![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama yaptığı telefon konuşmaların ile Kartalımızın başına nerdeyse çorap örecekti.. Süt gibi helal şampiyopnluğumuza da o gölge düşürdü bu sayede.. Herkez diğer takımları nasıl ezdiğimizi unuttu, işte şikeyle almışlar demedimi.. Tabi bir de son vukaatı var.. Tamam eşin dostun çakıcı olabilir çok sevebilirsin, yardım da etmek isteyuebilirsin belki, ama.... Beşiktaşımızın adına leke sürecek şekilde , imkanlarını da kullanarak yardım edemezsin.. Zira Beşiktaşlı duruşu diye bi şey var, ... Daha çok şey yazılabilir.. Öreneğin hemen aklıma gelen... 100 üncü yılda bizi kartallar gibi şampiyon yapan ve avrupada başarılı yapan Lucescu nun arkasından dediği laflara ne demeli... |
Alıntı:
Ama yaptığı telefon konuşmaların ile Kartalımızın başına nerdeyse çorap örecekti.. Süt gibi helal şampiyopnluğumuza da o gölge düşürdü bu sayede.. Herkez diğer takımları nasıl ezdiğimizi unuttu, işte şikeyle almışlar demedimi.. Tabi bir de son vukaatı var.. Tamam eşin dostun çakıcı olabilir çok sevebilirsin, yardım da etmek isteyuebilirsin belki, ama.... Beşiktaşımızın adına leke sürecek şekilde , imkanlarını da kullanarak yardım edemezsin.. Zira Beşiktaşlı duruşu diye bi şey var, ... Daha çok şey yazılabilir.. Öreneğin hemen aklıma gelen... 100 üncü yılda bizi kartallar gibi şampiyon yapan ve avrupada başarılı yapan Lucescu nun arkasından dediği laflara ne demeli... |
Alıntı:
|
sinanın gelmesi beşiktasa daha faydalı olur hayırlısı olsun |
Ben Sinan'ın özellikle Futbolcu bulmasını istiyorum, adam topçudan anlıyor.. Onun için keşke ilk icraatı süper bir golcü olsa.. Futbol bilgiside bence iyi.. Forvet ihtiyacımızı görebilir.. Hatta Ertuğrul hocanın yönetime söyleyemediği meseleleri daha rahat söyler.. Ancak, Tek korkum, fazla ileri gidip, FM deki Managerliğe soyunması.. Ertuğrul Hocanın işine çok karışıp, kavga çıkartması.. Ama Madem ki geldi, hoşgeldi.. İnşallah geçmişte yaptığı hataları yapmaz. Takıma iyi hizmet eder. HAYIRLI OLSUN... |
Alıntı:
|
tek korkum ertuğrul hocayla zıtlaşıp takıma zarar vermesi umarım böyle bişey olmaz.. |
Ertuğruln işine karışır ertuğrulda devre arasında istifa eder.....Yazık.....oysa bu sene çok ümitliydim.... |
Kendi gazetesinde Delgado'yu göndermeyen yönetim benim için acizdir demişti..Bakalım ne olacak..Boşboğazlığın sonu kötü!.. |
Türkiye`de Saat: 19:12 . |