![]() |
allah belasını versin ben ferdi arslanın kardeşiyim ne çarşıymış ne beşiktaşmış yırttınız burda kendinizi çarşı çarşı diye karnınızı çarşımı doyuruyo sizin beşiktaşmı doyuruyo ananıza bacınıza beşiktaşmı sahip çıkıyo hepiniz cahil insanlarsınız inşallah allah sizede kardeş acısı yaşatır ozaman görürüz sizide çarşınızıda pazarınızıda beşiktaşınızıda alen sahip çıkar ozamn size.......... |
ÇARŞI CİNAYETİ merhaba ben 01.09.2007 gecesi acımasızca bir grup fanatik beşiktaşlı tarafından öldürülerek bizden alınan FERDİ ARSLAN'ın ablasıyım.Beşiktaş yönetimi bu olayın ne kendisiyle nede yönetimle bir ilgisi olmadığını hatta Çarşı Grubu olarak adlandırılan bu grubun Beşiktaş yönetimi tarafından zaten dışladığını kamuoyuna duyurmuştu.. Bu gelişmelerin ışığında sizinle paylaşmak istediğimiz bilgi şudur; kardeşimin cinayetinin baş sanığı durumundaki MURAT AKYILDIZ'ın avukatlığını Beşiktaş Jimnastik Klübü haysiyet Divani 2.Başkanı Alirıza DİZDAR üstlenmiştir. Sizce burada bir çelişki mevcut değilmi? Sizden ricam mümkünse bu konuyla ilgili köşenizde bir yazı yazmanız..en kısa zamanda bana bilgi verirseniz çok memnun olurum.. hoşçakalın ferda ARSLAN |
çarşı yı dağıtmaya çalışıyorlar polis değil FBI gelse boş döner hadi uzayın bakayım |
Bu gidiş hayra değil eğer düze çıkmak istiyorsak Çarşının içinde ki çürük elmalar temizlenmeli . |
Alıntı:
Kardeşim acını paylaşıyorum , inşallah çarşının içinde bulunan çürük elmalar temizlenir kartalımız yine yüksekten uçar . Katiller ve işbirlikçileri Beşiktaş tan dışlanmalı . |
Alıntı:
acınızı paylaşıyorum inşallah kardeşinizin katilleri hak ettikleri ceza yı alırlar. |
daha çok şeyler olacak bunu buraya yazıyorum yazık cok yazık çarşı bu durumlar düşmemeliydi kurucularından hürriyet aibigili yeni açığa atıp şimdi kapalıyı ele geçirdiler ne oldu alen ceza aldı sivas maçında patlak verdiler onları susturdular şimdi şevşek ali askerde o gelcek çarşı başkanı o olcak alen onu etiştirdi bu mudur yani krallık mıdır bu babadan oğula geçiyor nerelere sürükleniyorz neler yapıyorz optik sarı alen siz değilmisiniz çarşıyı kuranlar rahmetli optik başkan yetiştirmedimi sizi sırf 3-5 kuruş için bir restaurant için bunları yapmak reva mı ? beşiktaşlı beşiktaşlıya kırdırılır mı ? kendi içimizde nie gruplar kuruldu asya kartalları kartalizma arjantin falan die ? biz böyle bölüncek taraftarmıydık dünyanın parmakla gösterdiği gruplardan biri olan bize ne oldu fb maçında inönüe nasıl fb sesleri cıktı ? herşeye karşı olan çarşı neden bu yönetime karşı değil nerye sürükleniyoruz biz yazık cok yazık verilen emeklere bu kulubü serefiyle kurup yönetenleri ve bizlere sizlere emanet edenlere yaptıgımız bu ihanete cok yazık |
Alıntı:
acımız büyük er veya geç hainler bulunacaktır tekrar başımız sağolsun |
Alıntı:
|
Yazık cok yazık |
Türkiye`de Saat: 00:48 . |