![]() |
4000 kişilik artırmak içinde stadın 1,5 yıl kapatılması saçma madem yapıyonuz 45 bin ideal bir stad olur onu yapın |
yorumlara katılmıyorum, buradaki asıl amaç çağa uygun özelliklerde modern bir stada kavuşabilmek, kapasite arttırımı değil, bundesliga gibi yoğun seyirci ortalamasıyla oynayan bir ülke değiliz, 36000 sayısı çok makul, şu anda inönü stadının modern olduğunu kim savunabilir, hep yamayla gidiyoruz, yakında ali sami yen'in kaderini paylaşacak, ideal bir stad olacağa benziyor, umarım en yakın zamanda kesin karar çıkar ve inşaata başlanır |
ne işimiz var oralarda ya. gereksiz bir proje ya böyle kalsın yada yeni bişiler bakıcaz. |
isterse stad küçülsün sesimiz yine 1.3 desibel yıkılırsa istanbul bu gün yıkılır... :) |
Ya arkadaşlar güzel diyosunuz hoş diyosunuz stad 45000 olsun 60000 olsun diye. Ama unuttuğunuz bişey var yada benim bilmediğim bişey var. Stadımızın tarihi eser değerinden dolayı pek bişey yapılamadığını biliyorum ben. Yani yan cephelere falan dokunamıyolar. Geçen genişlettiklerinde de tartan pisti kaldırıp aşağı doğru indirdiler.. |
yenilenmesi guzel bi dusunce ama zamanı cok iyi ayarlanıp bizim min. derecede inonuden uzak kalmamız saglanmalı |
bence stadın büyültülmesine hiç gerek yok...büyültülmesinden çok modernleştirilmeli...inönü nün yerii dünyanın en güzel yerii...o yüzden kapasiteyi fazla arttırmaya gerek yok 40-45 bin fazla olur gibi...40 binin üstüne çıkmamak lazım...eziklerin altında kalmayız hiçbi zamn RUHUMUZ YETeR... |
Büyüteceklerine görenlerin vay be diyecekleri bişiler yapsınlar kartal kanadı projesi bencede müthis olur hatta şimdiden heyecanlandım |
modern bi stadyum olsun kapasite 36 bin |
önce bi projeyi gösterselerdi |
Türkiye`de Saat: 19:21 . |