![]() |
Stad Büyüyor ASBAŞKAN Levent Erdoğan, 36 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Erdoğan, "Finans sorunu yok. İnşaat 1.5 sezon sürecek. Maçlarımızı baharda Olimpiyat Stadı'nda, soğuk dönemlerde ise Ali Sami Yen ya da Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı düşünüyoruz. Karar, yıl sonunu bulmaz" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
ya 4 bin kişinin neyini büyültcekler 4 bin kişi için mi yani ? olimpiyat bize yaramaz kasımpaşa hiç yaramaz alisamiyenede sığmayız madem 4 bin kişi büyültceksiniz o zaman mayısta kazın agustosa kadar biter 4 sene önce mayısta kazılıp eylül - ekim gibi bitmişti ve yaklaşık 10 bin kişi artırılmıştı |
36 Bin Kişilik Yapacaklarsa Kalsın.. En Az 60.000 Eziklerin Altında Kalmayalım:) |
Alıntı:
|
aslında bi arkadaşın inönü projesi vardı bu forumda stadı büyüteceklerine onu uygulasınlar.. tribünler kartal kanadıyla kapanıodu.. Daha etkili olur bence zaten büyütecez dedikleri şey yine yeri kazıp içine girecekler.. |
36 bin yapacaklarina 45,50 bin olsa daha guzel olur ama tabi hepsi hesap kitap isi |
saçma.. |
bir an önce gerçekleştirmeliler..ama sadece 4 bin kişi için deil en az 10 bin kişi için geliştirilmeli..güzel bir stad yapılmalı.. |
4 bin kişi için hiç bulaşmayın daha iyi |
4000 kisi icin degmez olacaksa 45000 olsun |
Stadın üstü bence kesinlikle %60 açık olmalı. Hem tam boğazın kenarında üstü kapalı bir stad çirkin bir görüntü oluşturur hemde büyük taraftarın sesi içerde boğulur. yüksek tribunlerden boğaz keyfini yaşayabilmeliyiz her maç. Üstü kapalı basket salonu gibi stadlar futbola pek gitmiyor. İç açıcı milli maçlarında oynanabileceği bir stad temenni ediyorum. Kapasiteside 60 binin üzerinde olabilir. Tıpkı NouCamp gibi... |
Ne 36,000 i ya hiç yapmasınlar daha iyi. Yapacaklarsa en az 50,000 olmalı. O kadar çile çektiğine değmez taraftarın Olimpiyat stadıymış.... |
36 bin bence yeter modern 36 bin kişilik birstad mükemmel olur |
ya kayseri 1,5 senede koca stadı sıfırdan yapıo bizimkiler yapılmış stadı 4000 artıramıyooo...ilginççç... |
yalnış iş yapıolar koca bi sezonu inönüde oynamıcak olmamız dezavantaj hemde 36 bin kişilik stad için .. |
yeni transfer politikası giderek cimboma benziyoruz... |
4000 kişi için yapılcaksa yapılmasın en azından bi 45bin kişilk olsun bu stad |
oyalamayın bizi,demeç verecekseniz de biraz mantıklı olsun |
iyide kardeşim daha kaç sezon oldu stadın büyüdüğü. büyüteceklerse adam gibi büyütsünler 2 sene sonra yine bu sorunlar ortaya çıkmasın. nasıl iş anlamadımki yaaa. takımı etkileyecek şimdi bu.:( |
yaptıkları ıs mı yani.. |
4000 kişilik artırmak içinde stadın 1,5 yıl kapatılması saçma madem yapıyonuz 45 bin ideal bir stad olur onu yapın |
yorumlara katılmıyorum, buradaki asıl amaç çağa uygun özelliklerde modern bir stada kavuşabilmek, kapasite arttırımı değil, bundesliga gibi yoğun seyirci ortalamasıyla oynayan bir ülke değiliz, 36000 sayısı çok makul, şu anda inönü stadının modern olduğunu kim savunabilir, hep yamayla gidiyoruz, yakında ali sami yen'in kaderini paylaşacak, ideal bir stad olacağa benziyor, umarım en yakın zamanda kesin karar çıkar ve inşaata başlanır |
ne işimiz var oralarda ya. gereksiz bir proje ya böyle kalsın yada yeni bişiler bakıcaz. |
isterse stad küçülsün sesimiz yine 1.3 desibel yıkılırsa istanbul bu gün yıkılır... :) |
Ya arkadaşlar güzel diyosunuz hoş diyosunuz stad 45000 olsun 60000 olsun diye. Ama unuttuğunuz bişey var yada benim bilmediğim bişey var. Stadımızın tarihi eser değerinden dolayı pek bişey yapılamadığını biliyorum ben. Yani yan cephelere falan dokunamıyolar. Geçen genişlettiklerinde de tartan pisti kaldırıp aşağı doğru indirdiler.. |
yenilenmesi guzel bi dusunce ama zamanı cok iyi ayarlanıp bizim min. derecede inonuden uzak kalmamız saglanmalı |
bence stadın büyültülmesine hiç gerek yok...büyültülmesinden çok modernleştirilmeli...inönü nün yerii dünyanın en güzel yerii...o yüzden kapasiteyi fazla arttırmaya gerek yok 40-45 bin fazla olur gibi...40 binin üstüne çıkmamak lazım...eziklerin altında kalmayız hiçbi zamn RUHUMUZ YETeR... |
Büyüteceklerine görenlerin vay be diyecekleri bişiler yapsınlar kartal kanadı projesi bencede müthis olur hatta şimdiden heyecanlandım |
modern bi stadyum olsun kapasite 36 bin |
önce bi projeyi gösterselerdi |
vaybe 36 bin haa ne kadar buyuttunuz oyle yaaa hemde 1,5 sezona valla helal olsun ne diyeyım |
Alıntı:
hesapladimda....günde 7 koltuk yapmis oluyorlar....ertugrul la sinana yaptiracaklar stadi herhalde:D |
mart ayındaki bütün derbiler olimpiyat stadında o zaman değil mi? e ben ne anladım bu işten? inönü stadının atmosferi takımları etkilemiyor mu? gidip de ali sami yen'de mi olimpiyatta mı yenecek gs yi fb yi? saçma sapan işler yapmayı bıraksınlar Allah aşkına ya ... |
4 bin kişi için yapacaklarsa hiç yapmasınlar... Alen abinin dediği gibi biz 4 bin kişilik daha bağırırız stada dokunmayın ! |
ya iyi de 4 bin koltuk bu stada mı yapılcak yoksa yepyeni bi stad yapılacak asıl sorun bu? eğer yeni stad yapılacaksa çok şey farkeder 4 bin kişi değil kullanılan son teknolojiyle 50 bin kişilik etki yaratacak stad yapılabilir ki BJK seyircisinin olağandışı desteğini de eklersek bu inanılmaz bi baskıya neden olabilir. Ama eğer ki şu an ki stadın üstüne 4 bin yapılacaksa bundan saçma bir şey de olmaz gerçekten hiç uğraşmasınlar bjk seyricisi 4 bin kişilik daha bağırır yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi... |
bravo yönetim ensonunda ayrupayi bir stadimis oluyor wolfsburg stadina benser orada satece 36000 kisilik ama gercekten cok güsel |
yonetim sacmalamak konusunda ust duzey seviyeye ulaşmıs durumda. 4 bin kişi için yeni bir stad yapılması cok gereksiz. kimbilir belkide sehir dısında bi dagın başına yaparlar bunlar. eger daha fazla kapasite istiyolarsa inonu stadını genişletmeye baksınlar... |
Alıntı:
|
çok iyi olur tamam stad kapasitesi 36 da yeter ama 40 olsa çok ideal olur |
36000 kişilik modern bir stad iyi ama yapılacaksa uefa nın final maçları için koyduğu 52.000 kapasitenin üzerinde olması lazım eziklerdende aşağı kalmamalıyız zaten GS de yeni satd yaprıracak onlarında 52.000 kişik olacak kapasite çok önemli hasılat bakımından o yüzden en az 52.000 kişilk olması lazım onun dışında olacakca mevcut stada dokunmasınlar bile |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |