![]() |
arkadaslar size iyi bir haberim var ingiliz basinina gore quaresma 48 saat icinde chelsea'de olacakmis. |
ilk maç marsilya ile deplasmanda |
yenelim şu marsilyayı 2. mac kımle bılen varmı? |
Ben en baştan A Grubu olucak diye söylüyordum ve kim gelirse gelsin bu gruptan çıkarız diyordum.. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmazda çıkarız bu gruptan.. İlk maçın Marsilya'da olmasıda gayet iyi oldu.. Buradan 3 puanı kapıp dönersek İstanbul'a mükkemmel olur.. Delgado Zürih'i nasıl sevdiyse; Cisse Marsilya'yı Tello'da Porto'yu sevicek;) Liverpool maçında da çok koşarsak ve sağdan soldan ortalarla içeri girersek Liverpool'u da deviririz... Ben bu gruptan çok umutluyum ve mutluyum.... Allah'ın izniyle bu gruptan çıkıcaz... |
marsilya -bjk______1-3 bjk -marsilya_______2-0 porto-bjk___________0-0 bjk-porto___________1-0 liverpool-bjk_________3-2 bjk-liverpool_________2-0 böyle olucak marsilyadan 6 alıcaz bundan hiç süphem yok porto 3 veya 4 liverpollda 3 |
Fikstürde önemli ama.Mesela liverpoolla enson veya ondan bi önceki maç olursa iyi olur ozaman.Gs a yaptıkları gibi yedeklerle çıkarlar bizimde kazanma şansımız artar.Çünkü liverpool garantiler 4 maç sonra falan. |
18 Eylül 2007: Marsilya-Beşiktaş 03 Ekim 2007: Beşiktaş-Porto 24 Ekim 2007: Beşiktaş-Liverpool 06 Kasım 2007: Liverpool-Beşiktaş 28 Kasım 2007: Beşiktaş-Marsilya 11 Aralık 2007: Porto-Beşiktaş |
bence ilk porto ve liv. maçını sahamızda oynamak cok büyük bi avantaj eger marsilyada ve portodan galibiyet alırsak kesin cıkarız ilk 3 maçta 7 puan hedefliyorum |
yaa liverpol hariç porto veya marsilyadan en fazla 1 puan kaybederiz ve bence biz bu gruptan çıkarız ve inşallahta oyle olacak |
zor grup ama marsilya ve portoyu yenemiceksek orda ne işimiz var |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |