![]() |
bence nidyanın dediği gibi olmalı.Akıllıca düşünürseler en iyisi uefa koyduğu kapasite çünkü git gide büyüyoruz ve ilerki seneleride düşünerek hareket etmeliyiz. |
yaa arkadaslar 52 binin altında kalmalıyız diyosuunzda kim doldurcak o stadı baksanız ezikler bile doldrumayıolar stada 5-6 ligm macının dısında öyle türkiyede kolay kolay stadlar dolmuyor bende 36 bi iyi 40000 de olursa ideal bi stad olur ve modern bi staf olması bence daha iyi |
4000 kişi için değmez gerenk yok |
aman akustiği bozmasınlarda kapasite bana yeter |
4 bin kişi için sıkıntı cekmeye degmz bencee...Yapılacaksa enb az 15-20bin kişilik koltuk koyulmalı o stadaa...Dusunemıorumm yaaa 32 BİNKEN BİZLE BAŞA CIKAMIOLARR 60 BİNKEN HİÇ ÇIKAMAZLARRRR.... :) |
bunun için bunca taraftarı olimpiyata taşıyıp da galatasaray gibi ligde ivme kaybetmeye hiç gerek yok. adam akıllı 45- 50 binlik bir stad olcaksa olabilir |
36.000 kapsite yeten diyen arkadaşları birtürlü anlamıyorum nasıl dolduramayız ya arkadaşlar dünkü maçta siz 30.000 kişi olduğuna inanıyormusunuz bence çok daha fazlaydı ve daha fazlasınıda doldururuz ayrıca artık kulüplerin gelirleri açısından stadlar çok önemli Arsenal M.United rekabeti hatırlayın Arsenal her sene staddaki kapasite farkından dolayı oluşan gelir farkıyla mücedele etmeye çalışıyordu ve yeni stad yaptılar siz hala aman akustik bozulmasın derdindesiniz merak etmeyin biz her tğrlü o akustiği yaratırız. Hersene GS ve FB nin arkasında kalmamak için en azından kapasite olarak çok yakın bir stadımız olması lazım |
konunun başlığı yanlış 4 bin kişilik artı kapasiteye büyültmk denmz bence |
stad tarihi olduğu için pek fazla bı sey yapılamıyo. |
hmmm.onu hesaba katmadım tabi |
eski acik saten dokunamiyorus tarihi yapisi yüsünden bide 50000 kisilik stadin diye tutran arkadaslara bi sorum yar sisize besiktas rize veya oftas macina kac kisi kider ?? stadin yarisi bos kalacak |
Alıntı:
|
boş kalır diye buyuk stad yapmaya gerek yok mantığını bı kenara bırakalım,fener stad yaptı seyirci sayısı arttı,m.united 65 kşilik stadı 60 bini kombıne,adamlar artık kombıne satmıyolar ki daha fazla para kazanalım diye,beşiktaşın stadı da tam olarak futbol stadı değil,bence çağdaş futbolun gerektirdiği gibi olmalı,oimpiyat stadı gıbı stad yaparsan kimse gelmez tabi |
vay be 4 bin kisi daha alacak ``bayAAAA`` büyüyo |
36 bin kişilik..hiç yenilemesinler bu haliyle kalsın o zaman.. maçlarda Ali samiyen :s: hayırlısı.. |
ya bune başka işlere baksınlar 3-5 bin kişi için değmez koca sezonu kapatmak inönüyü |
kartalıma yakışmaz bu kadarcık bi iyileştirme şu g.t oglanlarının altında kalmayalım da 45 bin e bile razıyız zaten o kalabalık istanbulu inletmezse fenerli olayım-i.neler bizi karşıdan dinlerler artık |
bafralı kardeşim ölede fener macında ya da bi avrupa macında ki olaya gel sen asıl sanki göt oglanları her maca full mu cıkıyolar--kodugumun feneri |
öle yeri kazıp içine girceklerse hiç bi önemi yok.yıkıp tamamen yeniden çok modern bi stad yapılsın.kapasite de 40 000 olsun.tam bizlik olur o zaman |
En az 50.000 olmalı.. Geleceği de düşünmeliyiz. Genç nesil geliyo.. Bir de biletleri bir kaç yıl ucuz satıp taraftarı da alıştırdık mı ful çekeriz inşallah.. sonra gelsin paralar.. |
vizyon eksikliginden baska bisey degil. 4 bin koltuk icin stad mi yikilir... tam bir fiyasko. |
Katiliyorum en az 45 - 50 olmasi lazim fakat sene sonu oldu halen bir proje bile yok nolacak bu is? |
yaaa sövecem şmdi.kapalıdaki o ruhu yeniden sağliyabilicekmisiniz ? ayrıca 4 bin kişi ne ya ? 4 bin kişi için stad mı yıkılır ? bu kadar mı salak bi yönetim olabilir.anlamış degilim ya.yönetim siz localarınızda maçları izlerken bn sabahın 4 ünde yatagımdan kalkıp biletix e gidip bilet bulmaya çalışıyorum.kapalı alt bileti diye bişey yoq.4 bin kişi artınca kapasite biz daha mı rahatbilet bulucaz? siz şuna stad a loca yapıcaz korkuyorz kapalıya loca yapmaya desenize çocuk mu kandırıyosunuz.45 kişiden aşagıya yapılırsa o stad yıktırmam giderim kendimi kapalıdaki demirlere bağlarım ulan.... |
4 bin hikaye arkadaşlar kapalı altın kapasitesini azaltıp loca yapacaz korkuyorz o yzden stad ı yıkıcaz demiyolarda 4bin kişi artıcak kapasite diyolar.gelde delirme. |
Türkiye`de Saat: 07:24 . |