![]() |
Arjantin onu tartışıyor:Matias Delgado Delgado'ya verin'Arjantin basını, Beşiktaşlı oyuncunun futbolunu manşetlere taşıdı. Delgado'nun Riguelme'den daha iyi olduğunu yazan gazeteler, onu Arjantin Milli Takımı'nın 10 numarasına layık gördüler http://www.milliyet.com.tr/2007/08/3...esim/spo01.jpg MEHMET ÇİFTÇİ Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Beşiktaş'ı sırtlayan isim olan Delgado, Arjantin basınının da manşetlerine çıktı. Delgado'nun acilen Milli Takım'a çağrılmasını isteyen Arjantin gazeteleri, bu oyuncunun form grafiğinin Riguelme'yi geçtiğini savundular. Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Alfio Basile'nin dikkatini çeken Ole gazetesi, Beşiktaşlı oyuncuyu, Avrupa'da oynayan Arjantinli oyuncular arasında en formda isim olarak gösterdi. Gazete, Delgado'nun Riguelme'den daha formda olduğunu, Milli Takım'daki 10 numarayı kaldıracak kapasiteye geldiğini savundu. Medya birbirini suçladı Clarin gazetesi ise Delgado için, "Beşiktaş'ı Devler Ligi'ne taşıyan ayak" olarak lanse etti ve bu başlığı kullandı. Siyah - beyazlı kulübün Devler Ligi'ne kalmasıyla Delgado'nun pazarının açıldığına dikkat çeken gazete, bu sezonun Delgado'nun yılı olacağına dikkat çekti. Bu arada, Delgado'yu Arjantin'in iyi keşfedilmemiş cevheri ilan eden Razon gazetesi, bu oyuncuya sahip çıkmayan ülke medyasını suçladi. Gazetede, "Maradona'nın özelliklerine sahip Delgado'ya sahip çıkmalıyız" yorumu yapıldı. kaynak:dha |
bunu oda biliyo çok istediği ispanya ligine gitmek için varını yoğunu ortaya koyucaktır |
ooo..oooo..delgado... |
5 milyon euroluk futbolcu bence ömründe göremez milli takımı |
Delgado' ya milli forma yakışır.. Şampiyonlar ligi tüm futbolcularımız için büyük fırsat. Kendilerini gösterirken Beşiktaşımızda kazanacak... |
delgadoo yakışır yaa milli forma ama böle devam ederse |
Alıntı:
|
benim seviyesizliğim sana kalmamış bunun yorumunu sen yapamassın ve ben doğru soyluyorum bu bir gerçek bunun lüksüde bana kalmış gayet tabi benim babam bu takıma 8 sene yöneticilk yaptı sen kimsin ona ödenen paralar senden benden çıkıyor bir laf söylerken önce üç kere düşün şu ana kadar bu maçın dışında ne yaptı hak ediyomu bu paraları ne pas atabiliyo nede koşuyo kimse kendini kandırmasın eğer o golleri atmamış olsaydı kimse ondan bahsetmiyecekti nede olsa iki maç sonra sakatlanır sadece sempatik diye bi futbolcu goklere çıkartılmaz eşşek değil eşşolueşşek kimse kızmasın iki maç sonra yerden yere vurmaya başlarsınız hayret bişeyy |
Alıntı:
|
Serdar Özkanın bağcığı olamaz be |
Alıntı:
biz oyuncumuzun hep arkasında duran bi görüntü sergilemedik mi ? hele zurich maçını kurtaran bi adama eşşek diyen bi insanın aklından şüphe duyarım ben.... |
O kutsal forma altındaki kimse eşek sıfatını haketmez!!! Beşiktaş' a bir saygısızlık ettiğin laf vede ayrıca babanın 8 yıllık yöneticilik yapması senin futbolcularımıza eşek deme lüksünü sağlamaz. |
bu kadar kıt duşunuyoruz ya.... yazık walla billa |
bir sene de 3 trilyon para aldı peki hak ettiğine gerçekten yürekten inanıyormusunuz bir serdar kurtuluş 800.000 ytl aldı peki serdar kurtuluşun bu parayı hak ettiğine inanıyomusunuz sırf delgadonun transferini bitirdi diye menecerine 300.000 $ ödendi peki bu adam ne yaptı saç baş yoldurdu eğer futbol mantaliteniz iki çalımla bitiyosa onun için bir şey soyliyemicem benim futbol mantalitem 1-takım başarısı 2-futbolcu performansı 3-skor 4-disiplin birde arkadaşlar bana neden laf atıyolar anlamadım burada kimsenin şahsına bişey yazmadım akıllı olunsun uyarıyorum benim kimseyle sorunum yok ama sorunları çözmeyi severim |
benim eşşek demem sizi o kadar gerdiyse bir daha demem ama sizin sandığınız gibi layıkı bir futbolcu değil en azından o kadar iş yapmadı |
Her futbolcu kötü dönemler yaşayabilir. Performansını sahaya tam olarak yansıtamayabilir. Geçen sene tüm takım olarak kötüydük, belli isimler haricinde. Delgado bu sene hırslı, şuana kadar da performansı gayet iyi..Ertuğrul hoca da ona güveniyor. Bizim burda kalitesini tartışmamızın bile bir anlamı yok. Zaten o cevabını bu sene herkese verecek. |
oyuncuların arkasında o kadar iyi bir goruntu sergilemişizki oyundan çıkan ya hocayla kavga ediyo ya da duvarı yumrukluyo yazıkkk |
Alıntı:
|
Bu konu hakkında gereken telkinler verildi zaten kenar yönetim tarafından, gerekn özür de dilendi Delgado' dan bahsediyorsan. |
Alıntı:
|
Alıntı:
klavye erkekligi yapma renktaş dedik sustuk ama işi tehdit boyutuna getirme görüşmek istersende eyw heryerede varız |
Arkadaşlar sakin olun, tamam söylendi bitti. Gerginliğe gerek yok, Beşiktaş için burdayız. |
Alıntı:
|
delgado attığı üç golle bize yaklaşık 6 milyon euro kazandırdı şamp. liginde yapacağı katlkılar da bunun cabası olacak parasının hakkını vermedi diyemez hiç kimse. Bu sene Delgado iyi bir performans gösteriyor eleştiri olabilir ama böyle hakaretleri haketmiyor. Delgado değil hiç kimse haketmiyor eşşek dencek tek yönü varsa takımını alıp şampiyonlar ligine taşımasıdır başka bişey olamaz... |
ben hocama ve tribünlere terbiyesizlik yapana bırakında eşşek diyim be o kadar da hakkımız olsun bu en büyük eşşekliktir bunu bukadar büyütmenin bi anlamı yok herkesin içindeki içinde kalsın yoksa dışarı çıkanlar midenizi bulandırır küçük şeyler bunlar burası tartışmaya açık bir yer tekrarlıyorum kimsenin şahsına birşey demiryorum bizimde futbolcuları yargılamaya hakkımız var yerden yerede vururuz göklere de çıkarırız |
Hadi delgadommm göster şunLara oyunuda utanıp tekrar gelemesinler buralara.... |
sercan dost renktaş falan anlamı nedir sorabilirmiyim ırkçımısın sen burada herkes yorum yapabilir tümerinde boyle bi taraflarını kaldırdınız hale bak rezaletten başka bir şey değil |
Napalım sürekli hakaret mi edelim futbolculara?? Bİzim için şahıslar değil, giydikleri forma önemlidir. Ve tutumlarımızı da ona göre sergiliyoruz. Kişiler gelip gider, Tümerin yaptığı kendi ********liğidir, o ayrı bir mesele.... |
Alıntı:
|
pes ya kazanıyoruz bu seferde kendi kendimize tartışmaya giriyoruz. bence bu forma için ter döken kim olursa olsun kötü bir lafı haketmez |
Alıntı:
|
Alıntı:
burda bulunma amacımız bjk ve Bjkli bi oyuncuya bu platformda kufur edemezsin sakın bana demokrasi palavrasında bahsetme Dua et burdasın başka forumlara bunu yazda Bak sana ne yapıolar.... Bu arada ne kadar zeki oldugunuda gösterdin renktaş'ı ırkçılıkta karşılaştırdın var ya pess dogrusu .... |
Alıntı:
|
arkadaslar konu cok farklı delgado miilli takıma yukselebilir sampiyonlar liginde gostereceği performans cok onemli arjantinli taraftarlarda zaten onu istiyo. delgadoya essek diyerek konuyu baska bi tarafa getırdınız |
1903 delisi babamın altından kalkamassın saygısızlık yapma ne konustuğunun farkında değilsin herhalde farkına var istersen orada yanlız değilsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu hakaretin geleceginide cok iyi biliodum O zaman neden bunları yazdın Yapan sonucuna katlanır .. bjk delisi emegine sağlık kardeşim yazın cok guzel devam !!! |
siz rüyalara girmeye devam edin 2 hafta sonra ben açıcam bu konuyu forumda haklı olup olmam önemli değil düşler aleminin eşşekleririiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Alıntı:
kufur edip kaçıyor Lütfen kimse kufur etmesin buna cunku o bile ona fazla babanada selam söyle 8 yıllık görev aşkında sana bi b.k ögretememiş |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:25 . |