![]() |
Sinan Engin geldi Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumluluğu'nun kaldırılıp Başkan Yıldrırım Demirören'e bağlanmasından sonra Celal Kolot'un bu görevinden istifa edip, yönetimdeki görevine devam etme kararının alındığı Beşiktaş'ta yeni menajer olarak atanan Sinan Engin bugün Bodrum'dan İstanbul'a geldi. Yönetimin dün aldığı bu kararın ardından saat 10.00'da Bodrum'dan kalkan 287 sefer sayılı THY uçağı ile 11.30'da İstanbul'a gelen Engin kimseye gözükmeden Atatürk Havalimanını terk etti ve doğruca Başkan Yıldırım Demirören ile konuşmaya gitti. Yıldırım-Engin ikilisinin uzun süre toplantı yapıp, görev alanı ve takımda uygulanacaklarla ilgili karara varmaları bekleniyor. 02.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
kesin mi abi yaaa...kesin diillmiş gibi sanki...öle bi iddia var ama:D |
yani sadece İstanbul'a geldi. |
off beşiktaşım offf, ne diyeyim ben seni yönetenlere, sinan engin'in yaptığı rezilliklere mi kızayım, yoksa beşiktaş'ı yönetenlerin bu adama muhtaç kalmasına mı, offffffffff... |
sinan engin in gelmesini hiç istemiyorum.. beşiktaşımızın adını mafyayla vize ayarlamakla duyuran birisinin o görevi hakettiğini düşünmüyorum.. |
hayırlısı .. |
dön dolaş yine gel..oyun havası oldu anasını satim... |
ne olduda ne degisti hani sinan baskanliga aday deniyordu madem bu adami goreve getirecektiniz neden bu zamana kadar beklediniz yazilanlara gore transferdende sorumlu olacakmis biraz erken gelseydi sergenide getirirdi :) |
gelsin bakalım sinan ne yapacak? |
bence faydalı olur |
100.yıldaki Kadroyuda Sinan Engin Kurmuştu.. Keşke Bu Yılda Transferlerde Onun yetkisi Olsaydı 100 bin dolarlar icin listemizdeki adamlardan vazgecmezdik 100 bin dolar daha ucuza getirirdi hatta.. |
Son dakika... Engin'den maaş jesti! Beşiktaş'ta menajerliğe gelmesine kesin gözüyle bakılan Sinan Engin, Başkan Demirören'le yaptığı görüşmede yüksek maaş istedi. Sinan Engin şu sıralarda Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldi. Olumlu bir havada başlayan görüşmede Sinan Engin aylık 60 bin YTL maaş istedi. Engin'in, Demirören'e "Bundan 4 yıl önce aylık 80 bin YTL maaş alıyordum. Beşiktaşlı olduğum için size maaş jesti yapıyorum" dedi. Başkan Demirören'in ise bu fiyatı çok bulduğu öğrenildi. |
size müstehak bunlar... |
ooooooo sinan engin güzellik yapmış ha... yahu sen bu kulübe tekrar dönebiliyorsan senin üstüne para vermen lazım... seni tekrar yönetime getiren utansın.. |
Yalandır bu Haber.. |
Alıntı:
|
vay sinan vay.. :) |
yalandır.aralarında konuştukları bir konu nasıl bu kadar ayrıntısıyla sızabilir ki |
bencede yalandır bu haber |
basının düzmecesi |
aynı görevi yapan başka takımdaki kişiler kaç lira maaş alıyor acaba.basın Sinan Engini yemek için elinden geleni yapacaktır.hemen gaza gelmeyelim. ayrıca bu habere inanmıyorum.kolpa basın :mad: |
gel imparator artık |
Sinan Engin: Yüzde 80 anlaştık Beşiktaş'ta futbol takımı menajerliğine getirilmesi gündemde olan Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören ile bugün bir kez daha görüştü. Sinan Engin, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Demirören ile bugün bir kez daha bir araya geldiklerini belirterek, “Arada ufak tefek pürüzler kaldı” dedi. Engin, “Yarın sabah başkan Yıldırım Demirören ile yine görüşeceğiz. Henüz net bir şey yok, ama yüzde 80 anlaştık. Bir iki pürüz kaldı. Genel menajer olarak görev yapacağım” diye konuştu. |
hayırlısı olsun yaa...isrterim gelmesini |
bende istiyorum |
basin ödicek saten 60000 ytl sinana |
Alıntı:
|
dogruysa komik.. |
Sinan Engin: Yüzde 80 göreve başlıyorum Beşiktaş'ta futbol takımı menajerliğine getirilmesi gündemde olan Sinan Engin, siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile bugün bir kez daha görüştüğünü belirterek son durumu değerlendirdi Sinan Engin, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Demirören ile bugün bir kez daha bir araya geldiklerini belirterek, ''Arada ufak tefek pürüzler kaldı'' dedi. Engin, ''Yarın sabah başkan Yıldırım Demirören ile yine görüşeceğiz. Henüz net bir şey yok, ama yüzde 80 anlaştık. Bir iki pürüz kaldı. Genel menajer olarak görev yapacağım'' diye konuştu. |
Ve Sinan Engin devri basliyor.. [Video] :: Kartalhaber.com :: Ve Sinan Engin devri başlıyor Beşiktaş'ta yaşanan opersyonda Sinan Engin devri yeniden başlıyor. Kartalhaber.com bomba gelişmeyi sizlere aktarıyor: Celal Kolot ve Ali Gültiken'le yolların ayrılmasının ardından İnönü Stadı'ndaki Sherrif maçı öncesi taraftarlar 'Celal'in yerine Sinan gelmeli'' diye tezahuratta bulundu. Taraftarlar daha sonra uzun süre, ''İmparator Sinan Engin'' diye bağırması dikkat çekti. Kartalhaber.com'a açıklamalarda bulunan Sinan Engin, ''Başkan Yıldırım Demirören futbol şubesine geçmem için teklif yaptı. Ben daha önce Beşiktaş'a başkan olacağımı açıklamıştım. Bunun için ciddi bir projelerim vardı. Ancak Başkan'dan böyle bir teklif gelince Beşiktaşlılığım ağır bastı ve görevi hiç düşünmeden kabul ettim. Beşiktaşlıların içi rahat olsun, impatratorları geri dönüyor'' dedi. |
yazık diyorum sadece... |
bu sinan engin olayı hiç içime sinmiyor.. keşke anlaşmasalardı |
haydi imparator göster kendini.. inşallah başarılı olursun |
Sinan Engin İle İlgili Haberler (Tek Başlık) Sinan Engin İle İlgili Haberler Buraya Ayrı Başlık Açılmasın Arkadaşlar.. |
imparator sinan gec bile kaldin insallah gelirsin de sampiyon oluruz |
abi gelsin ya çok iyi olur ben çok severim sinan engini |
yönetimi bunca hatalı işine rağmen gene de destek veriyodum ama bu olaydan sonra hayal kırıklığına uğradım. bu sinan engin değilmiydi ki mafyayla iş birliği yapan, bu sinan engin değilmiydi ki azizenin kankası olan, bu sinan engin değilmiydi ki tigananın istifa etmesi için yöneticilerden direktif alıp da gazetede atıp tutan, bu sinan engin değilmiydi ki yönetimin kulübü iyi yönetmediğini söyleyen, bu sinan engin değilmiydi ki başkanı koltuğundan indireceğini söyleyen. daha da uzar bunlar ama gereksiz laf kalabalığına gerek yok. yazıklar olsun bu adama görev veren kişilere. |
Engin'le 100. Yıl ruhu canlanacak 3 Ağustos 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3837886.jpgDemirören, yeniden menajerliğe getirdiği Sinan Engin’in, 100. yılda elde edilen şampiyonlukta büyük payı olduğunu hatırlatıp, destek istedi. BEŞİKTAŞ’ta, Celal Kolot’un futbol şubesi sorumluluğundan alınmasının ardından, Sinan Engin’in menajerlik görevine getirilmesi kesinleşti. Konu ile ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, camianın isteklerini göz önüne alarak, Engin’i yeniden futbol takımı menajeri yaptıklarını söyledi. Sinan Engin’in, daha önce menajer olarak görev yaptığı dönemde başarılı olduğunu hatırlatan Demirören, "Beşiktaş adına doğru bir karar verdiğimize inanıyorum. Sinan Engin tüm camiamızın sevdiği ve güvendiği bir arkadaşımız. Kendisi 100. yılımızda elde ettiğimiz şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Sinan Engin’in, camiamıza 100. yıl ruhunu geri getireceğine inanıyorum. Bütün Beşiktaşlılar’ın kendisine destek vermesini istiyorum" dedi. Engin ise Beşiktaş Kulübü’ne uzun yıllar futbolcu ve idareci olarak hizmet verdiğini hatırlatarak, "Başkanımız yeniden görev teklif edince kabul ettim. Çünkü, ben her şeyden önce Beşiktaşlıyım. Bu kulübün hizmetkarıyım" ifadesini kullandı. Bu arada Sinan Engin’in menajerliğe getirildiğini medyadan öğrendiğini söyleyen Beşiktaş Futbol Takımı İdari Menajeri Ali Gültiken, dün asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. Gültiken’in önümüzdeki günlerde teknik direktörlüğe başlaması bekleniyor. |
"Delgado'yu gönderin" - Sinan Engin Beşiktaş'ta Genel Menajerliğe getirilen Sinan Engin, siyah - beyazlı takımda geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Sheriff maçında da yine istenileni veremeyen Delgado'yu yazılarıyla daha önce çok ağır eleştirmişti. Engin, özellikle geçen sezon Bursaspor karşılaşması sonrası kaleme aldığı yazıda Arjantinli yıldızın gönderilmesini istemişti: "Delgado büyük yıldız diye 5 milyon euro bonservis ödendi. Beyefendi İstanbul'da kalıyor, 'sakatım' diye gelmiyor. Neresi sakat, 'kılı mı döndü?' Tigana nasıl yönetimi dinlemiyorsa, aynı şekilde Delgado da onu dinlemiyor.. Yaptığı en hafifinden ayıp. Hafta içinde para problemi çıkarıyor, alacağının bir bölümü ödeniyor. Delgado Efendi, buna rağmen bir sakatlık uydurup en kritik deplasmana gelmiyor. Arkadaşlarından da utanmıyor. Hiç uzatmadan Delgado'nun kulüple ilişkisini kesmek gerek. Beşiktaş yönetimi burada da gerekeni yapamazsa, benim için 'aciz' bir yönetimdir." 03.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sabah |
bakalım napıcak? tükürdüğünü yalayacak mı? yönetimden özür dileyecek mi yada delgado ile 1'e 1 konuşma yapacak mı? |
Türkiye`de Saat: 01:29 . |