![]() |
Hepinizi Tek Tek Alınlarından Öpüyoruz! http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/...per-kupa/2.jpg http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/...er-kupa/12.jpg Rengi daha en başından belli edilmiş finalde gösterdiğiniz karakterli futbol ve kazanma azminiz için hepinizi alınlarınızdan tek tek öpüyoruz. SAĞLAM GELİYORUZ demiştik ya aynen öyle işte! |
evet böyle devam edin kupaya kupa demezsiniz... işte görmek istediğimiz BEŞİKTAŞ bu... almış kadar oldunuz! cok tşkler |
işte biz kötü günde hep omuz omuzayız övünmek gibi olmasın biz KARAKARTALLIYIZ yensende yenilsende alayına beşiktaş |
Kara Kartallarım Benim ! |
BİZ SENİ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK Kİ.... |
Aklımda Birtek Sen ! Fikrimde Birtek Sen ! Ne Farkeder Kartal, SEN hergün YENİLSEN !!! Uğrunda Herşeyden Böle Vazgeçmişken... Nasıl Vazgeçeyim BEŞİKTAŞIM SENDEN... |
Alıntı:
|
yenilsende yensende taraftarınla senle üzüntünde sevincinde seninle birlikte yürü be kartalım |
Sercan kardeşim öncelikle böyle bir konu açtığın için sana teşekkür ediyorum. sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. iyide oynadık ama olmadı. Tekrar Tşkler. |
http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/...er-kupa/12.jpg bu resim herşeyi anlatıyor bu kez harbiden Sağlam vede derinden geliyoruz.. BEŞİKTAŞ'ım Geliyor Çalsın Davullar Sazlar Alemin Kralına Feda Olsun Bu Canlar.. |
bu konuyu açtığın için binlerce teşekkürler.. helal olsun sana... ne mutlu ki bu forumda takımına güvenen gerçekten destekleyen birileri var... sağlam olacak bu takım kimsenin korkusu olmasın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçen sene başlayan gençlik revizyonumuz bu sene tamamen üst noktaya ulaştı ikinci yarı ezikleri nası perişan ettiğimizi kendileri bile gördü maçtan sonra hepsi aynı şeyi söylüyordu ama heyecandan bi açık verdik ve golü yedik bu takım tecrübe kazandıkça her şey daha güzel olacak... özellikle ikinci yarılarda böyle dinamik bi takımla çok maç alabiliriz... |
Alıntı:
SAĞLAM GELİYORUZ ULAN.. |
yürü be ERTRUĞRUL HOCAM hep böyle iyi fıtbol elbet bunun meyvesini alacağız. |
hela be kartalima süper oynadi |
acın fenerın arkasını besıktas gelıyoor |
eksiklerde takıma katılınca mükemmel olacaz.. yenilsende yensende taraftarın senle.. |
|
Bu arada göKhan zan Olsa eminim 2 goLde yenMezdi.. 2 goLde kaş'ın müthiş bi kademe hatası var ilk goldede ayagını uzatamadı |
Alıntı:
|
dun fenerin yenmesine hiç üzülmedimaçünkü beşikatşımı uzun zamandır boyle istekli ve zevk veren bi futbol izlememiştim.herkese çok teşekkür ediyorum.tek aşk beşiktaşk |
fenerbahçeden daha güzel oynadık. bu böyle devam eder inşallah. SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK |
işte bu kadar yaa,konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum |
Alıntı:
|
Helal olsun hepsine...süperdik,çirkeflik yapmadık ,kupayı alamasakta olur.. |
Konuyu açan arkadaşımıza bende çok teşekkür ediyorum. Sahadaki oyun beni çok heyecanlandırdı. Hele golden sonraki sevinç. Helal olsun hepsine, güzel günler göründü Allah' ın izniyle :) |
cok dogru bi konu acmissin sercan abi...tesekkürler ayrica m.yozgatlinin resmine bayildim vallaha yürü be kartalim kim tutar seni. forza ertugurul |
Alıntı:
batuhanda da olucak eger bjk altyapisinda kalirsa muhammetimizde de olucak....... ve hatta aydin da bile olabilir |
Alıntı:
peki ya i.akIn ? biz onu kaybettik İboyu biz öldürdük yani t.direktör ve meyda ama Serdar ve ayDında batuhanda böyle Olmucak buna olan inancım sonsuz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum eziklerle oynadığımız maçta gerçekten çok güzel bir oyun ortaya koyduk sezon başı olmasına rağmen |
http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/...er-kupa/12.jpg ağlama ibram beni de ağlatacan...:D |
Bir maçı kaybetmek ve geleceği kazanmak Kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı ve üç gün sonra oynadığımız Sherrif maçı gösterdi ki Kartalımız bu sezon güzel bir takım olacak. Ben bu kadrodan özellikle Serdar Özkan ve Batuhan'ın geçen sezonki Serdar Kurtuluş ve Bobo gibi sürekli gelişim göstermelerini bekliyorum. Yerli kaleci seçimi de iyi oldu aynı dilin konuşulması defansla uyum problemlerini çözdü. Bu takımın tek eksiği oyun liderinin olmaması yani maç zora girdiği anlarda takımı sürükleyebilecek bir oyuncusu yok. Delgado bu işi yapmıyor veya yapamıyor. Tello iyi bir asistçi olacak iyi de bir frikik uzmanı daha kazandı takım. Cisse-Koray ile iyi bir ikili oluşturursa -Fener maçında işaretlerini aldım- Orta sahadadefansif-ofansif dengeleri sağlarlar. Ertuğrul Sağlam'ın takımı Tigana'dan daha çok hücumu düşünen bir takım. Oyun sıkıştığında bekleri de ileri gönderiyor Ertuğrul Hoca. Toraman'ın Sherrif'e Rico'nun nefis ortasına attığı kafa golünü hatırlayın, Toraman bir Galatasaray derbisinde de 2 gol birden atmıştı. Bu sezon defans oyuncularımızdan benzer goller görebiliriz. Beşiktaşımız Fener maçını kaybetmiştir ama geleceği kazanacaktır. Kaybettiğimiz süper kupa olsun, ilerleyen haftalarda birbirlerinin dilinden daha iyi anlayan bir ekip olacak kartallarımız. Diatta takıma girecek nasıl bir performans göstereceği merak konusu. |
Alıntı:
|
öptümyanaklarından öptüüüüüüüm öptüüüüüüm öptüüüüüm yanaklarından. |
Alıntı:
yerinde tespitler abi .. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:33 . |