![]() |
Kolottan Beşiktaşa jest. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=14149 Kolot'tan müthiş sürpriz Beşiktaş yöneticisi Celalettin Kolot Fenerbahçelileri kızdıran bir sürpriz hazırladı Kolot, Beşiktaş'ın sponsorlarından Mercedes firmasına Beşikaş için özel otobüs hazırlattı. Beşiktaşlı yöneticiler ve futbolcular Beşiktaş armalı son model otobüsü görünce bir hayli şaşırdılar. Futbolcular Kolot'u tebrik ederken genç yönetici, ''Beşiktaş farkı burada. Kıskananlar çatlasın'' diyerek ezeli rakiplarine taş attı. |
HELALLL OLSUN KOLOT AA |
vallahi süper olmuş.sevmeye başladım kolotu.hep böyle davransa.konusmasa icraat gösterse.;) |
jeste bak yahu:D |
bi gün bu adamı takdir edeceğimi ummuyordum,helal olsun |
Alıntı:
|
demekki adamin futbol subesi sorumlulugundan icrat yapmaya vakti olmuyormus:D guzel olmus otobus bu arada |
adamım ya :) |
bakiyorumda bi otobus aldi diye herkez sevmis.....bide kiskananlar catlasin diyo....cocukmusun kardesim sen.....Besiktaslilik farki bi otobusle mi oluyor...... bu kolottan adam olmaz bi dogrusu varsa bin yanlisi var |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ama otobüs karizma olmuş ama benimkisinin yanında :D biraz kötü durar :) |
|
bunu da mı kolot hediye etti:D |
Alıntı:
|
yok canım yönetim yaptırmışdır da Kolotla ara yumuşasın diye onun adını ön plana koymuşlardır. Kolot aaAaAAAAaaaaA |
Bu arada Kolot otobüsünü de al git! (seninse tabi) |
hobaaa otobüs çok güzel acaip karizma bişe olmuş :D bu icraatlerin devamını diliyoruz ... |
Yanlış Bişi Yapınca Nasıl Eleştiriyorsak İyi Bişi Yapıncada Tebrik Etmek Lazım Harika Olmuş.. ;) |
baktıkça bakasım geliyor,harika olmuş yaa otobüs,kara şimşek gibi:) |
vay beee kolOT a bak |
celal benim adamım yaw... |
bende uçak alacam takımasiyah beyaz yapacam benide alırlar mı yönetime:D |
başkan bile yaparız be seni emre...:D |
:D sen ne alıon abi :D yönetime alım seni |
okumuş adamlar bu ülkede birşey alamaz be emre...:D:D |
bende okumuşum bak başkan odlum :D sende al bişe cimri olma yaw:D |
o zaman acılı dürüm yaptırtayım futbolculara, basur olanlara iyi gelir...:D:D |
:D:D zehirlenmesinler |
girişi çok tatlı olur eminim de, çıkışı için garanti veremem...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D |
:D:D yok o genelde sakatlanır ya dürüm etkilemez onu :D |
kolot abimiz yine yapmış bi kıyak. geleceğin başkan adayı. adnandan ve usludan daha kaliteli. bunu her zaman söyledim söylemeyede devam edecem. helede yarın maçı kazanırsak celal abimden fenere güzel bir özdeyiş bekliyorum. celal abime yakışır. |
ya bu süperrrrr |
araba süper valla |
Alıntı:
|
abi hellal olsun agam benim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:45 . |