![]() |
İşte Şampiyonlar Ligi Grubumuz! A Grubu LiverpooL Porto MarsiLya Beşiktaş! |
hadi hayırlısı grubumuz kolay değil ama ümitliyimm |
Kim ne derse desin Harika bi grubA DÜştük bence Çıkıcaz görüceksiniz Hemde 1 olarak lİverpollu o kadarda büyütmeyin Marsilya her hafta yenilio bu hafta seyircisi önunde rakibinden 2 tane yedi Porto kan kaybetti SAĞLAM GELİYORUZ ULAN HEMDE 1 OLARAK !! |
bence oldukça güzel bir grup marsilyayı saf dısı bırakacagımıza inanıyorum 2<lik konusunda portoyla kafa tutusucagız..en kötü uefa diyorum arkadslar gruplar sonrasında eminimki avrupada kalacagız..gönlümüz 2. olmaktan yana... |
bence cıktık gruptan yeterki ilk mac porto yada marsılya ile ıcerde olsun 3 puanla baslarız.. |
allahın izniyle geçeriz bence biz bu grubu |
gruptan ümitliyim neden çıkamayalımki |
Bence En Kolay 2.Grubu Sectik En Kolayıda Ezikler Seçti Zaten :) Ama Kolay Maç Yok ŞL'de.. Eziklerin Rakipleride İnter,Cska,Psv.. |
Alıntı:
liverpoolu bu oyunla sahayı dar ederiz Çok ümitliyim |
ya ilk mac onemlı lıverpool olmasın yeter.. |
hakkımızda hayırlısı alırız inşallah |
Akalak ezikler...G grubu bizim olmalıydı |
inşallah çıkarız bu gruptan.Ben liverpool maçını merak ediyorum.Çarşıyı görünce ne yapcaklar.O da taraftarın derbi maçı sayılır.Portoyla uğraşırız marsilyayı yeneriz diye düşünüyorum. |
İyi gruba düştük bencede.Liverpool busene çok iyi.1. çıkarlar ikincide biz olabiliriz.İnönüdeki marsilya ve porto maçlarını kazanmak şartıyla tabi.Porto ve marsilya deplesmanları çok zor olur çünkü.Sağlamla beraber çıkacağız gurplardan hayırlısıyla... |
Alıntı:
|
gecmeliyizzzz bu arada ilk mac deplasmanda marsılyaa tamamdır beylerrrr.. |
bence 2 olurus porto eski porto deyil marsilya desen bisim yanimisdan gecemes |
en kotu 3, oluruz herhalde |
Hayirli ugurlu olsun, besiktasima sonsuz basarilar hic bir rakip kolay degil, 6 tane 90dklik mac... Hadi hayirlisi |
Alıntı:
aynen öyle marsilya ilk maç deplasman cok ümitliyim 3 puan alıcaz |
arkadaslar size iyi bir haberim var ingiliz basinina gore quaresma 48 saat icinde chelsea'de olacakmis. |
ilk maç marsilya ile deplasmanda |
yenelim şu marsilyayı 2. mac kımle bılen varmı? |
Ben en baştan A Grubu olucak diye söylüyordum ve kim gelirse gelsin bu gruptan çıkarız diyordum.. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmazda çıkarız bu gruptan.. İlk maçın Marsilya'da olmasıda gayet iyi oldu.. Buradan 3 puanı kapıp dönersek İstanbul'a mükkemmel olur.. Delgado Zürih'i nasıl sevdiyse; Cisse Marsilya'yı Tello'da Porto'yu sevicek;) Liverpool maçında da çok koşarsak ve sağdan soldan ortalarla içeri girersek Liverpool'u da deviririz... Ben bu gruptan çok umutluyum ve mutluyum.... Allah'ın izniyle bu gruptan çıkıcaz... |
marsilya -bjk______1-3 bjk -marsilya_______2-0 porto-bjk___________0-0 bjk-porto___________1-0 liverpool-bjk_________3-2 bjk-liverpool_________2-0 böyle olucak marsilyadan 6 alıcaz bundan hiç süphem yok porto 3 veya 4 liverpollda 3 |
Fikstürde önemli ama.Mesela liverpoolla enson veya ondan bi önceki maç olursa iyi olur ozaman.Gs a yaptıkları gibi yedeklerle çıkarlar bizimde kazanma şansımız artar.Çünkü liverpool garantiler 4 maç sonra falan. |
18 Eylül 2007: Marsilya-Beşiktaş 03 Ekim 2007: Beşiktaş-Porto 24 Ekim 2007: Beşiktaş-Liverpool 06 Kasım 2007: Liverpool-Beşiktaş 28 Kasım 2007: Beşiktaş-Marsilya 11 Aralık 2007: Porto-Beşiktaş |
bence ilk porto ve liv. maçını sahamızda oynamak cok büyük bi avantaj eger marsilyada ve portodan galibiyet alırsak kesin cıkarız ilk 3 maçta 7 puan hedefliyorum |
yaa liverpol hariç porto veya marsilyadan en fazla 1 puan kaybederiz ve bence biz bu gruptan çıkarız ve inşallahta oyle olacak |
zor grup ama marsilya ve portoyu yenemiceksek orda ne işimiz var |
Alıntı:
Bencede fikstür harika.. Bu sene fikstürde de şanslıydık... İnşallah çıkıcaz arkadaşlar bu gruptan... |
A yada G grubunu istiyordum. G grubu önceliğimdi ama ezikler ballı vallahi:D:D Herneyse grubumuzda tüm takımlar birbirine yakın, inşallah 2. tura geçeceğiz.. |
benim fazla umidim yok gercekci olmak lasım takımda forvet yok nobre yolcu bobo ve higuen var batu 2 mac forma giydi transfer kapandı alllah gostermesin bobo sakatlanırsa işimiz cok zor takım 3 kulvarda boy gostercek bu sene |
|
Alıntı:
|
This is the first time that Beşiktaş make it in the group stages proper since 2003. In terms of strength, they're the weakest of the big 3 in Turkey, although they've started pretty strongly this season. I don't agree with everyone who's wary about "a trip to Turkey" - I can't name another city that has been as kind to us, and, after 2005, you all realize that Istanbul is etched in our history and lore. We fly Turkish flags for fucks sake! 2003'ten sonra ilk kez şampiyonlar ligine kaldılar.Onlar üç büyüklerden en zayıfı ama bu sezona çok iyi başladılar.İstanbul hakkında çekinceleri olanlara katılmıyorum bize daha fazla iyi davranacak başka bir şehir yok bence özellikle 2005 yılındaki şamp. finalinden sonra.Türk bayraklarıyla uçarız şansımızı kırmak için diyo. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kolay bi grup değil,hayırlısı.. |
Türkiye`de Saat: 05:33 . |