![]() |
Anlamıyorum, bu takımda kaç tane forvet var ve Delgado niçin forvet oynatılıyordu? Yani forvet eksiğimiz var da, onun için mi Delgado forvet mevkinde oynadı? |
düzgün oynasın 10-15 maç üstüste artık. bi var bi yok nasıl 10 numara anlayamadık daha! bi görelim artık gerçek delgado'yu |
walla bende anlamıyorum ya koy higuain i forvete oynasın güzel güzel niye forvet arkası oynayan adamdan forvet yaratamaya çalışıyoruz ki anlamış deilim... |
burası beşiktaş :D |
sorun bireysel deil ki takım olarak ruh yok takımda |
Artık macı seyrederken delgaadoooooo diee bagırmak istiorumm...İnanıorum ki bir cok taraftar da bunu istiodurr... |
şöyle bi recoba gibi adamımız olsa ne olurdu ah ahhh..nyse konuya dönersek bence delgado 3-4 hafta 10 numara bölgesinde oynamalı ama hiç yerini değiştrmeden.eğer o zaman fayda alınamıyorsa yedek kalması yda göndrilmesi düşüneblir.çnkü bu adam basel de döktürüyodu.kötü olduna inanmıyorum ama biraz kendi bölgesinde oynaması lazım.hemde 3-4 hafta peşpeşe.adamın mevkisinde hiç istkrara yok.neresi eksikse oraya konuyo.bnce çok yanlış... |
Fazla dönmesin başı döner :D ya arkadaşlar biz bu oyun anlayışı ile yani defanstan orta sahaya kadar 5-6 pasla çıkarsak deli ibo, serdar orta sahadan kaleciye pas verirse delgado değil ronoldinho yu getirsen nolur önemli olan oyuncunun yerini değil KAFAYI değiştirmek bunu ertuğrul hoca hala değiştiremedi yani geçen yıldan hiç bir fark yok daha doğrusu 2-3 yıldır bişey yok rahat maç seyretmeyi unuttuk Ertuğrul hoca göze hoş gelen bir futbol ve hucum oynicaz diyor ama kaleye gidemiyoruz ve hiç olmadığı kadar geri pas oynuyoruz bence maçı sahaya çıkmadan kazanmak yani inanmaktan geçiyor |
Yaaa benim anlamadigim niye her yeni gelen hoca delgadoyu degisik mevkide oynatiyor, tigana orta sahanin saginda oynatiyordu, simdide ertugrul hoca forvette oynatiyor, yaa ne var bu oyuncuda bi birakinda gercek mevkiisinde oynasin yaaaa!!!! |
yaa benim tek istedim bu adam kendi dalında oynasın ve golleri çaksın kalelere artık ya ve deliler gibi DELGADOOOOOOOOO demek istiorum her kez gibi.... |
Türkiye`de Saat: 21:10 . |