutlu oldum umutluyum bu iş olacak |
Valla nedıyım sankı bıan messıyı ızlıyorum gbı geldı brs abarttm ama bana öyle geldı adam koş koş enerjısı bıtmiyo allaha şükür. Ama takım daha ılk resmı maça çıktı brs bocalama olması bence doğal 3-4 maç sonra ınş.takım tam oturucak 2-3 tane atsaydık hoca aydınıda alırdı ama sağlama almak ıstedı. Tello 2-3 snedır sol bekte oynuyomuş onadan ılerıye pek alışamadı galıba, hep yana oynuyo ve ılerı doğru bındırme yapmıo ama inş.daha ıyı olucak.bazen telloyu arkaya çekıp ıboyu dınlendırıp aydınıda orda oynatmak lazım. bence zamana ıhtıyacımız var bu arada i.kaş için çok hızlı brz tecrübe eksığı ver ama oda zamanla olucak ayrıca kaş 2 tane bakı eder enazından patlamaya hazır bomba değıl. |
Serdar ozkan harikaydi. Ertugrul hocaya saygilarimla..Sen Gercek Kartalsin ve sen korkak degilsin...Seni seviyoruz ertugrul hohcam |
ıyı bekletıldı cocuk artık onun zamanı geldı |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/08/02...CA9978AD2b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifSerdar Özkan parladı Rüştü, Cisse, Tello, Mehmet Yozgatlı, ilk resmi maçında güvenoyu alırken, genç Serdar Özkan ise seyredenleri kendine hayran bıraktı. SINIFI GEÇTİLER Beşiktaş'ta Rüştü, Cisse, Tello ve Mehmet Yozgatlı ilk kez resmi bir maçta görev yaptı. Rüştü çok kritik bir kurtarışla galibiyette pay sahibi olurken, Tello da iyi transfer olduğunu kanıtladı. Cisse ise henüz uyum sorununu aşamadığını gösterdi. SERDAR'A BAK Son http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddakikalarda görev yapan Mehmet Yozgatlı kendini gösterecek zamanı bulamadı. Kartal'ın en göze çarpan ismi ise Serdar Özkan oldu. Genç oyuncu maçtan sonra, "Henüz gerçek Serdar'ı görmediniz. Daha iyi olacağım" diye konuştu. |
gerçekten iyiydi tebrik etmek lazım... |
şımarmazsa ii oyuncu olur. |
Alıntı:
|
dünkü maçın yıldızı..daha iyi olur umarım :) |
SINIFI GEÇTİLER Beşiktaş'ta Rüştü, Cisse, Tello ve Mehmet Yozgatlı ilk kez resmi bir maçta görev yaptı. Rüştü çok kritik bir kurtarışla galibiyette pay sahibi olurken, Tello da iyi transfer olduğunu kanıtladı. Cisse ise henüz uyum sorununu aşamadığını gösterdi. Yukarıda yazan cisse yorumuna katılmıyorum bence takımın iyileri arasındaydı tello daha tutuktu sanki |
transfer başarısı eskimiş sözüm ona yıldızlara milyon eurolar vererek olmaz, gerçek transfer ümit vaadeden gençlerini en önemli maçlarda özgüven olarak yüceltmekle olur, sayın ertuğrul sağlam teşekkürler, ilk maçında hedefini, düşünce yapını, geleceğe bakışını belli ettin... |
iyi adam iyi, şımarmasın kendini bozmasın yeter |
inşallh bu performasını artırarak devam eder açıklamalarıda o yönde idi |
yanımdaki fenerli abilerde ayakta alkışladı serdarı |
ibrahim akın ve burak sendromunu yaşamayız bence çünkü serdar mental olarak ikisinden de güçlü 2 sezondur kamplara katılıp çok çalışıp kiralanıyodu ben hep takımda tutulması taraftarıydım ama...iyi olmuş demekki çok iyi hazırlamış kendini zihinsel olarak da çok güçlenmiş...zaten kamp başında demişti 2 sezondur kampta en çok çalışanlardan biriyim ama kiralık gönderildim bu sene daha çok çalışacam en çalışkanı ben olucam ve takımda kalıcam demiştii...ve başardı TÜRK futbolunun ve BEŞİKTAŞIMIZ ın bölee kendine güvenen istekli gençlere ihtiyacı varr..ibrahim im de kendini bölee geliştirmesi lazımm... |
ya hani genç oyuncular bölee kiralık gönderilip hırslandırılırya furguson un beckham a yaptığı gibi serdar a da bölee oldu...ibrahim akın a da bölee yapılabilir diecem ama o her futbolcuya yemez..kendine güvenen,hırslı ve karakterli futbolcular ancak baaşarıya ulaşabilir bu yolla...ibrahimin böle bi mental yapısı varmı onu bilemioz walla...DEDİĞİNİZ gibi AYDIN da çookk iyii GENÇLERİMİZ ÇOK İYİ YAA takımımız çoookkk gençç... |
serdar dünkü maçın yıldızıydı.. 2.yarı bulduğu pozisyonda herkesi çalımlamak yerine ilk oyuncuyu geçip kaleye vursaydı golünü atar bundan sonrada daha ii oynamaya başlardı |
her zaman bu forumda yazmışımdır şu kleberson'a, fahri'ye verilen şans serdar özkan'a verilse diye. helal olsun ertuğrul sağlam'a. |
bu gerçek serdar değil daha iyi olacağım...... bu nasıl bir mütevazilik nasıl bir azim cümlesi bunu söylemesi bile yeter. yarın ilk iş serdar özkan forması almak yeni yıldızımız hayırlı olsun |
serdarı övmeyin diyenlere, orda dünya yıldızı ricardinho, baseli sırtlıyan delgado, avrupanın gözdesi bobo vardı ama o maçta övgüye en layık kiºi serdar özkan dı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:17 . |