![]() |
Alıntı:
klavye erkekligi yapma renktaş dedik sustuk ama işi tehdit boyutuna getirme görüşmek istersende eyw heryerede varız |
Arkadaşlar sakin olun, tamam söylendi bitti. Gerginliğe gerek yok, Beşiktaş için burdayız. |
Alıntı:
|
delgado attığı üç golle bize yaklaşık 6 milyon euro kazandırdı şamp. liginde yapacağı katlkılar da bunun cabası olacak parasının hakkını vermedi diyemez hiç kimse. Bu sene Delgado iyi bir performans gösteriyor eleştiri olabilir ama böyle hakaretleri haketmiyor. Delgado değil hiç kimse haketmiyor eşşek dencek tek yönü varsa takımını alıp şampiyonlar ligine taşımasıdır başka bişey olamaz... |
ben hocama ve tribünlere terbiyesizlik yapana bırakında eşşek diyim be o kadar da hakkımız olsun bu en büyük eşşekliktir bunu bukadar büyütmenin bi anlamı yok herkesin içindeki içinde kalsın yoksa dışarı çıkanlar midenizi bulandırır küçük şeyler bunlar burası tartışmaya açık bir yer tekrarlıyorum kimsenin şahsına birşey demiryorum bizimde futbolcuları yargılamaya hakkımız var yerden yerede vururuz göklere de çıkarırız |
Hadi delgadommm göster şunLara oyunuda utanıp tekrar gelemesinler buralara.... |
sercan dost renktaş falan anlamı nedir sorabilirmiyim ırkçımısın sen burada herkes yorum yapabilir tümerinde boyle bi taraflarını kaldırdınız hale bak rezaletten başka bir şey değil |
Napalım sürekli hakaret mi edelim futbolculara?? Bİzim için şahıslar değil, giydikleri forma önemlidir. Ve tutumlarımızı da ona göre sergiliyoruz. Kişiler gelip gider, Tümerin yaptığı kendi ********liğidir, o ayrı bir mesele.... |
Alıntı:
|
pes ya kazanıyoruz bu seferde kendi kendimize tartışmaya giriyoruz. bence bu forma için ter döken kim olursa olsun kötü bir lafı haketmez |
Türkiye`de Saat: 12:21 . |