![]() |
Polisten ÇARŞI’YA ani baskın İSTANBUL Polisi, Ferdi Aslan’ın ölümünün ardından Çarşı Grubu’na ait iş yerlerine önceki akşam baskın yaptı. Asayiş Şubesi ve cinayet masasının düzenlediği baskına çok sayıda güvenlik mensubu katıldı. Baskın yapılan yerlerin arasında menajer Sinan Engin’e ait bir mekanın da olduğu öğrenilirken polisin çok sayıda evraka ve bilgisayarlara el koyduğu belirtildi. Baskın sırasında hiç kimse gözaltına alınmazken bazı Beşiktaş taraftarlarının Harbiye’de Beşiktaş tribün li-deri Alen Markaryan’a ait bir restaurantı bastığı ve camlarını kırdığı öğrenildi. arkadaşlar çok zor döneme girdik birlik olup birbirimze kentlenme zamanıdr. |
Alen in restaurant ına yapılan saldırı gerçekten düşündürücü... |
Ya noluyo 25 yıllık çarşı suç örgütümü oldu? polis çok sayıda evraka pc ye el koymuş.sanki bölücü örgüt.ben anlamadım bu işi. |
Yeter Be Yeter! Kişisel Bi Cinayeti Çarşının ve Koskoca Beşiktaş Tribünlerine Beşiktaş Camiasına Yıkmayı Başaramayacaksınız.. Pkk'nın Sığındığı Mekanları Basmassınız Böyle Terör Örgütü Gibi Lanse Ettiniz Çarşı'yı.. Bir Grup Beşiktaş Taraftarıda Alenin Mekanı Taşlamış Güya Kim Neden Yapsın Bunu Alenle Ne Alaka... |
beşiktaşın ve çarşının üstne fazlaca oyun oynanıyo dikkat herkez sabrını korusun güzel günler yakında... |
bu işin sonu iyi gözükmüyor... |
Çarşı yeniden toparlanmalı ve güçlü bir birlik olduğunu herkese göstermeli. Yoksa bu işin sonu iyi gözükmüyor. |
medya zaten haberin kralını buldu paso yükleniyorlar |
HAYAT BİTER ALEM BİTER ORTAM BİTER ÇARŞI BİTMEZ!!!! |
herkes önumuzu hesmek ıstıyo adamlar baktı beşiktaşa karsı bişeler yaptık şimdide çarşıyı durdurmya calısıyolar am bilmıyolar biteremeyeceklerını cunku onlar ne beşiktaşlı nede çarşılı |
hayırlısı ya inş. düzelir şu ortamlar |
Beşiktaş' ın üzerine yine oyunlar oynanmaya başladı. Ve gerçekten bu işin sonu pek hayırlı gözükmüyor... |
arkadaşlar toparlanmamız lazım kimsenin ağzına sakız olamayız 25 senelik çarşı ya el konulamaz |
zamanında çarsı bunu dusunecektı.5-10 kişi kapalı kendı tapulu mallarımıs gıbı ordakı herkesı soguttu trubunden. |
onu herkesn çok sevdığı abılerı bılet satarak kaskol atkı takvım satarak BEŞİKTAŞIMIZN ustunden para kazanmadan dusunucektıler onlar yuzunden ABIMIZI CANIMIZI kaybettık bız |
vay adiler şimdide bumu başladı yazıklar olsun sizlere yaa bakalım daha ne ler yapmacaksınız ama unutmayın çabalaınız boşuna beşiktaşk ve çarşı bitmez bu alemde |
takvım yapıcaz dediler yaptılar ama takvım olan dıkkat etsın altında kaç tane reklam var yanı takvımler bedavaya geldi peki neden çoğu kımsede yok ben diyim dağıtılan dağıtıldı ve kalanlar para ile dağıtıldı!!! |
Öldürülen Aslan'ın arkadaşları, Çarşı'nın lideri Alen'in (kendıne gore çarşının lideri bize göre değil)sahibi olduğu 'Aleni' isimli ocakbaşını bastılar. Ancak olay sırasında Alen'in lokantada olmaması nedeniyle yeni bir cinayet önlenmiş oldu. Alen, köşe yazarlığı yaptığı spor gazetesinden de dün kovuldu. (Aygün ÖZİPEK/Star |
çarşının ç sini bilmeyen adamlar günlerdir tvlerde atıp tutuyo türkiyede herşey yanlı artık gazate,tv ne izlenmez okunmaz |
ya evrak ve pc alındı diyor çarşı ne ki evrakları ve pc olacak. çarşı bi grup arkadaşım terör örgütümü. bu saçma sapan haberlere inanmayın lütfen. artık birlik olup bu saçmalıklara karşık vermeliyiz. medya azıttı esas. |
Besebih Sana Göre Bana Göre Diye Çarşı'nın Lideri Değişmez Sevmeyebilirsin Ama Çarşı'nın Lideri ALen Markaryan'dır Bu Konununda Onunla Bi İlgisi Oldugunu Sanmıyorum Kişisel Bi Dava Bu.. |
neresi kişisel bı dava ya yapmayın nolur ya herseyın farkındayız |
madem çarşının lideri neden beşiktaş uzerınden para kaznyolar ya nedennn abımız gitti canımız gittii bizim |
Alen Mi Satıyordu Biletleri Güldürme Ya Adamı Alen 10 Bilet Parası İçin Kendini Düşürmez.. O Satanlar Renkleri Unutup İşi Ticariye Dökenler.. |
bızım bıldığıim 10 tane daha bılınmyn neler var tamam takvım yaptrdılr takvmn altı reklam takvımler dağıtıldı ama hepsi değil! peki kalanlar noldu!! neyse bunların yerı boyle değil... bıde bızım liderimiz yok abılerımiz var bız onalrın yonunde yuruycez ama şunu herkes nılsın alen sette olduğu surece eskı trbun olmaz herkes soğudu alenler tek başına gıtsın bakıyım samıyene kadıkoye bursaya ankaray gıdebılıyomu |
carsıyı içten yıkmaya calısıyolar gecen sezonda baslamıstı bu kavga numaralı kapalıya laf atmıstı.basın bunlaraı cok buyuttu hatırlarsınıs. hersene bı polomık cıkarıyolar içsavas baslattılar .carsıyı carsıya dusman ettiler. basın bzizi cok iyi galyana getırıyo.istedıkleri oldu g.t lerine kına yakısnlar |
inanın çocuklar,cocuklar inanın güsel günler göreceiz güneşli günler |
Alıntı:
mükemmelsin cok onemli bi noktaya değindin hakkında cok sey duysak ta liderimiz alen abidir sadakat önemli lider o sonuçta değişmesi bölünmek demektir |
ya noluyo birden herkes çarşı ya yükleniyor arkadaşlar bişeyler yapmak lazım |
Alıntı:
|
allah belasını versin ben ferdi arslanın kardeşiyim ne çarşıymış ne beşiktaşmış yırttınız burda kendinizi çarşı çarşı diye karnınızı çarşımı doyuruyo sizin beşiktaşmı doyuruyo ananıza bacınıza beşiktaşmı sahip çıkıyo hepiniz cahil insanlarsınız inşallah allah sizede kardeş acısı yaşatır ozaman görürüz sizide çarşınızıda pazarınızıda beşiktaşınızıda alen sahip çıkar ozamn size.......... |
ÇARŞI CİNAYETİ merhaba ben 01.09.2007 gecesi acımasızca bir grup fanatik beşiktaşlı tarafından öldürülerek bizden alınan FERDİ ARSLAN'ın ablasıyım.Beşiktaş yönetimi bu olayın ne kendisiyle nede yönetimle bir ilgisi olmadığını hatta Çarşı Grubu olarak adlandırılan bu grubun Beşiktaş yönetimi tarafından zaten dışladığını kamuoyuna duyurmuştu.. Bu gelişmelerin ışığında sizinle paylaşmak istediğimiz bilgi şudur; kardeşimin cinayetinin baş sanığı durumundaki MURAT AKYILDIZ'ın avukatlığını Beşiktaş Jimnastik Klübü haysiyet Divani 2.Başkanı Alirıza DİZDAR üstlenmiştir. Sizce burada bir çelişki mevcut değilmi? Sizden ricam mümkünse bu konuyla ilgili köşenizde bir yazı yazmanız..en kısa zamanda bana bilgi verirseniz çok memnun olurum.. hoşçakalın ferda ARSLAN |
çarşı yı dağıtmaya çalışıyorlar polis değil FBI gelse boş döner hadi uzayın bakayım |
Bu gidiş hayra değil eğer düze çıkmak istiyorsak Çarşının içinde ki çürük elmalar temizlenmeli . |
Alıntı:
Kardeşim acını paylaşıyorum , inşallah çarşının içinde bulunan çürük elmalar temizlenir kartalımız yine yüksekten uçar . Katiller ve işbirlikçileri Beşiktaş tan dışlanmalı . |
Alıntı:
acınızı paylaşıyorum inşallah kardeşinizin katilleri hak ettikleri ceza yı alırlar. |
daha çok şeyler olacak bunu buraya yazıyorum yazık cok yazık çarşı bu durumlar düşmemeliydi kurucularından hürriyet aibigili yeni açığa atıp şimdi kapalıyı ele geçirdiler ne oldu alen ceza aldı sivas maçında patlak verdiler onları susturdular şimdi şevşek ali askerde o gelcek çarşı başkanı o olcak alen onu etiştirdi bu mudur yani krallık mıdır bu babadan oğula geçiyor nerelere sürükleniyorz neler yapıyorz optik sarı alen siz değilmisiniz çarşıyı kuranlar rahmetli optik başkan yetiştirmedimi sizi sırf 3-5 kuruş için bir restaurant için bunları yapmak reva mı ? beşiktaşlı beşiktaşlıya kırdırılır mı ? kendi içimizde nie gruplar kuruldu asya kartalları kartalizma arjantin falan die ? biz böyle bölüncek taraftarmıydık dünyanın parmakla gösterdiği gruplardan biri olan bize ne oldu fb maçında inönüe nasıl fb sesleri cıktı ? herşeye karşı olan çarşı neden bu yönetime karşı değil nerye sürükleniyoruz biz yazık cok yazık verilen emeklere bu kulubü serefiyle kurup yönetenleri ve bizlere sizlere emanet edenlere yaptıgımız bu ihanete cok yazık |
Alıntı:
acımız büyük er veya geç hainler bulunacaktır tekrar başımız sağolsun |
Alıntı:
|
Yazık cok yazık |
Türkiye`de Saat: 17:53 . |