![]() |
iyi etmiş valla |
bu bir şımartma değil bence... ihtiyacı olan birine yapılan bir YARDIM... hakedip etmediğini ancak sezon sonu bu 3 puanın getirecekleri belirleyecek... haberdeki ŞİMDİLİK sözcüğü motivasyon artırıcı bir unsur diye düşünüyorum... ntv de maç sonrası muhabirin röportaj teklifine sinan enginin batuya röportaj yasak demesi de şımarmaması için önlem alındığının bir göstergesi ve bence çok önemli |
bu ne ya 1 gole 1 ew ? tamam helalı hoş olsun ama bence bu kadar abartılammalı çalıştırılmalı bak tuncay tesislerde kaldı burak falan eve cıktı dağıttı tuncay disiplininin kaybetmedi kendi kazandı fazla parar verip şımartılmamalı zatne yaşı tutumyuor ama gece alemi arabalar falan işn kendini yok etmez |
Alıntı:
|
alacağı evin yarısını karşılıcakmış,bütün almaya paraları yetmio Demirörenin galiba... |
yaa arkadaşlar ihtiyacı varmış takıma 3 puan kazandırdı ödüllerindirildi sadece bi kere olcak bişey bu |
ewt katılıyorum cent.demirörenin yapmaya çalısdığı şey sen yeter ki iyi oyna demek.sadece gaz vermeye çalısıyor.abartılmamalı |
1000 euroya oynayan bı cocuk ya mılyondolarlık adamaların yapamadklarını yaptı serının devamı ıcnde muthıs bı gol attı bence helal olsun ıhtıyacıda varmıs..bjk o kadar para dagıttıkı batuyada bı ev cok degıl.... |
arkadaslar adam besiktas gibi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk büyük takimda oynuyor vede ihtiyaci varmis yakisir bizim batuhana kimler besiktasimizin parasini yedei adam bizi ipten aldi yakisir sana yakisir sana güzel bir ev yakisir sana |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:04 . |