![]() |
ÇarŞi Grubunun Kapatilmasi GÜndemde(tff DemeÇ Verdİ) !! Geçtiğimiz günlerde çarşı grubunun kurucularından iki kişi arasında bedava bilet tartışması yaşandı ve ve biri diğer amigoyu kafasından vurdu bunun üzerine tff çarşı grubunun bölündüğünü iddia ederek kapatılmasını öne sürdü ben kimsenin buna izin vermeyeceğine eminim siz ne dersiniz? |
O olayı nasılda futbolla ilişkilendiriyolar ********ler. Sanki hakeme öfkelenen sanki tribünde atışan zihinler bu cinayeti işledi. O zaman İstanbul' da futbolu seven ve cinayete kurban giden her insan yüzünden, gelişen Türk futbolunun üstüne çamur atılsın..! Çarşı sadece futbolun içinde mi? Bütün spor branşlarında çArşı' yı görmedik mi? Bugün F1 de, Basketbol Avrupa Şampiyonasında vs... İşgüzar, meymeletsiz basın... bizi neden çekemezsiniz? Türk sporunda şiddet diyolar, azalması ve yokolması için tek bir şey yapmıyor; kolpa basın... Aksine eskisine oranlar tribünlere bir bilinç yerleşmek üzere... Olaylar olacaktır 1-2 tane ama azalacağına eminim. Ezik basının büyütmesine rağmen. |
kapatamazlar. Grubu kalbimizdende silemezlerr yaa. |
çarşı tff yede karşı sıkıyorsa kapatsınlar yakarız federasyonu |
bence cok sacma ve kımse kusura bakmasın ama aptalca bir karar...Boole bişeeyin olması gercekten cok guluncc yaaa..Daha ileri de giderim ama banlanırım şimdii bu kdar yeterr... :P |
çarşıyı tff mi kurmuşta ,kapatmaya kalkacak...ayrıca çarşı bir dernek falan değil bir ruh...bunu algılayamamışlarmı....saçmalıyorlar tek kelimeyle.... |
çarşı bir ruhtur bu ruhu taşımayan ruhsuz dur ! çarşıyı bölmeye çalışıyorlar dikkat!!! |
Kimse Çarşı' yı kapatamaz. Eğer bir temizlik olacaksa şayet buna kedinlerinden, şaibeli kararlarından başlamalılar. Futbol kirliliğinde en son yapılacak temizlik taraftarlardır!!! |
güçleri yetmez |
kapanması İMKANSIS .. |
sıkar biras |
çok sıkar hemde çok oldulçaaaaaa çokkk |
asla bunu yapamazlar çarşı her yerde güçleri yetmez bize :D |
çArşı' ya kimsenin gücü yetmez.. ve böyle bişeyin olacağını da sanmıyorum. |
olmazda kapattılar diyelim diğer takımlar nerden bulacak acaba özllkle gs |
Alıntı:
-kapalıyız-yanına gelip banlayabilirlr valla |
küfür etmeyelim :@ |
ulan siz kımsınızkı çarşıyı kapatacaksınız haa tff sen gitte parayla şikeyle kocana maç ver ulan alayına çarşıııı be yakarız bu gezegeniiiii |
mümkün değil güçlerinin yetmesi |
sil o mesajını ....konumu kapattırma !! ayıp ya kufurle işimiz olmaz bizim kahvehane mi sandın sen burayı ? |
Alıntı:
|
ulan siz kımsınızkı çarşıyı kapatacaksınız haa tff sen gitte parayla şikeyle kocana maç ver ulan alayına çarşıııı be yakarız bu gezegeniiiii :D :D baba benıde yak yaf çarşı tek başına gitmesin :D :D |
Kimsenin Söylemeye Gücünü yetmediği sözleri biz pankart halinde ifade ediyoz.. Böyle Bi gücü ne tff ne devlet yıkar .. çArşı Ulan.. |
:):) |
iyide carsı grubunun tff yle ne lakası var |
:D komik bişey ayrıca kapatın ulan desek neyi kapatacaklar anlıyamadm.. :D bjk çarşısına mühür mü basıcaklar :D |
boyle bir seyin olacagini zannetmiyorum bu arada haberin kaynagi nedir kim boyle bir sey soylemis oda ayri bir konu |
neyi kapatıyolar ya,,çarşı bir ruhtur şube değil..bütn kartalların yüreğindedir..federasyon fazla konuşmasın önce trabzon-sivas maçının hesabını versin,beşiktaşlı nın kafasını attırmasın.. |
Koskoca 25.yıldır bir hayat verilmiş Kapalı için uğruna ölmeleri göze almışlar bir kapalı uğruna SIKAR...!Sıkar..! Hayat biter ortam biter ÇARŞI asla bitmez.. |
Saracak başka şey bulamadılar şimdi Çarşı'ya sardılar.. |
2003 yılındakı gıbı yapmaya calısıyolar kımse kanmasın hem beşiktaşımızı hemde çarşıyı bölmeye calısıyorlar |
sanki denemediler mi nooldu hüsran bi daha cesaret edemezler. |
Hem bu haberin kaynak'ı nerden ben tff.gov dan baktım da haberi göremedim ..? Kuruluş değiliz aşığız kapalıyız..! |
Çarşı kapanmaz.Tff kim oluyo?Çarşı ağlarsa kimse susturamaz.çarşı kaybolursa kimse bulamaz.Geçen sene f5 tribünlerindede oldu aynı olaylar.başkanları bile karıştı.kolpa basın onlardan bahsetmedi kapatılcak diye |
Gelişen olaylar kimsenin tasvip etmeyeceği türden di ancak bu olayları bahane edip herkesin kıskandığı gıpta ile baktığı Çarşı grubu üzerinde opyunlar oynanmaya başlandı kimseye alet olmayalım çarşı grubunu dağıtıp Beşiktaşı yıpratmaya bölmeye çalışıyorlar dikkat etmeliyiz oyunlara gelmemeliyiz. |
dangalaklar, bilmezler ki çarşı bir ruhtur !!! |
çarşıyı kapatmak yürek ister we bu yürek te tff de yok bence.... |
tffnin böyle bir yetkisi yokki...hıııh çarşıyı kapatacaklarmıs ...gündem oluşturmak için yapılmıs bir haber...yönetim dün bedava bilet konusunda borsaya bilgi verdi...sponsorlar dısında kimseye bedava bilet vermedik diye...beşiktaş düşmanları tarafından yapılan asılsız sacma bir haber... |
Ya Çarşı Neyki Kapatıyorlar Çarşı Taraftar Topluluğu Birleşmemizi Kim Nasıl Önleyebilir ? Çarşı Kapalıda Yine Buluşur :) Federasyon'da Sanki Resmi Bir Kurum Kapatıyor Gibi Nası Kapatacak Allah Aşkına Böyle Saçma Birşey Olamaz.. |
saçmalık eğer bu yüzden kapatcaklarsa *** yle esenler hermaç bıçaklarla stadın içinde birbirine giriyorlar işte gerizeklaı bi de federasyonumuzu var aklınınz buna yetiyo ancak |
Türkiye`de Saat: 17:57 . |