![]() |
Nobre Süresiz Kadro Dışı !!! NOBRE SÜRESİZ KADRO DIŞI! Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Beşiktaş'ta Zurich maçının ardından açıklama yapan Genel Menajer Sinan Engin, Nobre'nin süresis kadro dışı bırakıldığını açıkladı. 29 Ağustos 2007, 22:32 Beşiktaş'ın Zurich'i 2-0 yenerek toplamda 3-1 ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldığı maçın ardından açıklama yapan Genel Menajer Sinan Engin, Marcio Nobre'nin süresiz kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Nobre'yi maçın sonlarına doğru oynatmak istediklerini söyleyen ancak Nobre'nin mazeretler ile maça çıkmadığını ifade eden Engin, "Kimse Beşiktaş'tan daha büyük değildir ve O'nu da bu disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışında bıraktık. Kendisine de Perşembe günü bu durumu tebliğ edeceğiz ve Nobre artık PAF Takım ile çalışmalarına devam edecek" dedi. Gaziantepspor maçında oyundan alındığında, soyunma odasına giderken sinirli hareketlerde bulunan Delgado'nun da uyarıldığını söyleyen Engin, Delgado ile bir sorunları olmadığını da ifade etti. Bobo'nun bir problemi olmadığını ifade eden Engin, "O'nun dizinde sakatlık vardı ve o yüzden sıkıntısı oldu ama bunun dışında bir problem yok" dedi. Detaylaz Az Sonra... kaynak: ajansspor.com |
kimse beşiktasımızdan degerli degildir nobrenin gelişine cok sevinmiştim ama herdefaında demiştim nobre bizde iş yapamaz diye.. buyrun nobre geldiginden beri ne yaptıgı ortada bundan sonra ne yapacgı konusundada hiç ümidim yok.. |
haketmiş biraz burnu sürtülsün |
vaybe nobrewde bu hale geldi demek bi yerleri kalktı herhalde |
Böyle güzel bir maçın ardından böyle şey olurmu yaw.Yakışmadı valla.Ben böyle cezalara karşıyım aslında nedemek pafla çıksın antremanlara.Yaa takımla ilişkisini kesersin yada yüklü bir para cezasına çarptırırsın.Bu neki pafla antremanlara çıkınca akıllanacakmı yani bu adam.Nobredende böyle bir hareket hiç beklemezdim açıkçası.Bu güzel maçın ardından bunları konuşmak çok yersizdi aslında!!! |
ya adam olsun oynasın yada yallah |
cezasını alır aklı başına gelir 1 ay sonra sahada olur. |
beyler aklıma bazı senaryolar gelio ama hadi neyse şimdilik söylemiyim |
ya arkadaşlar bjk tv de dedi zürih maçının sonlarına doğru ertuğrul hoca nobreyi oyuna sokmak istemiş ve yanına çağırmış ama nobre hocanın yanına gelmemiş yani oyuna girmek istememiş ertuğrul hocada buna çok sinirlenmiş ve maç sonunda teknik heyet karıyla kadro dışı bırakılmış.... bence iyi oldu derin zaten nobre oynasada oynamasada birşey fark etmiyor.. golcü gol atamadıktan sonra ne işe yarar ki....... |
nobre yaptığı şeyin bedelini ödeyecek sahada basmadık yer bırakmayan arkadaşlarına katılmayarak onlara ihanet etmiştir kimse beşiktaştan büyük deildir bi nobre gider 1000 nobre gelir herkez ayağına denk alsın .. |
Herşeyinn bedeli var...:) |
oynamak istemeyen kim olursa olsun gitsin ne demek sonradan girmemek hoca ne zaman uygun gorurse o zaman cikip oynayacaksin sakat degilsen en azindan aldigin paranin hakkini vereceksin |
aklı başına gelir yakında...biraz pafda çalışsın anlar ozmn... |
bir forvet sırf kosup baskı uyguluo die tutulmaz!!bence gol atayan bi forvet ne ise yarar!!ben uzlmedim acıkcası!! |
burası beşiktaşşş hiç kimsede beşiktaşdan büyük değildir.nobrenin takıma faydası yok bencil.nobrenin yerine mehmet yıldız olmalıı..... |
bu adamı hiç sevmedim geldiği günden beri eziklerin takıma alınmasına karşıyım hala... |
Üzücü Bi Haber Bu Maçın Ardından.. |
hiçkimse BEŞİKTAŞ ımızdan büyük değildir.herkes haddini bilecek BURASIIIIIIII BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞ ALAYINAAAA GİDERRRRRRRRRRRR |
bu takımda kimler geldi kimler gitti nobre kimmiş sozlesmesini fes edin bu adamın .her neyse olan olmuş ama takımdan gitmek isteyen bır cok kişi var baki ve burakta gitmek istiyoo bu ouyuncularla yollar bır an once ayrılsın |
nobre gidici bişey yaptığıda yok zaten bu gidip m.yıldız gelse keske |
kendi ipini eliyle çekti... |
ıyı olmus cok ış yapıyomus gıbı bırde gırdıgı dakıkayı begenmıyor...ıyı olmus higuana yer acıılır... |
Kimse Beşiktaş' tan üstün değildir, herkes haddini bilmeli. Bu takımda isimler değil hakeden formayı giyer!!!! |
Geldiğinde hiç sevinmemiştim Oyununu da sevemedim, defansıyla öne çıkan forvet oyuncusundan hiç hazetmem Giderse de verilen milyon eurolara acırım sadece. İnşallah bir yerli oyuncuyla takas edebiliriz. |
ne demek girmezsin oyuna ya bu forma için 1 saniyelik de olsa herşeyini verecek bir sürü adam var sen kimsin.. |
ya hemen yarın gondersinler ya da anlassınlar eger yeni aldıgımız adam fıs cıkarsa bu sezon bi bobo ve batuhanla gitmezzz eger nobre gidiyosa derhal bi golcu alınmalı belki cincon nobrenin kafasını karıstırıyo golcu alamadılar bir turlu hersey olur walla yarın necati takası olmasında |
dogru bir cezadir.....herkez haddini bilecek...nobre besiktasin iscisidir besiktas ta nobrenin patronu.....patrona diklenmek sansin varsa bi uyari getirir ikinci diklenmede kovulursun.... |
yarın dan itibaren forvet arayıslarına baslanmalı sampiyonlar ligindeyız unutmayalım |
zenite versek üstünede 2 milyon € fln verip tekkeyi alalım. |
Mehmet Yıldız ile takas etsinler:) |
Alıntı:
|
nobrenin yaptığının hiç bir açıklaması yok çok amatörce gereksiz bir hareket cezasını versinler tekrarlarsa kendisine başka takım bulmasını söylerler zaten... yerine de adam lazım deil higuain bobo ve batuhan la işi halledebiliriz avrupada zaten çift forvet çok fazla oynayacağımızı sanmıyorum türkiyede de bu üçlü her türlü götürür zaten hücum oyuncumuz çok fazla taktiksel değişikliklerle Ertuğrul halledebilir bu sorunu ona güvenim tam.... |
M.Yıldız'la Takas Çok İyi Olur Satılacaksa Eğer.. |
yola gitsin batugol oynar onun yerine odan kendine yeni takim arasin terbiyesis sen kimsin de maca girmiyon ?? besiktasta böyle adamlara yer yok |
nobre nin yerine mehmet yıldız alınmalı.... |
Güle güle nobre... |
biri çıksın bu nobreye anlatsın beşiktaşı ve üzerinde giydiği kutsal formanın ne demek olduğunu bu taraftar canı gibi sevdiği pascaldan vazgeçti sen kimsin ulannn.... |
nobre bi işe yaramadı zaten. |
haketmiş bunu bide ağır bi para cezası verilirse adam olur.kimse beşiktaştan değerli değildir.tüm futbolcularda ben oynamıyorum demeyeceğini bilsin |
helal olsun ertuğrul abime |
Türkiye`de Saat: 19:45 . |