![]() |
geceriz yaff |
Kurayı denizin ortasında tekneden radyodan öğrendim ilk tepkim çok olumlu oldu, allah yüzümüzü kara çıkartmasın. İngiliz takımı çıkma biraz sinirimi bozdu malum sebeplerden ötürü ama yinede ben rahatlıkla geçeceğimizi düşünüyorum. |
ya ezikler ballı ballı demişiniz de bence o kadar da basit takımlarla eşleşmediler psv dediğiniz takım her sene şamp. liginde belirli bir eilerleme gösterebilen avrupaya alışmış bir takım cska her sene iyi transferler yapıyor ve eski bir uefa şampiyonu unu unutmamak yani karşılaştırırsak marsilya dan daha güçlü bir takım, interi konuşmaya gerek yok geçen sene italyada neredeyse namağlup şampiyon oldular. Bizim grup da zorlu ama ezikler o kadar gaza gelmesin kolay kurra çektik diye gene pis patlarlar... |
Ezikler Tabi Şanslı 1.torbanın en formsuz düşüşte zayıf takımları arsenal ve interdi birini onlar çekti.. 4.torbadan Katılacak Bir Takım İçin En iyi Kurayı Ezikler Çekti |
Eger akilli oynar ve yureklerini sahaya yansitirlarsa bu gruptan cikar Besiktas |
marsilyayı mutlaka 2 mactada yenmeliyiz. eger yenersek kesin 2. oluruz. porto zaten eski gucunde değil. |
Alıntı:
|
biz gruptan ALLAH'IN izniyle çıkarız.sırala en kötü şöyle olur. 1.liverpool 2.KARTALIMIZ 3.porto 4.marsilya |
kartalıma başarılar diliyorum. inşallah gruptan birinci olarak cıkacağız. dualarımızı Beşiktaşla olacak |
marsilya iddaa dan takip ettiğimi kadarıyla 2 sezon önce çok çok iyiydi. Ama şu son 2 sezonda inişli çıkışlı bir grafiği var. Bilmiyorum belki yanlışta olabilirim. Ama liverpoll ve porto zor rakipler. |
Türkiye`de Saat: 20:52 . |